Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Καλημερα κοριτσι..! Καλυτερα θα ηταν σιγουρα στο ιδιο κεντρο. Ωστοσο απο την τιμη της χοριακης θα καταλαβεις τι γινεται. Αν δεν εχει παει καλα.. θα ειναι μηδενικη ή διψηφια. Αν ειναι τριψηφια, κανεις και μεθαυριο στο ιδιο κεντρο. Καλη σου επιτυχια!❤❤

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καταρχήν

Ελενάκι μου τι μου θύμισες τώρα !!!!

Την συνυφάδα μου που της έλεγαν ότι ήταν σχεδόν σίγουροι ότι το μωρό της ήταν με σύνδρομο down και της έλεγαν να κάνει αμνιο. Αυτή δεν δέχτηκε τελικά και τους είπε ότι το μωράκι είναι μια χαρά και θα το δουν όταν γεννηθει ότι έχει δίκαιο. Αφου μερικοί γιατροί ήταν τόσο σίγουροι που της έλεγαν να το ρίξει χωρίς καν αμνιο. Αμαν τα νεύρα μου !!! Τι γιατροί είναι και αυτοί ουτε Θεοι να ήταν :o Τελικά γέννησε ένα υγιέστατο αγόραρο και τώρα είναι και 8 χρονών χαίρει άκρας υγείας το παιδί. Οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό !!!!

Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου μην διακινδυνέψεις να κάνεις άμνιο και χάσεις το μωράκι εγώ πιστεύω ότι το μωράκι σου είναι μια χαρά ! Να έχεις πίστη και όλα θα πάνε μια χαρά θα με θυμηθείς ;) Και να είσαι χαλαρή που όπως βλεπω είσαι και μπράβο σου !!! Πιστεύω ότι πήρες την σωστή απόφαση και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα ;)

Κούλα μου σε ευχαριστώ πολύ! Εεεεε μα να σου πω κάτι??? Ο καθένας γιατρός έχει την δική του γνώμη τελικά!Μα καλά, όλοι τα ίδια βιβλία δεν διαβάζουν πριν γίνουν γιατροί?Δεν διάβασες που έγραψα και εγώ για τον γιατρό μου ότι έλεγε σε μια φίλη του να κάνει άμνιο και εκείνη δεν την έκανε και τελικά το μωράκι της είναι μια χαρά και 2 χρονών πλεον και ο γιατρός αυτός το βάφτησε κιόλας!!Οί γιατροί του ΙΚΑ που μου είπαν να μην κάνω άμνιο, ο ένας είναι στο Μητέρα και ο άλλος στο Ιασώ, δεν πιστεύω να κάνουν λάθος και είναι και μεγαλύτεροι σε ηλικία απο τον γιατρό μου, ο οποίος μου είπε να κάνω άμνιο!Αυτά, τέλος, δεν κάνω άμνιο...δεν πάω γυρεύοντας, όλα είναι καλά!Περιμένουμε πλέον την β΄επιπέδου την ερχόμενη Τρίτη!:D

MbGIp1.png

Ελένη μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά. Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη. Άλλωστε τα τεστ αυτά δεν είναι πάντα αξιόπιστα. Σε μία φίλη μου, όταν γέννησε της είπαν ότι το μωρό δεν ακούει από το ένα αυτί και είχε πλαντάξει στο κλάμα. Τελικά ήταν λάθος τα αποτελέσματα και ο μικρός ακούει μια χαρά! Το σίγουρο είναι ότι η εγκυμοσύνη είναι η αρχή μιας καινούριας ζωής γεμάτης αγάπης, ευτυχίας αλλά και πολύ (αλλά ΠΟΛΥ) άγχους!!!

Έχεις δίκιο kata μου, η εγκυμοσύνη έχει πολύ άγχος μονίμως!Η αδελφή μου όταν ήταν έγκυος πήγε στον γιατρό για τον καθιερωμένο μηνιαίο υπέρηχο ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και εκείνος δεν μπορούσε με τίποτα να ακούσει το μωρο και την έστειλε με παραπεμπτηκό επειγόντως να κάνει υπέρηχο αλλού.Κλάμα και κακό η αδελφή μου....τελικά πηγε σε ένα διαγνωστηκό εργαστήριο και το ακούσανε μια χαρά!!!

