Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχαα εγω τσακισα 2 φρουτακια...εκανα ρυζακι το πρωι και θα ψησω μπριζολες το μεσημερι,μετα γιατρο εχω 6,30 γυμνη φωτογραφιση!!!

kisha τι εννοάς γυμνή φωτογραφισή ? Της μπέμπας που θα πας γιατρό να την δεις αυτό εννοας ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοίταγα λίγο τα καροτσάκια σήμερα και μου άρεσε πολύ αυτό:

http://www.bimbomarket.it/gr/en/trio-enjoy-fun-europe-P16644.htm

τι λέτε και έσεις μια δεύτερη γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη! καμιά φορά κάτι το οποίο είναι φαινομενικά καλό κάποιος που γνωρίζει ή το έχει ψάξει παραπάνω να μπορεί να σου πει πχ οτι δεν είναι βολικό γιατί δεν πλένεται!;)

Γειά σας κορίτσια. Τρέχω κι εγώ με τις αγορές της μπέμπας. Πήραμε καροτσάκι, το bugaboo bee και καθιματάκι αυτοκινήτου, το be safe izy sleep.

Κορίτσια, από χθες είμαι στις μαύρες μου... Δεν την πολυακούω την μπέμπα και έχω σκάσει. :( Οι έμπειρες μανούλες μπορούν να με βοηθήσουν; Πόσο συχνά ακούγατε το μωρό στην 25η εβδομάδα; Σκέφτομαι να πάρω το γιατρό να πάω για υπέρηχο αύριο αλλά πήγα πριν από 2 εβδομάδες.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

καποιε ςμερες δειν αινι τοσο ζωηρα τα μωρ ακ ι εγω το παθαινω!!!αν ανησυχειπολυ,φαε εν αγυλκακι η φρουτονα το ιντριγκαρεις το μωρο!κουλα ναι !γυμνη φωτογραφιση = ντοκτωρ!!!!!χιχιχ με πιαν'ς?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

kata

μην ανησυχεις οσο αγχωνεσαι τοσο δεν θτ ακους χαλαρωσε. μπορει ν κανει το παρτυ της το βραδυ την ωρα π κοιμασαι ουτε εμενα κανει εδω και 2 μερες πολυ ζωηρα αλλα κουνιεται π και π μην ξεχναμε 16 με 20 ωρες κοιμουντε μην βαζεις φιτιλιες στο μυαλο μ κριμα ειναι

με γεια τ απραγματακια !!!!!εμενα μου εδωσε μια φιληπου ξεπεδιασε-να ναι καλα απο το φορουμ ενα μπειμπυ σι τπουειναι και πορτ μπεμπε και κρεβαρακι μεχρι καποιουμς μηνε που κοιμουνται,,,μπανιερα,αποστειρωτη ,παιδικο γυμναστηριο.καροτσι θα παρω το πιο απλο λεω και ελαφρυ,μενω στον τεταρτο χωρις ασανσερ και θα το αφνω ημιοροφο,δεν μπορω ν ατοκουβαλαω,ασεπου τα θεωρω πανακριβα τα αλλα μωρε....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πολυκαλη τιμη!!!βασικα η κοπελαπου σου λεω μου εδωσε τα 2 που μπινουν στο καροτσι σε μπλε κοκκινο της κικο ειναι!!!πολυ καλη τιμη το πηρες!με γεια!!!!δηλ εγω δενεχω τοκαροτσι εχω τα αλλα 2....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω κοριτσια αν και στον 6 ειδη εδω και ενα μηνα μου δωσανε ολοκαινουργια ν φανταστεις κρεβατακι καθισμα φαγητου . προικα μωρου ρηλαξ παρκο. ρουχα ολοκαινουργια μ ετικετες τ πιο πολλα .αποστηρωτη θ επερνα αλλα μ ειπε η αδερφη μ δεν χρειαζεται .

τ μονο π μ λειπει καροτσι και ειναι ακριβα τα ατιμα .

αντε και κανενα μπιμπερο π θα παω ν παρωτ ψιλοπραγματα στον 7 η8 μηνα .

δοξα το θεο γλιτωσαμε ολα τα αλλα

αχ ναι τη φροσω ηθελαν αρωτησω......πωπω παει το εχασα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!εν ακαι λειψο!!!!

Aν βρούμε ένα γατάκι στο δρόμο και θέλουμε να το φροντίσουμε ο κ. Λάμπρος Aντωνιάδης, γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Kτηνιατρικού Συλλόγου, εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε

• Nα μάθουμε ποιας ηλικίας είναι. Eάν έχει βγάλει δόντια, σημαίνει ότι είναι παραπάνω από 20

ημερών. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να του δώσουμε γάλα γάτας και να δοκιμάσουμε να ρίξουμε λίγη ξηρά τροφή μέσα.

• Να σηκώσουμε λίγο το δέρμα του. Aν δεν επανέρχεται, σημαίνει ότι έχει πάθει αφυδάτωση και

πρέπει να το μεταφέρουμε σε κτηνίατρο.

• Αν το γατάκι τρέμει, μπορούμε να δοκιμάσουμε δύο κουταλιές ζαχαρόνερο γιατί είναι πολύ πιθανό

απλώς να του λείπει ενέργεια

• Εφ' όσον διαπιστώσουμε ότι το γατάκι είναι μικρότερο των είκοσι ημερών, θα χρειαστεί πολλή φροντίδα

για τουλάχιστον είκοσι μέρες. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να υποκαταστήσουμε τη μητέρα του.

