Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρε συ τι κακο κι αυτο.................!κιεγω αγορι ηθελα αλλα....εχει να καρτερησιε ομπαμπας στομπαλκονι...εχιε να απλωσει στριγκακιαααααααααααααααααα!αχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ρε συ τι κακο κι αυτο.................!κιεγω αγορι ηθελα αλλα....εχει να καρτερησιε ομπαμπας στομπαλκονι...εχιε να απλωσει στριγκακιαααααααααααααααααα!αχαχαχα

Εγώ κορίτσι ήθελα γιατί αγόρι εχω ήδη ;) Και ευτυχώς το πετύχαμε :) Εσένα είναι το πρώτο σου παιδάκι ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Εγω κορίτσια σας χαιρετώ για σήμερα θα τα πούμε αύριο πάλυ τώρα σχολάω επιτέλους πάω σπιτάκι μου ;) Μέσα στην ζέστη θα πάω αλλά τουλάχιστον θα πάω σπιτάκι μου :)

Φιλιά σε όλες

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

το πρωτο μου κουλαααααα!να σου ζησειιιιιιιιιιι!κουλα να σου πω κατι.....ειναι πολυ κωλοπαιδο ο κυριακοςςςςςςςςςςς!

καλο μεσημεριιιιιιιιιιιιιιι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Βασιλική για πες μας καλέ από ποιό κατάστημα βρήκατε τόσο καλές εκπτώσεις ??? Εγώ το Σαββάτο πήγα στο Next και δεν βρήκα απολύτως τίποτα :mad: Μόνο καλοκαιρινά είχε και εκείνα δεν τα έχουν φτηνίσει πολύ. Εβλεπα κάτι απλό 27 και 30 ευρό και τέντωναν τα νεύρα μου. Σε θυμήθηκα που μου έλεγες δεν έχει τίποτα αλλά επειδή ήμουν εκεί κοντά είπα να ρίξω μια ματιά :(

το κατάστημα λέγεται peacocks αλλά δεν ξέρω αν έχει στην έλλαδα.να σου πώ την αλήθεια δεν έχω δεί ούτε γιάννενα,ούτε αθήνα ούτε θεσσαλονίκη αλλά έχω καιρό να βγώ για ψώνια στην ελλάδα...οπότε δεν είμαι και σίγουρη.πάντως στα next δεν παίζει τίποτα:cry:...είναι και ακριβά και δεν έχουν εκπτώσεις στα βρεφικά.έχω απελπιστεί τόσο πολύ που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω μερικά από τα jumbo να τα δοκιμάσω και βλέπουμε.φαντάζομαι οτι στις αρχές που όλη μέρα θα κοιμάται δεν χρειαζεται ιδιαίτερα περίτεχνα ρουχαλάκια.νομίζω πχ οτι χρειάζονται 10-15 ζιπουνάκια τα οποία θα φορεθούν 1-2 μήνες και μετά είναι άχρηστα.έτσι σκέφτηκα να της πάρω οτι πιο απλό για 0-3μ και μετά θα τις πάρω τα αλλά πιο καλά από την αγγλία που θα μου τα φέρει ο αδελφός μου.πραγματικά δεν ξέρω τι ποιότητες είναι αυτά τα ρουχαλάκια αλλά με 1,5-2 ευρώ το κομμάτι λες δεν πειράζει.τι να σου πώ και εγώ δεν ξέρω...

είναι καμία που έχει ψωνίσει απο jumbo?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακιααααααααααα!κι εγω περιμενω το αγγελουδιμου 3 νοεμβριου με βαση τογιατρο,5 νοεμβριου με βαση το ικα,4 νοεμβριου με βαση το σαιτ και 1 νοεμβριου βαση υπερηχπγραφηματος............!καλως σας βρηκα!!!!

