Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασιλική η φίλη μου είπε ότι Jumbo έχει και Κύπρο στην Λευκωσία νομίζω μου είπε οπόταν μπορείς να κοιτάξεις και εκεί μια ματιά τι παίζει δεν ξέρω αν έχει τα ίδια με Ελλάδα και τις ίδιες τιμές δεν χάνεις τίποτα ομως να ρίξεις μια ματιά ;)

Εγώ βγήκα να πάω τράπεζα και είδα εδω στην γειτονιά ένα κατάστημα με παιδικά είπα να μπω και τελικα βρήκα επιτέλους χειμωνιάτικα βελουδέ ολόσομα φορμάκια ;) Πήρα 2 και μου έκανε και έκπτωση 20% μου στοίχισαν και τα δύο 30 ευρό. Επίσης πήρα και 2 εσωτερικα με τα forever friends τα αρκουδάκια 20 ευρό δεν είχα έκπτωση αυτά :mad: Ίσως πιο μετά αν βρω κανένα σακάκι ή κανένα ολόσομο που είναι χοντρό να πάρω. Νομίζω είναι οκ με ρουχάκια πλέον :) Αυτά που πήρα είναι Orchestra δεν ξέρω αν τα γνωρίζει καμιά σας είναι τέλεια η ποιότητα τους είχα πάρει και στον γιο μου ;)

πραγματι υπάρχουν και στη λευκωσία αλλά δεν θέλω να πάω ακόμα γιατί θα θέλω να τα πάρω από τώρα και είναι κρίμα γιατί ο μπαμπάς είναι μακριά και θέλω να τα κάνουμε μαζί αυτά τα ψώνια για να χαρεί και αυτός λίγο... επίσης θέλω να περιμένω ακόμα λίγο,νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για πολλά ψώνια.σκέφτομαι να τα πάρω κατά τον 7ο γιατί και δεν θέλω να το γρουσουζέψω αλλά και σκέφτομαι μετά τι θα κάνω αν τα έχω όλα έτοιμα?θα σκυλοβαρεθώ!;)ενώ όταν πέρνω κάτι κάθε 15 ή κάθε μήνα έχω με κάτι να ασχολόυμαι. πάντως αν με βγάλει ο δρόμος μου ίσως και να μπω στον πειρασμό να τα επισκεφτώ.πάντως χαίρομαι οτι υπάρχει και αυτή η πιο οικονιμική επιλογή(δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια! Μικρά και μεγάλα! :) Και φυσικά μην ξεχάσω και τον άντρα της παρέας!

Παρήγγειλα και εγώ τον μαρσιππό μας και την παρασκευή το αργότερα δευτέρα θα μου το έχουν στείλει! Πήρα υφασμάτινο απο ελληνικό site και το έφτιαξα όπως ήθελα! :) Έβαλα και το όνομα του μπέμπη πάνω! Μια φίλη μου είχε πάρει πριν 2,5 χρόνια ένα και μου είπε ότι την βόλεψε πολύ! Οπότε βλέπουμε!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ελπίζω να σε βολέψει πάντως όπως σου είπα εγώ δεν πήρα για τον γιο μου αλλά είχα φορέσει μιας φίλης μου που ειχα πάρει την κόρη της μαζί μου. Ημασταν για shopping και μπορώ να πω ότι τα χέρια μου ναι ήταν άδεια και μπορούσα να κοιτάζω αλλά μετά όταν ήθελα να δοκιμάσω έπρεπε να την βγάλω και μετα να την ξαναβάλω και δεν πολυβόλευε. Επίσης η μικρή έβλεπε τα πράγματα και τα τραβούσε και πείραζε χεχε. Μετά κοιμήθηκε σε αυτό και το κεφαλάκι της δεν στηριζόταν καθόλου και κρεμμόταν δεν μου άρεσε για αυτό μολις κοιμηθεί πρέπει να την αφαιρείς αμέσως :? άσε που άμα πέσεις θα κάνεις λιώμα το μωράκι :?:cry: Δεν ξέρω τι να πω έχει και περιπτώσεις που βολεύει ;)

βασικα τον πηρα για να μπορω να μετακινηθω σε ταξιδια κ σε επισκεψεις οχι για ψωνια δεν λεει το ξερω τωρα αμα ειμαι τοσο ατυχη κ πεσω τι να πω 00020124.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Γεια σας κοριτσάκια! Μικρά και μεγάλα! :) Και φυσικά μην ξεχάσω και τον άντρα της παρέας!

Παρήγγειλα και εγώ τον μαρσιππό μας και την παρασκευή το αργότερα δευτέρα θα μου το έχουν στείλει! Πήρα υφασμάτινο απο ελληνικό site και το έφτιαξα όπως ήθελα! :) Έβαλα και το όνομα του μπέμπη πάνω! Μια φίλη μου είχε πάρει πριν 2,5 χρόνια ένα και μου είπε ότι την βόλεψε πολύ! Οπότε βλέπουμε!

