Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες!τι κάνετε? εμείς σήμερα περνάμε την ήσυχη μέρα μας ούτε κλωτσιά ούτε τίποτα.μια χάρα!να ξεκουραζόμαστε και λιγάκι...

εγώ για μαγιό φοράω το καινούριο της μαμάς μου!!!:oops: είναι μπλουζάκι σορτσάκι και με βόλεψε πολύ.κάθε μέρα το απογευματάκι κάνω τουλάχιστον μια ώρα κολύμπι.κρατάω και το σωσιβιάκι μου και δεν κουράζομαι καθόλου.ευτυχώς δεν εχω πονέσει ακόμα τη μέση μου;) αργότερα δεν ξέρω.αν αρχίσει να πονάει απο τώρα τι θα κάνω αργότερα?το χειρότερο είναι οτι έχω μεγάλη ευαισθησία στη μέση, να φανταστείτε οτι όλη η οικογένεια μου έχουν χειρουργηθεί. μάλλον είναι κληρονομικό γι΄αυτό και φοβάμαι πολύ...:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Βασιλική είσαι κοντά σε παραλία και κολυμπάς κάθε μέρα ??? Αχ τι ωραία τυχερούλα :)

μπα που να βρεθεί θάλασσα στην Λευκωσία!είμαι από τις τυχερές που έχουν πισίνα. στην Κύπρο είναι πολύ πιο φτηνές και δεν φορολογούνται όπως στην Ελλάδα.εδώ όποιος έχει λίγο χώρο και θέλει, φτιάχνει και μια πισινούλα!να φαντάστείς δεν έχω κάνει ούτε 1 μπάνιο στη θάλασσα ακόμα!

δεν εισαι η μονη ουτε εγω εχω κανει αντε μεχρι το γονατο να μπω . αλλα οταν ξερω οτι η θαλασσα δεν ειναι καθαρη δεν μπενω πρεπει ν ειναι πεντακαθαρη κ ν ειμαι συγουρη μ ειπε ο γιατρος μ οποτε του χρονου

καλε τι φοβασαι η θαλασσα εχει ανωση δεν θα σε ρουφηξει χεχεχεχεχε

Χαχαχαχα! Βρε Φρόσω φοβάμαι για μύκητες! Οι παραλίες γύρω μου δεν είανι και οι πιο καθαρές και δεν λεει να το ρισκάρω! Αλλά του χρόνου με βλέπω απο πολύ νωρίς για μπάνιο και ηλιοθεραπεία! Ε να μη μαυρίσω και για τον γάμο! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εμενα μου ειπε να κολυμπαω οσο περισσοτερο μπορω νομιζω θα παρω κ εγω ενα σωσιβιο για καλο κ για κακο

τα ίδια μου είπε και εμένα. το σωσίβιο με βόλεψε πάρα πολύ. μπορείς να πάρεια κάτι σαν σανίδα θαλάσσης για να ρίχνεις το βάρος σου πάνω της και έτσι μπορείς να κολυμπάς για ώρες χωρίς να κουράζεσαι!

Χαχαχαχα! Βρε Φρόσω φοβάμαι για μύκητες! Οι παραλίες γύρω μου δεν είανι και οι πιο καθαρές και δεν λεει να το ρισκάρω! Αλλά του χρόνου με βλέπω απο πολύ νωρίς για μπάνιο και ηλιοθεραπεία! Ε να μη μαυρίσω και για τον γάμο! ;)

οι μύκητες είναι στην άμμο και όχι στην θάλασσα γιατί λόγω του αλατιού δεν επιζεί τίποτα. μπορείς να πηγαίνεις πρωί πχ 8 η ώρα που δεν έχει πολύ κόσμο και είναι πολυ πιο καθαρή από το απόγευμα και να έχεις και ένα καρεκλάκι να κάθεσαι για να μην είσαι στην άμμο!

Διαφημίσεις

τα ίδια μου είπε και εμένα. το σωσίβιο με βόλεψε πάρα πολύ. μπορείς να πάρεια κάτι σαν σανίδα θαλάσσης για να ρίχνεις το βάρος σου πάνω της και έτσι μπορείς να κολυμπάς για ώρες χωρίς να κουράζεσαι!

εχω μια σανιδα του σερφινγκ απο φενιζολ με βλεπω να φτανω τουρκια φετος χεχεχεχεχεεχε οπως προπερσυ που κοντεψα με το κανο να περασω τα διεθνη χωρικα υδατα 0002064C.gif 0002015E.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...