Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
      Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Τρέχω κι εγώ με τις αγορές της μπέμπας. Πήραμε καροτσάκι, το bugaboo bee και καθιματάκι αυτοκινήτου, το be safe izy sleep.

Κορίτσια, από χθες είμαι στις μαύρες μου... Δεν την πολυακούω την μπέμπα και έχω σκάσει. :( Οι έμπειρες μανούλες μπορούν να με βοηθήσουν; Πόσο συχνά ακούγατε το μωρό στην 25η εβδομάδα; Σκέφτομαι να πάρω το γιατρό να πάω για υπέρηχο αύριο αλλά πήγα πριν από 2 εβδομάδες.

Μην ανησυχάς και εγώ έχει μέρα που δεν την πολυνιώθω έχει μέρα που με τρελλαινει.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σια καλα φροσω θα τα μεταφερω!!!!ευχαριστω πολυ!μηπως εννοεις οτι δε χρειαζεσια αποστεριρωτη αλλα θα τα αποστεριρωνεις σε κατσαρολα...?η μ εαλλο ν τροπο?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Να 'στε καλά ρε κορίτσια. Θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι. Έφαγα λίγο παγωτό και έβαλα κλασσική μουσική που της αρέσει της τσούπρας. Για να δούμε...

Kisha το καρότσι που θα πάρεις πρόσεχε να είναι και για νεογέννητο γιατί πολλά είναι από 3 ή και από 6 μηνών. Και όσο για τα καθισματάκια, αν επιλέξετε κάποιο από 0-18 κιλά να προσέξετε να μένει ανάποδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Νέες έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά πρέπει να είναι ανάποδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έως και 2,5 χρονών γιατί ο αυχένας τους δεν αντέχει παραπάνω από 130 κιλά βάρος. Σε μια πρόσκρουση με μόλις 55χμ/ώρα η επιβάρυνση φτάνει τα 300 κιλά!!!

Κορίτσια, εμάς την προίκα θα μας την φτιάξει η θεία του άντρα μου που ράβει. Θα αγοράσω ύφασμα για πάντα, κουνουπιέρα και παπλωματοθήκη. Α! Και η πάντα θα πιάνει όλη την κούνια γιατί μας είπαν ότι η μισή είναι χαμένα λεφτά μιας και τα μωρά όταν αρχίσουν να γυρίζουν μπορεί να βρεθούν με τα πόδια πάνω και το κεφάλι κάτω!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Γειά σας κορίτσια. Τρέχω κι εγώ με τις αγορές της μπέμπας. Πήραμε καροτσάκι, το bugaboo bee και καθιματάκι αυτοκινήτου, το be safe izy sleep.

Κορίτσια, από χθες είμαι στις μαύρες μου... Δεν την πολυακούω την μπέμπα και έχω σκάσει. :( Οι έμπειρες μανούλες μπορούν να με βοηθήσουν; Πόσο συχνά ακούγατε το μωρό στην 25η εβδομάδα; Σκέφτομαι να πάρω το γιατρό να πάω για υπέρηχο αύριο αλλά πήγα πριν από 2 εβδομάδες.

καλορίζικα τα πράγματα!

όπως ακριβώς σου είπαν και οι άλλες μανούλες δεν το ακούς πάντα το μωρό .η δικιά μου για 2 μέρες ούτε φωνη ούτε ακρόαση.αλλά την τρίτη μέρα με τάραξε στις κλωτσιές και είπα δεν θα ξαναγκρινιάξω οτι δεν την ακούω γιατί μετά μου τα φυλάει και τις δίνει μαζεμένες!

Διαφημίσεις

κατα μου σε ευχαριστω παρα πολυ γα τις συμβουλες να σαι καλα!ετσι ειναι ταμωρ αμας παιδευουν απο τωρα,εγω εχει λιγε ςμερ επςου αρχισ ανα εχω μαλλον συσπασεις,βεβαια στον κωλομου δνε καθομαι καιμε τα ζωα προσεχω οσο μπορω αλλα ημουν μονηκαποιες φορες και σηκωνα και βαρηνα κουβαλησω νερο...οταν σηκωνω βαρος ,κουραζομαι η σκυβω η σηκωνομαι αποτομα πετρωνει σεκαποια σημει αη κοιλια μου για δευτερολεπτα,μετα χαλαρωνειακι πετρωνει αλλου!