στειλε καλε κυρια την διευθυνση να μπουμε να τον δουμε

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ο γατος παντως κοιταζε μπροστα οταν τον εβαλα μεσα κ μια κοιταζε τον αντρα μου μια εμενα σαν χαζο μαλλον του αρεσε οταν τελειωσει η χρηση του απο το μωρο θα τον βαζω μεσα κ θα τον πηγαινω στον κτηνιατρο χιχιχιχιχχιιχι

Ελπίζω να το πλύνεις μετά που έβαλες τον γάτο εεεε.... μην βάλεις μέσα το μωράκι έτσι ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

ναι παιζει ρολο η ηλικια μιας κ το μωρο το εχουμε να μας κοιταει κ να μας μυριζει μεχρι 3 μηνων για να νιωθει την σιγουρια μας ειναι τρομακτικο για ενα μωρο να βλεπει ξενους ξαφνικα νιωθει πανικο μετα τον 3 μηνα μπορουμε να το γυρισουμε μπροστα κ να βλεπει ακομη οταν το μωρο ειναι ημερων θα πρεπει να του στηριζουμε το κεφαλακι του οποτε εαν το βαλουμε αναποδα στον μαρσιπο μπορει να τα πειραξει στον αυχενα

sorry που ρωτάω ξανά αλλά δηλώνω άσχετη! δηλαδή στον ίδιο μαρσύπο μπορείς να το βάλεις μπροστά και πίσω,ή άλλοι είναι αυτοί που μπαίνει μπροστά και άλλοι αυτοί που μπάινει ανάποδα?

Ελπίζω να το πλύνεις μετά που έβαλες τον γάτο εεεε.... μην βάλεις μέσα το μωράκι έτσι ;)

βρε εννοειτε θα τον επλενα αλλα μπορω να πω κ ειμαι περηφανη για αυτο εχω τον πιο καθαρο γατο στον κοσμο ειναι τοσο σιχασιαρης που θελει καθε φορα μετα που παει τουαλετα να του καθαριζω τα ποδια ολοι το εχουν αυτο τα μωρομαντηλα τα εχουμε κουτες στο σπιτι

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

sorry που ρωτάω ξανά αλλά δηλώνω άσχετη! δηλαδή στον ίδιο μαρσύπο μπορείς να το βάλεις μπροστά και πίσω,ή άλλοι είναι αυτοί που μπαίνει μπροστά και άλλοι αυτοί που μπάινει ανάποδα?

στον ιδιο μαρσι πο το βαζεις μπροτσα κ πισω εαν δεις μεσα στο σαιτ λεει πως χρησημοποιητε

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Να καλωσορίσω και την νέα τρελιάρα της παρέας την kisha! Με το καλό η μπλουμπλού σου! ;)

Έκανα τρελό γέλιο με το γάτο μες στον μάρσιππο Φροσάκι! Για να άρεσε σε γάτο το μωρό θα τον λατρέψει!

Μη λέτε για ύπνο!!!!!! Ζηλεύωωω!!!! :lol: :lol:

Βασιλική σου έστειλα προσωπικό μήνυμα,το έλαβες?

Εμείς που λέτε καλά είμαστε αλλά μόνη μου ζορίζομαι με τον μπέμπη κι ο χρόνος δε φτάνει για ίντερνετ... Θα το δείτε μόλις έρθουν τα μωρουλίνια σας! Εξ ου και χάνομαι πότε-πότε! Σας σκέφτομαι όλες όμως! Πολλά φιλάκια!!

βρε εννοειτε θα τον επλενα αλλα μπορω να πω κ ειμαι περηφανη για αυτο εχω τον πιο καθαρο γατο στον κοσμο ειναι τοσο σιχασιαρης που θελει καθε φορα μετα που παει τουαλετα να του καθαριζω τα ποδια ολοι το εχουν αυτο τα μωρομαντηλα τα εχουμε κουτες στο σπιτι

ωραία τότε :) Καλέ δεν είπα ότι θα πέσεις πάνω του να το λιώσεις απλά να προσέχεις γιατί είναι επικίνδυνο ;) Επίσης να προσέχεις με τα γατιά από το τοξόπλασμα να κάνεις συχνότερα την ανάλυση να είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις τίποτα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Να καλωσορίσω και την νέα τρελιάρα της παρέας την kisha! Με το καλό η μπλουμπλού σου! ;)

Έκανα τρελό γέλιο με το γάτο μες στον μάρσιππο Φροσάκι! Για να άρεσε σε γάτο το μωρό θα τον λατρέψει!

Μη λέτε για ύπνο!!!!!! Ζηλεύωωω!!!! :lol: :lol:

Βασιλική σου έστειλα προσωπικό μήνυμα,το έλαβες?

Εμείς που λέτε καλά είμαστε αλλά μόνη μου ζορίζομαι με τον μπέμπη κι ο χρόνος δε φτάνει για ίντερνετ... Θα το δείτε μόλις έρθουν τα μωρουλίνια σας! Εξ ου και χάνομαι πότε-πότε! Σας σκέφτομαι όλες όμως! Πολλά φιλάκια!!

Γεια σου Νεκταρία μου και αναρωτιόμουν που χάθηκες. Και εγώ μπαίνω πρωινά που είμαι δουλειά και δεν έχω το μωρό αλλιώς δεν θα κατάφερνα να μπαίνω τόσες ώρες :)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ωραία τότε :) Καλέ δεν είπα ότι θα πέσεις πάνω του να το λιώσεις απλά να προσέχεις γιατί είναι επικίνδυνο ;) Επίσης να προσέχεις με τα γατιά από το τοξόπλασμα να κάνεις συχνότερα την ανάλυση να είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις τίποτα

βασικα εγω κανω την αναλυση καθε μηνα

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...