• Πρέπει να του δίνουμε με το (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ειδικό) μπιμπερό (ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ) πολλά μικρά γεύματα από αραιωμένο γάλα για μικρά γατάκια.

• Πρέπει να χαϊδεύουμε την κοιλίτσα του ( και το πωπουδακι του με βαμβακι με μπειμπυ οιλ λεμε εμεις) για να το βοηθήσουμε να αφοδεύσει.

• Να φροντίζουμε να είναι πάντα ζεστό, ακόμα και χρησιμοποιώντας θερμοφόρα.

•Να καθαρίζουμε τα μάτια του με φυσιολογικό ορό ή χαμομήλι και εάν οι τσίμπλες δεν υποχωρούν να συμβουλευτούμε κτηνίατρο γιατί αν επιμένουν και μένει η μύτη και τα μάτια κλειστά είναι η γρίπη της γάτας και μπορεί επειδή το γατάκι δεν τρώει να αποβεί μοιραία.

• Εξαιρετικά σημαντικό είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή γιατρού αμέσως μόλις το γατάκι εμφανίσει διάρροια.

Ποτέ δεν δίνουμε γάλα που πίνει ο ανθρωπος.Γάλατα που δεν προκαλουν διάρροια : Royal Canin Ormilak mixol

Απαράιτητο:Θερμοφόρα

Σχετικά άρθρα:

http://www.ailouros.gr/%CE%A6%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1/%CE%9D%CE%B5%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%93%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9/%CE%9F%CF%81%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC/tabid/188/Default.aspx

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

εγώ μαγειρεύω τόνο στο φούρνο με σως μουστάρδας! μυρίζει τέλεια!δεν ξέρω αν θα αντέξω να μην φάω μέχρι να έρθουν οι υπόλοιποι της οικογένειας!:oops:

Βασιλική ωραία ακούγεται αυτή η συνταγή! Εγω ρώτησα τον γιατρό αν κάνει να τρωω τόνο και μου είπε να τον αποφύγω! Και το καλοκαίρι τρελαινόμουν για τονοσαλάτα! :mad:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

οκ φροσω ευχαριστω πολυ!θα ταμεταφερω,δοντακια δενεχει τα ματια μολις τα ανοιξε εχει 2 μερες,ειχε ψυλους το ψεκασειειναιμαι χαρα και σημερα εκαναε κακα ,ενω μεχρι τοωρ αμονο τσισα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω κοριτσια αν και στον 6 ειδη εδω και ενα μηνα μου δωσανε ολοκαινουργια ν φανταστεις κρεβατακι καθισμα φαγητου . προικα μωρου ρηλαξ παρκο. ρουχα ολοκαινουργια μ ετικετες τ πιο πολλα .αποστηρωτη θ επερνα αλλα μ ειπε η αδερφη μ δεν χρειαζεται .

τ μονο π μ λειπει καροτσι και ειναι ακριβα τα ατιμα .

αντε και κανενα μπιμπερο π θα παω ν παρωτ ψιλοπραγματα στον 7 η8 μηνα .

δοξα το θεο γλιτωσαμε ολα τα αλλα

αποστείρωση χρειάζετε και πολύ μάλιστα !!! Από την πρώτη μέρα !!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

οκ φροσω ευχαριστω πολυ!θα ταμεταφερω,δοντακια δενεχει τα ματια μολις τα ανοιξε εχει 2 μερες,ειχε ψυλους το ψεκασειειναιμαι χαρα και σημερα εκαναε κακα ,ενω μεχρι τοωρ αμονο τσισα....

στην θεσ/νικη υπαρχει η γατοομαδα που θα μπορεσει να τον βοηθησει κ να του δειξει οτι αργησε να κανει κακακια ειναι γιατι ειχε αλλαγη αποτομη απο το μητρικο γαλα

http://www.thessalonikicatgroup.org/

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Γειά σας κορίτσια. Τρέχω κι εγώ με τις αγορές της μπέμπας. Πήραμε καροτσάκι, το bugaboo bee και καθιματάκι αυτοκινήτου, το be safe izy sleep.

Κορίτσια, από χθες είμαι στις μαύρες μου... Δεν την πολυακούω την μπέμπα και έχω σκάσει. :( Οι έμπειρες μανούλες μπορούν να με βοηθήσουν; Πόσο συχνά ακούγατε το μωρό στην 25η εβδομάδα; Σκέφτομαι να πάρω το γιατρό να πάω για υπέρηχο αύριο αλλά πήγα πριν από 2 εβδομάδες.

Kata καλορίζικα τα καινούργια πραγματάκια. Άντε να τα χαρεί η μπεμπούλα! Μην ανησυχείς που δεν την ακούς! Και εγώ είχα δυο μέρες τώρα που γκρίνιαζα γιατί δεν τον είχα ακούσει καθόλου και άρχισα να φοβάμαι! Αλλά χθες άκουσε ένα μπιτάκι και τρελάθηκε στο κούνημα! Στα μπαράκια θα την βγάζει! :tongue: Λογικά αν δεν χαλαρώνεις δεν πρέπει να το καταλαβαίνεις και πολύ!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...