MbGIp1.png

Ελενη μου να πω την δικη μου γνωμη εανειναι οριακα αρνητικο δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα κ κακο αυτο ουτε εγω θα εκανα αμνιο εκτος εανηταν 1000% σιγουρος ο γιατρος μου οτι δεν θα παθει τιποτα το μωρο απο αυτη την εξεταση τωρα υπομονη κ θα περιμενω την τεταρτη το πρωι στο τζανειο να μουθ πεις τα αποτελεσματα του β'επιπεδου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

δηλαδη ελεος ολοι την εβδομαδα μ λενε απο το ικα θα παρεις παρασκευη και θα κλησεις ραντεβου 7 και μιση ,7 κ μιση πηρα και εγω σημερα και κληστηκαν ολα για νεφρολογο .μου λεει τελος αυγουστου τι ν τ κανω τελος αυγουστου ενας θεος ξερει ποτε θ βγουντ αποτελεσματα εγω τελος αυγουστου επρεπε ν τ παω .

ελεος

βρε κοριτσια σε εφημερευον ψαχνω ν παω ν δω εστω αλλα... δνε βρησκω τετοια ειδικοτητα

Καλημέρα και στις υπόλοιπες κοπέλλες που ίσως οι περισσότερες θα κοιμούνται ακόμα ενώ εγώ είμαι ήδη στην δουλειά !! :D

Εγώ σήμερα έχω αρκετή όρεξη αν και δεν κοιμήθηκα αρκετά χθες βράδυ εντούτις έχω αρκετή όρεξη :D;)

Χθες έφτιαξα cheese cake και σήμερα το έφερα στην δουλειά να τους κεράσω όλους. Δεν γιορτάζω τίποτα απλά είχα ώρα και το έφτιαξα. Κοπιάστε και εσείς να σας κεράσω. Να γνωριστούμε και από κοντά ;):D

Επίσης σήμερα απόγευμα θα πάμε να συναντήσουμε αυτόν από τα έπιπλα επιτέλους. Αγωνιώ να δω τι έχει και αν μου κάνουν. Ελπίζω να είναι οκ και οι τιμες του και αν είναι τότε θα κλείσουμε να τελειώνουμε ;)

Μετά υπολογίζουμε να πάμε ένα γύρο στο Jumbo γιατί θα είμαστε κοντά στην περιοχή οπόταν θα ρίξω και μια ματιά εκεί αν βρω κάτι που θέλω θα πάρω. ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

δηλαδη ελεος ολοι την εβδομαδα μ λενε απο το ικα θα παρεις παρασκευη και θα κλησεις ραντεβου 7 και μιση ,7 κ μιση πηρα και εγω σημερα και κληστηκαν ολα για νεφρολογο .μου λεει τελος αυγουστου τι ν τ κανω τελος αυγουστου ενας θεος ξερει ποτε θ βγουντ αποτελεσματα εγω τελος αυγουστου επρεπε ν τ παω .

ελεος

βρε κοριτσια σε εφημερευον ψαχνω ν παω ν δω εστω αλλα... δνε βρησκω τετοια ειδικοτητα

Πόπη σε καταλαβαίνω δικαιολογημένα έχεις νεύρα ! Γιατί δεν πας σε εξωτερικό ιατρό να τελειώνεις ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα σε οοοοοολα τα κοριτσάκια!

Κούλλα εγώ είμαι πρωινή και λόγω δουλειάς και γιατί δεν κοιμάμαι το βράδυ! 5-6 φορές πάω τουαλέτα συν τις ξινίλες!

Αν έχεις και εσύ δεν μου λες αν έχεις βρει καμία λύση γιατί ο γιατρός μου είπε μικρά γεύματα αλλά ακόμα και μετά απο τοστ με πιάνει! :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...