Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα ❤️

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί εγώ θα πάω για εμβρυομεταφορά καλό Γενάρη, τι φάρμακα παίρνετε; Κάνετε και ενέσεις για την προετοιμασία; Επίσης σας έδωσε κάποιο άλλο συμπλήρωμα το διάστημα που περιμένατε για να ξεκινήσετε; 

@Eternity κορίτσι μου σου εύχομαι ένα θαυματάκι. Παρακολουθώ την συζήτηση αλλά δεν είμαι κι εγώ ο σούπερ αισιόδοξος άνθρωπος που θα σου δώσει κουράγιο 🤐. Χαρα στο κουράγιο σου με τα μικροβιολογικά, θα είχα βγει εκτός νομού σε άλλη πόλη να βρω εργαστήριο από το Σάββατο, ήμουν ικανή να φτάσω Αθήνα! 

Παίρνω cyclacur (6 τη μερα), filicine και salospir. Αυτά στην αρχή δλδ, μετά τα φάρμακα αλλάζουν νομίζω και ξεκινάνε οι προγεστερονες.Δε ξερω να σου πω αν υπάρχουν ενέσεις στο μετέπειτα βήμα. Δε μου έχει δώσει κάτι άλλο σε συμπλήρωμα όχι, μου είπε πως κάνω τα πάντα κανονικά. 

Just now, Nima21 είπε:

Ναι κ εγω πιστευω οτι το ιδιο περιγραφουμε! Ευχομαι να ξεκινησεις τωρα με το καλο!!! Στο ιδιο κεντρο ειμαστε..😉

Α ναι; Ωραια να πίνουμε καφέ μετά 😂 Σήμερα πήγα 7 το πρωί με την αυγούλα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια απορία που μου ήρθε τώρα :tongue: Πότε πρέπει να κάνουμε βάπτιση δηλαδή αφού γεννάμε Νοέμβριο ??? :?:?

Λογικά όποτε σε βολεύει! Εγώ πάντως θα την κάνω καλοκαίρι (μάλλον ιούλιο) μαζί με τον γάμο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παντως θα ρωτησω τον παπα για καλο κ για κακο να δω τι θα μου πει εαν ερθει ο νονος τα χριστουγεννα ια διακοπες θα την κανουμε χριστουγεννα διαφορετικα καλοκαιρακι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Δηλαδή εγώ πρέπει να προσέχω γιατί κάθομαι στην άμμο με τον γιο μου και παιζουμε :?

ο κούκλος σου δεν έχει πρόβλημα όπως και όλα τα αγοράκια μικρά και μεγάλα αρκεί να μην τη βάζει στο στόμα και την τρώει! τα κοριτσάκια είναι πολύ πιο εύκολο να κολλήσουν, για αυτό στρώνε κάτω που κάθεσαι μια πετσέτα ή κάποια ψάθα για να μην έρχεσαι σε άμεση επαφή με την άμμο. επίσης καλό είναι οταν τελειώνεις νε το μπάνιο να βγάζεις το μαγιό σου, να στεγνώνεις καλά και να φοράς κάτο βαμβακερό γιατί το περιβάλλον που δημιουργείται με το μαγιό (δηλαδή υγρασία,ζέστη και κακός αερισμός) είναι ιδανικό για την ανάπτυξη μυκήτων. αν είναι δυνατόν να αλλάζεις πριν να φύγετε για το σπίτι, αν αυτό είναι μακριά, για να μην κάθεσαι με το μαγιό μέχρι να φτάσετε.;)

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ.ΕΙΜΑΙ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 20/11/10. ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ? ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΠΝΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ο κούκλος σου δεν έχει πρόβλημα όπως και όλα τα αγοράκια μικρά και μεγάλα αρκεί να μην τη βάζει στο στόμα και την τρώει! τα κοριτσάκια είναι πολύ πιο εύκολο να κολλήσουν, για αυτό στρώνε κάτω που κάθεσαι μια πετσέτα ή κάποια ψάθα για να μην έρχεσαι σε άμεση επαφή με την άμμο. επίσης καλό είναι οταν τελειώνεις νε το μπάνιο να βγάζεις το μαγιό σου, να στεγνώνεις καλά και να φοράς κάτο βαμβακερό γιατί το περιβάλλον που δημιουργείται με το μαγιό (δηλαδή υγρασία,ζέστη και κακός αερισμός) είναι ιδανικό για την ανάπτυξη μυκήτων. αν είναι δυνατόν να αλλάζεις πριν να φύγετε για το σπίτι, αν αυτό είναι μακριά, για να μην κάθεσαι με το μαγιό μέχρι να φτάσετε.;)

Σε ευχαριστώ Βασιλική πολύ καλά αυτά που λες θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω την επόμενη φορά. Το μαγίο το βγάζω πάντα δεν μπορώ να μένω με αυτό βρεγμένη μεχρι να φτάσουμε ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ.ΕΙΜΑΙ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 20/11/10. ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ? ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΠΝΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Καλωσήρθες στην παρεούλα μας. Τι θα κάνεις αγοράκι ή κοριτσάκι ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλώς μας ήρθες maxi! κι άλλη κοριτσάρα στην παρέα μας!τα έχουμε φάει λάχανο τα λιγοστά αγοράκια της παρέας!!!;)πράγματι είναι δύσκολές μέρες και η ζέστη ανυπόφορη, ομώς το σύνθημα της παρέας εδώ είναι ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!! αν θές πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου για να σε μάθουμε και εμείς!:)

Διαφημίσεις

Maxi καλωσήρθες! Με το καλό η μπεμπούλα σου! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...