καλώς όρισες kisha!τι ωραία που μεγαλώνει η παρέα μας!!!:)

kisha καλώς ήρθες στην παρέα των μαμάδων Νοεμβρίου!ΒΑΣΙΛΙΚΗ τα ροζ ερωτηματικά αντικαθιστόνται με ροζ γραμματάκια :D!!!Απλά επιβεβαιώθηκε οτι είναι κοριτσάκι απο τότε που μου το είπαν στην αυχενική διαφάνεια!!!Η συνάντηση με την Φρόσω είναι την άλλη Τετάρτη!KΟΥΛΑ μην ξεχάσεις να το συμπληρώσεις!!!nikx τελικά όπως βλέπεις έπεσα έξω!!!:cool:

MbGIp1.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. popi1987 ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα :)

Ελενίτσα ενημέρωσα την λίστα ;) Τελικά ο μήνας Νοέμβριος είναι ο μήνας των κοριτσιών !!! Αντε μένει και η popi να μάθουμε τι θα κάνει και αυτή :)

Σήμερα νιώθω φοβερή υπνηλία και κοιμήθηκα και νωρίς χθες βράδυ εντούτις νυστάζω ακόμη :mad:

Βασιλική από Jumbo είχα ψωνίσει εγώ παλιά στον γιό μου όταν ήταν 3-6 μηνών κάτι ζιπουνάκια αμάνικα γιατί δυσκολευόμουν να βρω αλλού και πήρα από εκεί 3 να τα δοκιμάσω! Είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη με την ποιότητα και μπορώ να πω ότι δεν έιχαν πάθει απολύτως τίποτα σε σχέση με μερικά του mother care :eek:Ετσι τον χειμώνα ξαναπήγα και πήρα άλλα 3 φορμάκια χοντρά τα οποία τα κατευχαριστηθήκαμε και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα και τα πλέναμε και τα φορούσαμε για 3 μήνες συνέχεια !!!! Απλά πρέπει να προσέξεις λιγάκι την ποιότητα όταν διαλέγεις γιατί έχει και μερικά που δεν ήταν καλά και φαινόταν με το μάτι καθαρά. Επίσης πρόσεξε να κλείνουν μπροστά και όχι πίσω γιατί εγώ την έπαθα μια φορά. Αυτά που κλείνουν πίσω δεν είναι εύκολο να τα κουμπώσεις :? Πάντως έχει πολύ ωραία σχέδια και σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να πάρω κάποια πράγματα από εκει. Βασικά ρούχα νομίζω ότι είμαι οκ θα το ξαναελεξω και όταν τα πλύνω αλλά επειδή είχα και απο τον γιο μου νομίζω για 3 μήνες θα βολευτώ ;) Από Jumbo είχα πάρει κουτί που βάζεις τις πιπίλες και είχε και κρεμασταράκι και με καταβόλεψε θα πάω να πάρω και τώρα ακόμα ένα ροζ :) Και μερικά άλλα μικροπραγματάκια ;) Επίσης θέρμους είχα δει και ήταν ωραίοι αλλά τελικά δεν τους πήρα απο εκεί και λάθος έκανα. Πήρα από αλλού και εκτός του ότι ήταν ακριβότεροι μου βγήκαν χάλια έχαναν νερό :mad::mad::mad:

Για το κατάστημα peacocks που λες το ξέρω από Αγγλία !! Είναι της Αγγλίας κατάστημα και ξέρω ότι υπάρχει και στην Κύπρο. Ελλάδα νομίζω όχι. Εχω μια φίλη από Κύπρο και το έμαθα ;) Αλλά αλήθεια το peacocks έχει και βρεφικά ???? Νόμιζα παιδικά έχει για πιο μεγάλα μωρά και όχι για βρέφοι. Αν δεν κάνω λάθος peacocks έχει 2 στην Κύπρο ένα στο Mall και ένα στην Λήδρα ??? Κάπως έτσι σορρυ αν κάνω λάθος :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερα και χαλλοουυυυυυυυυυυυυ!τικανετε?κι εγω νυσταζωαρκετα!αχ τι ωραια ψωνια για τομπεμπε,εγω ουτε που ξερω τι πρεπει να παρω,καιημαμαμου εχει ξεχασει....αχαχαχα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...