Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες!τι καλήμερα δηλαδή αφού κοντεύει μεσημέρι και μόλις ξύπνησα!!!πάλι 12ωρο έκλεισα η γουρούνα!!!!:oops:και το χειρότερο είναι οτι ακόμα νυστάζω...

το θέμα των κιλών είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία... μια ζωή τα κιλά μπαινόβγαίναν για πλάκα.μέσα σε 2 μέρες μπορούσα να βάλω ενα δυο κιλά για πλάκα και στις επόμενες 2 να τα έχανα.κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τώρα.πριν 1 εβδομάδα είχα πάρει +2 κιλά ,τώρα είμαι +4. τι να πώ αν προσέξω λίγο ίσως να χάσω το ένα (για να μην φωνάζει και ο γιατρός)...

δεν αγχώνομαι και πολύ γιατί σχετικά δεν έχω πάρει πολλά αλλά με φόβησε τόσο πολύ ο γιατρός μου και η μαμά μου οτι θα δυσκολευτώ πολύ να τα χάσω που δεν θέλω να τρέχω και να μη φτάνω μετά...:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μη στεναχωριεσαι ,θα τα χασεις,δενειναι λιπος....αν θηλασει ςκιολας..εστιμουειπε ο γιατρος!κι εγω καποιους μηνες βαζω περισσοτερα...εγω κοριτσαι σεολη την εγκυμοσυνη δενενιωδ α υπνηλια,αντιθετα εχω μαι υπερενταση και μαι ενεργεια αλλο πραγμα,κοιμαμαι 2 ξυπναω 5 το πρωι και βουρ στη δουλεια,τιο σπιτι,δεν καθομαι στον κωλομου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αμελα δεν ξερω μπορει ν κρυφτηκε πισω απο την μητρα παρασκευη πρεπει ν κλησω ραντεβου επειδη ειναι σε αδεια τωρα

δεν ξερω π ειναι ο νεφρος μ αλλα προσπαθω ν μην τ σκεφτομαι κ αγχωνομαι .

παντως τι θα γινει ολες κοριτσακια θα κανετε

μονο εγω και η nikx θα κανουμε αγορακια τουλαχηστον θα εχουν να διαλεγουν τα αγορια μας χιιχιχιχιιχ

γεναμε και τελευταιες αααααααα δεν παιζω

πόπη μου μην το σκέφτεσαι καθόλου το θέμα του χαμένου νεφρού!

κατά 99% απλά δεν το είδε στον υπέρηχο η φίλη σου .δεν είναι πολύ σπάνιο. επίσης ο ένας νεφρός είναι ''κολλημένος'' στην μέση σου ενώ ο άλλος είναι κινητός και ''κρέμμεται'' στην κοιλιακή κοιλότητα.είναι δυνατόν λόγω της μήτρας να έχει μετακινηθεί κάπου παραδίπλα.από την άλλη, στην απίθανη περίπτωση που δεν υπάρχει, από τη στιγμή που δεν σου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα στη ζωή σου και είναι απλά ένα τυχαίο εύρημα του υπερήχου,τότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα αφού 23 χρόνια ζούσες φυσιολογικότατα χωρίς αυτόν!σκέψου οτι θα μπορούσε να μην το μαθεις ποτέ και να ζείς μια ζωή χωρίς κανένα πρόβλημα!άρα όπως και να έχει δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς!;)

Με το θέμα το κιλών μην αγχώνεστε καθόλου. Σας το λέω από πείρα. Εχω ξαναγεννήσει και ξέρω. Οπως είπα και παλιά είχα βάλει 30 ολόκληρα κιλά ναι οπως το ακούτε :o Ο γιατρος φωναζε δεν λέγετε πόσο. Εγώ στο τέλος αγχώθηκα πολύ διότι λέω 30 κιλά πως θα τα χάσω μετά ???