επισης 2-3 φορες τον προηγουμενο μην ατομωρο ειχ εκατεβει χαμηλα πολυ και με ενοχλουσε-κλωτσουσε σχεδον στον κολπο....ειναι φυσιολογικο για λιγο καιμετα ξαναανεβαινει αν αυτο δε συνοδευεται αποπονο δνε υπαρχειλογος ανησυχιας...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Βασιλική ωραία ακούγεται αυτή η συνταγή! Εγω ρώτησα τον γιατρό αν κάνει να τρωω τόνο και μου είπε να τον αποφύγω! Και το καλοκαίρι τρελαινόμουν για τονοσαλάτα! :mad:

σας το έχω ξαναπεί: Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι τα ωμά κρέατα και ψάρια και τα άπλυτα λαχανικά. παλαιότερα φοβόντουσταν τον τόνο γιατί μπορούσε να ψαρεύτηκε σε νερά που περιείχαν υδράργυρο, ο οποίος είναι τερατογόνος για το έμβυο.όμως αν πάιρνεις ελληνικό τόνο και οχι ότι να ναι(πχ αγώστου προελέσεως)δεν υπάρχει πρόβλημα.όλα τα τρόφιμα περνάνε από ελέγχους του εφετ(που δουλεύουμε και εμείς οι κτηνίατροι)και δεν εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί επικίνδυνο τρόφιμο στην αγορά. περιττό να σου πώ οτι τρώω 2 φορές τη εβδομάδα τόνο είτε φρέσκο είτε σε κονσέρβα.

οχι εγω μια φιλη που μου εδωσε το κειμενο εγω τον μονο που γνωριζω παρα πολυ καλα ειναι τον αιλουρο τον τοπ κτηνιατρο για γατες

σε ρωτάω γιατί ο Αντωνιάδης είναι πολύ καλός μου φίλος!;)

σωστα βασιλικημου,και αν δεν αλιευεταισ επεριοχε ςμ ευδραργυρο υπαρχειπεριπτωση να εχει μεγαλη καταναλωση βαρεων λογω ταω ψαριων που καταναλωνει....βεβαι α η αλιεια γαλαζοπτερου τονου απαγορευτηκε λογω ποσοστωσης, μονο ολευκος και η αλιεια του επιτρεπεται ...καιμονο αυτα τα ειδη τονου αλιευονται στην ελλαδα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τρωτε απο ολα σ εμικρε ςποσοτητε ςκαι για το σκουμπρι ελεγαν καιγια τα θαλασσινα....ε οκ ...ποσο πι ανα φαμ ετην εβδομαδα....?εγω παντως σημερα εσκασα ρ εκοριτσια,δνε πειναω και ολο τρωω θα σκιστει η κοιλιαμου νομιζω.......4 τυροπιτακια 2 φετες με εμελι ,σαντουιτσακι με κασερι,νεκταρινι, ροδακινο.......αχχχχχχ εσκασα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελένη μου πραγματικά αντιλαμβάνομαι το πώς μπορεί να νιώθεις αυτή τη στιγμή και μακάρι να μπορέσω να σε βοηθήσω έστω και λίγο με αυτά που θα σου πώ.παρόλο που είμαι κτηνίατρος (και όχι γιατρός,το τονίζω)τυγχάνει να γνωρίζω λίγα πράγματα για τον cmv .ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που προκαλει είναι οι αποβολές όταν ενεργοποιήται ο ερπητο'ι'ος ή μολύνεσαι για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ σε μικρό ποσοστό παρατηρούνται προβλήματα στο έμβρυο (διανοητική καθυστέρηση,κώφωση κλπ)το 0,75 είναι πολύ οριακό νούμερο και βρίσκεσαι στην γκρίζα ζώνη ,δηλαδή μπορεί να μην έχεις πρόβλημα ή να έχεις κολλήσει πριν 1-1,5 μήνα(αν δεν κάνω λάθος), οι ενήλικες συνήθως κολλάνε με την σεξουαλική επαφή.αυτά τα λίγα για να ξέρουμε γιατί μιλάμε. νομίζω οτι ο γιατρός του ικα το πήρε λίγο χαλαρά το θέμα.αν του έλεγες να σου βεβαιώσει γραπτώς ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εσύ και το παιδί νομίζω οτι θα έπερνε πιο σοβαρά την υποθεσή σου.η συνήθης διαδικασία που γίνεται είναι η εξής:αρχικά δίνεις αίμα για cmv τον 2ο-3ο μήνα(αν θυμάμαι καλά) και ψάχνουν για IgM αντισώματα.αν βρεθείς θετικός σε 4 περίπου εβδομάδες ψάχνεις για το dna του ιού στο ΑΙΜΑ και αν βγεί πάλι θετικό κάνεις την αμνιοπαρακέντηση μεταξύ 21 και 23ης εβδομάδας και αναλόγως του αποτελέσματος πράττεις.νομίζω ότι την πιο σωστή αντιμετώπιση την είχε ο γιατρός που σου είπε να ξανακάνεις την εξέταση μετά από λιγο καιρό ώστε να δεις αν ανεβαίνει το νούμερο του αποτελέσματος. και μόνο τότε να κάνεις αμνιοπαρακέντηση. η αμνιοπαρακέντηση είναι μια εξέταση που δεν πρέπει να την φοβόμαστε τόσο πολύ.το ποσοστό να προκληθεί βλάβη στο έμβρυο είναι μόλις 0,5% πράγμα που σημαίνει 1 στα 200 παιδιά ενώ πχ στην αμερική το ποσοστό παιδιών μολυσμένων με cmv είναι 5%!να σκέφτεστε ότι είναι μια εξέταση που είναι για να γνωρίζουμε αν το μωρό που κυοφορούμε είναι φυσιολογικό και αν όχι,έχεις τουλάχιστον το δικαίωμα επιλογής για το αν τελικά θα το φέρεις στον κόσμο.χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω θετικά ή αρνητικά θα σου πρότεινα να κάνεις ξανά την εξέταση για να δεις που βρίσκεσαι.τουλάχιστον θα ξέρεις, γιατί είναι αποφάσεις που σε ακολουθούν μια ζωή , αν και δεν πιστεύω οτι θα υπάρχει πρόβλημα!;)

