Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε οοοοοολα τα κοριτσάκια!

Κούλλα εγώ είμαι πρωινή και λόγω δουλειάς και γιατί δεν κοιμάμαι το βράδυ! 5-6 φορές πάω τουαλέτα συν τις ξινίλες!

Αν έχεις και εσύ δεν μου λες αν έχεις βρει καμία λύση γιατί ο γιατρός μου είπε μικρά γεύματα αλλά ακόμα και μετά απο τοστ με πιάνει! :(

Χριστίνα μου ευτυχώς αυτή την φορά δεν έχω ξινίλες αλλά είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αυτο που βοηθούσε πάρα πολύ ήταν το ξινόμηλο και νερό με μερικές σταγόνες λεμόνι !!! Δεν μπορεις να φανταστείς πόσο με βοηθούσαν. Δοκίμασε το πάντως σε πολλές κοπέλλες δουλεύει :-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα μου ευτυχώς αυτή την φορά δεν έχω ξινίλες αλλά είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αυτο που βοηθούσε πάρα πολύ ήταν το ξινόμηλο και νερό με μερικές σταγόνες λεμόνι !!! Δεν μπορεις να φανταστείς πόσο με βοηθούσαν. Δοκίμασε το πάντως σε πολλές κοπέλλες δουλεύει :-D

Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ πολύ! Με έχει ταράξει! Είχα διαβάσει για τον ανανά αλλά με βοηθάει λίγο.Ελπίζω η λύση σου να είναι πιο αποτελεσματική! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ πολύ! Με έχει ταράξει! Είχα διαβάσει για τον ανανά αλλά με βοηθάει λίγο.Ελπίζω η λύση σου να είναι πιο αποτελεσματική! ;)

Ελπίζω και εγώ. Πάντως σε εμένα δούλευε ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Χριστινάκι εγώ τρώω αμύγδαλα άψητα και είναι θαυματουργά!!! Πω πω, κουτουλάω σήμερα. :?Ο άντρας μου ροχάλιζε, η Κίρα(σκυλίτσα) γάβγιζε και πηγαινοεργόταν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και κλωτσούσε και ο μπέμπης κατά τις 2 και κατά τις 5. :cry:Νυχτόβιος θα μου βγει. :roll:Πότε θα κοιμηθώ επιτέλους με την ησυχία μου; (Ρητορική η ερώτηση)

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Χριστινάκι εγώ τρώω αμύγδαλα άψητα και είναι θαυματουργά!!! Πω πω, κουτουλάω σήμερα. :?Ο άντρας μου ροχάλιζε, η Κίρα(σκυλίτσα) γάβγιζε και πηγαινοεργόταν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και κλωτσούσε και ο μπέμπης κατά τις 2 και κατά τις 5. :cry:Νυχτόβιος θα μου βγει. :roll:Πότε θα κοιμηθώ επιτέλους με την ησυχία μου; (Ρητορική η ερώτηση)

Κοιμήσου Μελινάκι τώρα που μπορείς αμα γεννήσεις θα ξυπνάς κάθε 3 ώρες να θηλάζεις! Μην περιμένεις να κοιμηθείς μετά την γέννα θα κάνεις τουλάχιστον 3 μήνες :o

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Κοιμήσου Μελινάκι τώρα που μπορείς αμα γεννήσεις θα ξυπνάς κάθε 3 ώρες να θηλάζεις! Μην περιμένεις να κοιμηθείς μετά την γέννα θα κάνεις τουλάχιστον 3 μήνες :o

Εγώ θέλω Κούλα μου αλλά δεν με αφήνουν! :evil:

Πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι!Εγώ έχω έναν άντρα που σπάνια ροχαλίζει αλλά λόγω άγχους ξυπνάει πολυυυυυ πρωί! Έχω πει στην πεθερά αν τον δουν καμιά μέρα με βαλίτσα εγώ θα τον έχω στείλει!χιχιχι! Και μένα χτυπούσε χθες το βράδυ. Λες να μας προειδοποιούν ότι θα έχουμε ξενύχτια! ;) Άσε που έχω μια αίσθηση ότι έχει λόξυγγα γιατί τώρα το πρωί χτυπούσε ρυθμικά!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα κοριτσια πηγα στο καρφουρ κ πηρα μαγιο για τα μπανακια μου πηρα ενα μπικινι τεραστιο

Και εγώ πήρα το περασμένο Σαββατο ένα μπικίνι και πήρα το νούμερο 12 μια χαρά μου κάνει ήδη το φόρεσα την Κυριακη που πήγαμε για μπάνιο και είναι πολύ καλό. Λίγο το χρώμα γιατί το πήρα άσπρο και όσο να πεις αμα βρεχτεί το άσπρο είναι λιγάκι αποκαλυπτικό :oops: :oops: :oops:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Και εγώ πήρα το περασμένο Σαββατο ένα μπικίνι και πήρα το νούμερο 12 μια χαρά μου κάνει ήδη το φόρεσα την Κυριακη που πήγαμε για μπάνιο και είναι πολύ καλό. Λίγο το χρώμα γιατί το πήρα άσπρο και όσο να πεις αμα βρεχτεί το άσπρο είναι λιγάκι αποκαλυπτικό :oops: :oops: :oops:

Είσαι δηλαδή μια sexy εγκυμονούσα! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...