Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αει μαρη τρελη συγα στο facebook δεν με βλεπεις κοντουλα ειμαι αλλα κορμι εχω χιιχιχι ψωναρα εγω

με συγχωρειτε μανδαμ που να σας δω αφου εισαστε καθηστη τστστστσ 0002042B.gifτι ειμαι τζινι

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πάλι με ερωτηματικά με έβαλες τώρα που συμπλήρωσες το αγοράκι της Πόπης!!!Βρε μπας και έχεις ένστικτο οτι κάτι θα αλλάξει την άλλη εβδομάδα που θα κάνω την β΄επιπέδου???:DΜήπως κάτι δεν σου πάει καλά και θες να με αφήσεις με ερωτηματικά????

MbGIp1.png

Καλησπέρα κορίτσια! Καλωσορίζω τη καινούρια Θεσσαλονικιά!!! Εγώ πήγα στα Jumbo όταν ήμουν Θεσσαλονίκη. Εχει πολλά πράγματα αλλά από ρουχαλακια μόνο καλοκαιρινά! Όσο αφορά τα κιλά εχώ έβαλα 2,5 μέχρι τώρα. Βέβαια στην αρχή είχα χάσει 3 και τα ξαναπήρα συν τα 2,5 που προανάφερα.

Δε μου λέτε... Εκτος απο καμπύλη ζαχάρου τι άλλες εξετάσεις έχουμε να κάνουμε μέχρι 7,5 μηνών; Γιατί εγώ δε θα είμαι κοντα στη γιατρό μου και ψιλοανησυχώ...

Καληνύχτα ;)

Καλησπέρα κορίτσια! Καλωσορίζω τη καινούρια Θεσσαλονικιά!!! Εγώ πήγα στα Jumbo όταν ήμουν Θεσσαλονίκη. Εχει πολλά πράγματα αλλά από ρουχαλακια μόνο καλοκαιρινά! Όσο αφορά τα κιλά εχώ έβαλα 2,5 μέχρι τώρα. Βέβαια στην αρχή είχα χάσει 3 και τα ξαναπήρα συν τα 2,5 που προανάφερα.

Δε μου λέτε... Εκτος απο καμπύλη ζαχάρου τι άλλες εξετάσεις έχουμε να κάνουμε μέχρι 7,5 μηνών; Γιατί εγώ δε θα είμαι κοντα στη γιατρό μου και ψιλοανησυχώ...

Καληνύχτα ;)

Εμένα μου είπε ο γιατρός μου οτι τον Αύγουστο θα κάνω ένα σετ εξετάσεων και όταν τον ρώτησα τι περιλαμβάνει μου είπε για την καμπύλη μόνο ονομαστικά αλλά σίγουρα περιλαμβάνει κι άλλες!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλη σας μέρα κοριτσάρες τι κάνετε πως είστε σήμερα ????

Εγω μια χαρά με πονάει λιγάκι η μέση αλλά κατά τα άλλα όλα καλά :)

Η μπέμπα κλωτσάει αρκετά όσο περνάει ο καιρός την νιώθω περισσότερο :-D

Σε μια ακριβώς βδομάδα θα πάω για αναλύσεις ζαχάρου, αιμοσφαιρίνης και τοξόπλασμα και μετά ραντεβού στον γιατρό. Και μου φαίνετε ότι θα ζητήσω και άδεια να ξεκουραστώ χεχεχε :-D

Σήμερα θα πάρω αυτόν από τα έπιπλα να δω ποτε μπορεί να κλείσουμε ραντεβού επιτέλους έχει έρθει χθες από εξωτερικό :D

Αυτά από μένα περιμένουμε τα δικά σας νέα

Φιλάκια

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πάλι με ερωτηματικά με έβαλες τώρα που συμπλήρωσες το αγοράκι της Πόπης!!!Βρε μπας και έχεις ένστικτο οτι κάτι θα αλλάξει την άλλη εβδομάδα που θα κάνω την β΄επιπέδου???:DΜήπως κάτι δεν σου πάει καλά και θες να με αφήσεις με ερωτηματικά????

Ελενίτσα μου χίλια συγνώμη φαίνετε να έκανα copy λάθος λίστα θα επανορθώσω αμέσως ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Καλέ άναψαν τα πληκτρολόγια χθες!:D

Φρόσω ο γάτος σου βαρβάτος! Ρίχνει 0,5 κιλό την σκυλίτσα μου! :oops:

Μπράβο Πόπη με τον μπέμπαρο σου! Που πήγε το νεφρό, οεο; :shock:

kikitsa φτου σου βρε! Μόνο 2,5 κιλά... γκρρρρ

Χριστινάκι εγώ τα φοβάμαι αυτά τα σλινγκ. Λεω να πάρω κανονικό μάρσιππο που στηρίζει και το κεφαλάκι. Όταν σου έρθει πες εντυπώσεις.

Διαφημίσεις

αμελα δεν ξερω μπορει ν κρυφτηκε πισω απο την μητρα παρασκευη πρεπει ν κλησω ραντεβου επειδη ειναι σε αδεια τωρα

δεν ξερω π ειναι ο νεφρος μ αλλα προσπαθω ν μην τ σκεφτομαι κ αγχωνομαι .

παντως τι θα γινει ολες κοριτσακια θα κανετε

μονο εγω και η nikx θα κανουμε αγορακια τουλαχηστον θα εχουν να διαλεγουν τα αγορια μας χιιχιχιχιιχ

γεναμε και τελευταιες αααααααα δεν παιζω

αμελα δεν ξερω μπορει ν κρυφτηκε πισω απο την μητρα παρασκευη πρεπει ν κλησω ραντεβου επειδη ειναι σε αδεια τωρα

δεν ξερω π ειναι ο νεφρος μ αλλα προσπαθω ν μην τ σκεφτομαι κ αγχωνομαι .

παντως τι θα γινει ολες κοριτσακια θα κανετε

μονο εγω και η nikx θα κανουμε αγορακια τουλαχηστον θα εχουν να διαλεγουν τα αγορια μας χιιχιχιχιιχ

γεναμε και τελευταιες αααααααα δεν παιζω

Καλέ κι εγώ αγόραρο θα κάνω!!! :lol:Που θα πάει, θα το βρούνε το νεφρό σου. Μη χάσουν όμως κανένα άλλο όργανο ως τότε... :rolleyes:Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...