Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σια καλα κοπελα μου,απολαυσε τις στιγμε ςμε το μωρο σου και δε χανομαστε!!!!αντε να το ζησουμε ολες ανυπομονωωωωωωωω!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν τηρουνται οι βασικοι κανονες υγιεινης δεν εχετε να φοβαστε τιποτα,εγω ειχ α17 χροναι γατα μονιμα,μι αμεσα στο σπιτι,μια εξω στην αυλη τριγυρνουσε ,και κατα καιρους μαζευα οτι αδεσποτο γατακι κυκλοφορουσε κλαι δενεχω αντισωματα,δενεχω περασειποτε τοξοπλασμα,και εχω πολλα ζωα που φροντιζω γενικα απομωρο!κανει ςαναλυση καθε μην αστο ικα?εγω οταν τους ειπε οτι πρεπει να κανω αναλυση θυροειδη καθεμηνα μονο που δ εμε εβρισαν!ποια εισαι εσυ που θες καθε μηνα να κανει ςθυροειδη....να πας εξω να την κανεις!αχαχα λες και δενειναι πληρωμενα ρε,που παμε ρε που παμε ρε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

πραγματι υπάρχουν και στη λευκωσία αλλά δεν θέλω να πάω ακόμα γιατί θα θέλω να τα πάρω από τώρα και είναι κρίμα γιατί ο μπαμπάς είναι μακριά και θέλω να τα κάνουμε μαζί αυτά τα ψώνια για να χαρεί και αυτός λίγο... επίσης θέλω να περιμένω ακόμα λίγο,νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για πολλά ψώνια.σκέφτομαι να τα πάρω κατά τον 7ο γιατί και δεν θέλω να το γρουσουζέψω αλλά και σκέφτομαι μετά τι θα κάνω αν τα έχω όλα έτοιμα?θα σκυλοβαρεθώ!;)ενώ όταν πέρνω κάτι κάθε 15 ή κάθε μήνα έχω με κάτι να ασχολόυμαι. πάντως αν με βγάλει ο δρόμος μου ίσως και να μπω στον πειρασμό να τα επισκεφτώ.πάντως χαίρομαι οτι υπάρχει και αυτή η πιο οικονιμική επιλογή(δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! )

Βασιλική και εγώ λέω να πάω σε κάποια φάση στο jumbo βασικά γιατί θέλω να δω και αυτοκόλλητα τι παίζει. Και θα ρίξω και ένα βλέφαρο στο υπόλοιπα αν βρω κάτι που αξίζει να πάρω. Α απο εκεί πήρα και το ένα πάρκο για τον γιο μου και είναι τέλειο.

Καλύτερα πάντως στον 7ον μήνα να τα έχεις όλα έτοιμα γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει. Για να καταλάβεις εγώ στον γιο μου μόλις έκλεισα τον 7ον την πρώτη μέρα με έπιασαν πρόωρες συσπάσεις και με κράτησαν μια βδομάδα μέσα. Μετά δεν έπρεπε να πολυκουράζομαι και εξάλλου οι τελευταίοι μήνες είναι δυσκολότεροι πόσο μάλλον να γυρίζεις για ψώνια κουράζεσε ευκολα και θες να γυρίζεις νωρίς σπίτι :? Τσάντα δεν είχα έτοιμη είχα αγοράσει τα πράγματα αλλά δεν τα είχα πλύνει ούτε ετοιμάσει τώρα όμως θα το κάνω γιατί την έπαθα μια φορά δεν την ξαναπαθαίνω ;)

Όσο απο πράγματα έχεις πολλά να κάνεις μέχρι να φτιαξω δωμάτιο να μετακομίσω τον γιο μου να διακοσμήσω το νέο να πάρω έπιπλά για το σαλόνι, τηλεόραση να φτιάξω βαλίτσες και εννοείτε να ψωνιστούν ολα τα απαραίτητα μακάρι να με φτάσει ο χρόνος ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

κλαησπερα κοριτσια εχω καιρο να μπω στο καφε δεν ξερω γιατι εγω θα κανω αγορακι :)

ναι Popi πολύ καιρό να σε δούμε φτάνει που είσαι καλά. Θα ενημερώσω την λίστα μας κάναμε 3 τα αγοράκια :D;) Τι νεα εσύ πως περνάς ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram ?????? ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ολα πηγαινουν ομαλα . ολα τελεια το ζουζουνι μ οσο παει ζωηρευει καναμε κ την β επιπεδου και ολα ΤΕΛΕΙΑ . μονο εγω εχω ενα μικρο προβληματακι

το οποιο οπως κοιτουσε κ εμενα η γιατρος στο β επιπεδου δεν βρησκαμε το νεφρο μου τ αριστερο κ αυριο θ κλησω ραντεβου

μ ειπε ν μην ανησυχω μπορει ν ειναι κριμενος πισω παο την μητρα αλλα μπορεις ν μην ανησυχεις πες ,. δεν ξερω εαν σε καμια απο εδω εχει συμβει ασ μου πει

Διαφημίσεις

πολυ κοριτσομανι παντως...ποπ ευχομαι ολα καλα κοπελα μου....μηπως αντιν απας εκει ν απας σ εαλλον για β' επιπεδου...?σε αλλο γιατρο εννοω...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ολα πηγαινουν ομαλα . ολα τελεια το ζουζουνι μ οσο παει ζωηρευει καναμε κ την β επιπεδου και ολα ΤΕΛΕΙΑ . μονο εγω εχω ενα μικρο προβληματακι

το οποιο οπως κοιτουσε κ εμενα η γιατρος στο β επιπεδου δεν βρησκαμε το νεφρο μου τ αριστερο κ αυριο θ κλησω ραντεβου

μ ειπε ν μην ανησυχω μπορει ν ειναι κριμενος πισω παο την μητρα αλλα μπορεις ν μην ανησυχεις πες ,. δεν ξερω εαν σε καμια απο εδω εχει συμβει ασ μου πει

popi δεν ξέρω προσωπικά τίποτα αλλά να ψάξεις το θέμα ίσως να μην είναι κάτι ανησυχιτικό να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά. Κουράγιο και υπομονή ! Οταν θα πας στο ραντεβού θα σου πει περισσότερα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...