Γέννησα και με το που πήγα σπίτι ζυγίστικα και είχα χάσει ήδη τα 12 κιλα !!! Τα υπόλοιπα 18 τα έχασα χωρίς διαιτα μέσα στους επόμενους 4,5 μήνες και ήμουν ακριβώς όσο ήμουν πρίν γεννήσω !!!! Ειλικρινά δεν περίμενα να τα χάσω με τόση ευκολία. :-D

Δεν σας λεώ φυσικά να βάλετε τόσα κιλά απλά όσα πάρετε μην αγχώνεστε χάνονται εύκολα !!! Δεν είναι λίπος είναι λόγω εγκυμοσύνης.

Επίσης με τον θηλασμό επικρατεί λάθος αντίληψη !!! Μην ακούτε ότι βοηθά στο να χάνεις κιλά. Βασικά ο μεταβολισμός λόγο θηλασμού είναι ανακατεμένος δεν είναι όπως παλιά. Δουλεύει πιο αργά δεν καίει όσο πριν. Ασε που όταν θηλάζεις τρελλενεσαι και θες να τρως γλυκά. Εγώ έτρωγα 2 την ημέρα γιατί με το που θήλαζα αμέσως ήθελα κάτι γλυκύ. Ουτε στην εγκυμοσύνη δεν ήθελα τόσα γλυκά κάθε μέρα. Απλά με τον θηλασμό πότε ο μεταβολισμός δουλευει πιο γρήγορα από παλιά και πότε πιο αργά δεν είναι σταθερός βασικά. Με το τέλος του θηλασμού επανέρχετε όπως ήταν και καίς θερμίδες όπως πρίν.

Φυσικά είναι πολύ καλά να θηλάσουμε τα μωράκια μας όσο μπορούμε για αυτό ας το κάνουμε όσες μπορούν και έχουν γάλα. Εγώ τον γιο μου τον θήλαζα για 5 μήνες. Ο γιατρός μου έλεγε σκέψουν να μην θήλαζες πόσο πιο γρήγορα θα έχανες τα κιλά σου. Αλλά δεν έχω πρόβλημα λόγω του ότι η διατροφή για μένα ήταν τρόπος ζωής και είναι. Με το που γέννησα άρχισαν να φεύγουν δια μαγείας :-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

koullam

δεν ξερω εαν ρωτας εμενα . οχι δεν την ρωτησα μορε

πιο πολυ ρωτουσα εαν ειναι επικινδυνο για τον μπεμπη . αλλα αφου ειναι ολα οκ ησυχασα

και εγω ηθελα ν το μαθω μολις γεννησω αλλα πεσανε ολοι να με φανε

ε και το εμαθα γιατι μ ειχαν σπασει τ νευρα

Διαφημίσεις

Γεια σας πολυλογούδες! :tongue: Καλέ πόσα γράψατε?

Μη λέτε για ύπνο!Δεν κοιμάμαι όλο το βράδυ απο ενοχλήσεις και ολή την ημέρα είμαι κοτόπουλο. Τώρα άρχισαν να μου πονάνε και τα πόδια!Ελπίζω να μην είναι λόγω εγκυμοσύνης.

Χριστινάκι εγώ τα φοβάμαι αυτά τα σλινγκ. Λεω να πάρω κανονικό μάρσιππο που στηρίζει και το κεφαλάκι. Όταν σου έρθει πες εντυπώσεις.

Μελινάκι το συζητούσα με μια φίλη μου ότι παρήγγειλα απο κει και μου είπε ότι και εκείνη είχε πάρει πριν 2,5 χρόνια και έμεινε πολυ ευχαριστημένη! Άρεσε και στην μικρή πολύ! Μόλις έρθει θα βάλω το μωρό της ξαδέρφης μου μέσα να το δοκιμάσω! :) Το άλλο το είχε ένας στο μαιευτήριο προχθες και έβλεπα το μωρό πως καθόταν και τρόμαξα λίγο! Τι να πω! άσχετη είμαι δεν ξέρω τι είναι καλύτερο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ειχα δουλιτσα.μαλλον βαρεθηκες κιε φυγες!χιιχιχ!κλαο μεσημερι σε οσες την εκαναν!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γεια σας κοριτσια τωρα γυρισα παντρευεται μια κοπελια κ επειδη ειναι χωρις οικογενεια την βοηθαμε με τα κοριτσια της γειτονιας κ τρεχαμε σημερα το πρωι γιατα στεφανα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!Ποπάκι ορεξάτη σε βλέπω για κουβέντα αλλά έπεσες σε καφέ με πολυάσχολες και διπλομανούλες που με το μωρό τι να σου κάνουν κι αυτές... :lol:

Eγώ να φανταστείς σαν τον χαμαιλέοντα, με το ένα μάτι γράφω και με το άλλο βλέπω το γιο που έχει βάλει σκοπό να σκαρφαλώσει σε μια κούτα για να ανέβει να δει τι έχει πάνω στο πάγκο της κουζίνας.

Δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα πάντως... όλο ευαίσθητα θέματα θίγετε! :lol: Kιλά και ύπνο! Μα είστε καλά?? Μιλάνε για κιλά σε καφέ που βρίσκεται γκαστρωμένη στο 2ο με 6 κιλά εναπομείναντα?? Για να μη μιλήσω τα κιλά που έχω βάλει ήδη στη 2η!

Επίσης μιλάνε για ύπνο σε γκαστρωμένη που πλην των αϋπνιών από την εγκυμοσύνη,έχει μωρό που βγάζει δόντια,ενδοεπικοινωνία που κάνει παράσιτα και πιάνει και σταθμούς με κλαρίνα μες στη νύχτα και άντρα που ροχαλίζει?? :lol: Φτου σας!

χιιχιχι και τι να πουμε βρε μιλαμε ολες για κατι που απασχολει ολες μας αν πηραμε περισστοτερα λιγοτερα και οτιδηποτε αλλο

οσο για τον γιοκα σου ασ σκαρφαλωσει καιρος ηταν να κανει και καμια αταξια αντε ασε το παιδι να εκφραστει ελευθερα θα σου κανει μια κουζινα ολα τ λεφτα

εμενα τ ανηψακια ειναι αλλο πραγμα ο ενας δεν ακουμπουσε κουζινα ο μικρος ομως οχι μονο την ακουμπουσε αλλα τα εβγαζε ολα μα ολα δεν υπολογηζε τπτ και μεταη θ κανει μια κουζινα βομβα η θα τ μαζεψει απο μονος του . τι να κανεις δεν πυραζει αυτα ειναι τ καλα

λοιπον κοριτσια του νοεμβρη εχω απορια μια που εχουμε κανει μεγαλο υπερηχο ολες τονβ ενοω

θελω ν μ πειτε πιο ειναι τ φυσιολογιο οριο για ενα παιδιστα γραμμαρια . και το πιο ακραιο . ???εμενα ηταν 460γραμαρια ειναι λιγο αυτο?θα επρεπ ν ειναι παραπανω?

λοιπον κοριτσια του νοεμβρη εχω απορια μια που εχουμε κανει μεγαλο υπερηχο ολες τονβ ενοω

θελω ν μ πειτε πιο ειναι τ φυσιολογιο οριο για ενα παιδιστα γραμμαρια . και το πιο ακραιο . ???εμενα ηταν 460γραμαρια ειναι λιγο αυτο?θα επρεπ ν ειναι παραπανω?

βρε μη σκέφτεσαι τέτοια πράγματα!η β' επιπέδου όπως την λένε, γίνεται από την 20η ως την 23η εβδομάδα και ανάλογα πάντα με τον γιατρό.μπορεί να έχουμε 1 μωρό μόλις 380γρ οπως το δικό μου ή και 700γρ όπως μιας άλλης κοπέλας (σόρρυ που δεν θυμάμαι όνομα).είναι κάτι που πάιζει ανάλογα με την εβδομάδα κύησης, το φύλο,αν είναι δίδυμα,τα κιλά της μητέρας,το ζάχαρο και χίλιους δυο άλλους παράγοντες.το μωράκι σου είναι μιά χαρά και μην σε απασχολούν τέτοια πράγματα,κοίτα να είσαι χαλαρή και να μην αγχώνεσαι!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...