Βασιλική σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και για τον χρόνο σου.Ο γιατρός του ΙΚΑ αναφέρθηκε μόνο σε προβλήματα αποβολής και μου είπε χακτιριστηκά οτι εφ'όσον είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, (ήμουν στην 19η εβδομάδα τότε), οτι έχω ξεφύγει το πρόβλημα της αποβολής και δεν τίθετε θέμα να αποβάλλω.Ο γιατρός μου που με παρακολουθεί είχε διαφορετική άποψη και μου μίλησε μόνο για διανοητική καθυστέρηση,κώφωση κλπ.Τον Αύγουστο θα ξανακάνω για 3η φορα την εξέταση.Όλλες μου οι εξετάσεις έχουν βγεί τζάμι, χωρίς κανένα πρόβλημα και ήρθε ξαφνικά η cmv να βγεί αμφίβολη και στο όριο μάλιστα!!!Δεν θα προβώ στην αμνιοπαρακέντηση, το έχω αποφασίσει, ξέρω πως όλε πάνε καλά!!!

MbGIp1.png

ελενη το ενστικτο δεν κανει λαθος!ευχομαι ν αεχιε ςκανει το καλυτερο!οαλ θα πανε καλα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελένη θα συμφωνήσω με την Κούλλα και με τον άντρα σου. Γιατί να ρισκάρεις για κάτι που ουσιαστικά είναι οριακό? Το μωράκι σου έχει πάρει τον δρόμο του. Κοίτα να μην αγχώνεσαι και το νιώθει και το κοριτσάκι σου και όλα θα πάνε καλά. Aυτό ακριβώς είπαμε και εμείς nikx γίαυτό αποφασίσαμε να μην την κάνουμε.Τον μπελά μας γυρεύουμε???Αν ήταν προς το θετικό η εξέταση (χτύπα ξύλο),το συζητούσαμε!!!;)

MbGIp1.png

Βασιλική σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και για τον χρόνο σου.Ο γιατρός του ΙΚΑ αναφέρθηκε μόνο σε προβλήματα αποβολής και μου είπε χακτιριστηκά οτι εφ'όσον είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, (ήμουν στην 19η εβδομάδα τότε), οτι έχω ξεφύγει το πρόβλημα της αποβολής και δεν τίθετε θέμα να αποβάλλω.Ο γιατρός μου που με παρακολουθεί είχε διαφορετική άποψη και μου μίλησε μόνο για διανοητική καθυστέρηση,κώφωση κλπ.Τον Αύγουστο θα ξανακάνω για 3η φορα την εξέταση.Όλλες μου οι εξετάσεις έχουν βγεί τζάμι, χωρίς κανένα πρόβλημα και ήρθε ξαφνικά η cmv να βγεί αμφίβολη και στο όριο μάλιστα!!!Δεν θα προβώ στην αμνιοπαρακέντηση, το έχω αποφασίσει, ξέρω πως όλε πάνε καλά!!!

Ελένη μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά. Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη. Άλλωστε τα τεστ αυτά δεν είναι πάντα αξιόπιστα. Σε μία φίλη μου, όταν γέννησε της είπαν ότι το μωρό δεν ακούει από το ένα αυτί και είχε πλαντάξει στο κλάμα. Τελικά ήταν λάθος τα αποτελέσματα και ο μικρός ακούει μια χαρά! Το σίγουρο είναι ότι η εγκυμοσύνη είναι η αρχή μιας καινούριας ζωής γεμάτης αγάπης, ευτυχίας αλλά και πολύ (αλλά ΠΟΛΥ) άγχους!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...