Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

επιτέλους σήμερα βρήκα και εγώ κάτι για το σποράκι μου:)!της πήρα 1 σετάκι με φουτεράκι-παντελονάκι και ροζ παπουτσάκια ασορτι με 8 ευρώ!αν και είπα δεν θα πάρω τίποτα σε ρόζ γιατι δεν μου αρέσει το χρώμα αλλά αντε τι να κάνω...αρκέστηκα σε αυτό γιατί ηθελα να της πάρω όπωσδήποτε κάτι.πήρα και 1 ζακετάκι με 4 ευρώ, ενώ η μαμά μου της πήρε ένα σετ λευκό με δαντέλες (μπλόυζα-φούστα)φανταστικό από 43 μόνο 10 ευρώ!αυτά λοιπόν τα ψώνια μας για αρχή.τα υπόλοιπα τον αύγουστο.

Νεκταρία μου δεν αφήνω ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία;).οι τιμές είναι ήδη πολύ καλύτερες και φαντάζομαι θα πέσουν και άλλο.θα περιμένω σίγουρα τις συμβουλές σου πριν πάρω οτιδήποτε. όσες είναι ήδη μαμάδες σίγουρα ξέρουν πολύ καλύτερα τα πράγματα από εμάς τις πρωτάρες!

πάντως είναι μεγάλη εκμετάλλευση τα βρεφικά.κάτι το οπόιο θα φορεθεί 5-6 φορές το πολύ,σε 3 μήνες να κοστίζει πχ 50 ευρώ. τόσα δεν δίνω ούτε για τα δικά μου ρούχα.αλλά και τα φορμάκια,ζιπουνάκια όπως λές είναι και ακριβά και χωρίς εκπτώσεις!:evil:σε κάποια φάση είχα νευριάσει τόσο πολύ που ελεγα γιατί να μη γεννήσω πχ ιούνιο και να μην της φοράω τίποτα απολύτως!!!!:?

Βασιλική για πες μας καλέ από ποιό κατάστημα βρήκατε τόσο καλές εκπτώσεις ??? Εγώ το Σαββάτο πήγα στο Next και δεν βρήκα απολύτως τίποτα :mad: Μόνο καλοκαιρινά είχε και εκείνα δεν τα έχουν φτηνίσει πολύ. Εβλεπα κάτι απλό 27 και 30 ευρό και τέντωναν τα νεύρα μου. Σε θυμήθηκα που μου έλεγες δεν έχει τίποτα αλλά επειδή ήμουν εκεί κοντά είπα να ρίξω μια ματιά :(

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε ??

Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο σας ??? Εμείς πολλούς γυρούς ?? Πήγαμε και παραλία μιλάμε ο μικρός κάνει τρελλή χαρά μόλις δει την παραλιά :) Πήγαμε και του πήραμε και το αυτοκινητάκι του από το Early Learning Center το έστησε ο άντρας μου αλλά το φυλάξαμε στην αποθήκη και θα του το δώσουμε την μέρα της γιορτής του τέλος του μήνα :);)

Εγώ μια χαρά αν και είχα ένα μικρό ατύχημα ευτυχώς όλα καλά. Περπατούσα στον δρόμο και πηγαίναμε βόλτα και κουτσούφλησα και έπεσα ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα.

Τώρα περιμένω αυτόν από τα έπιπλα αύριο να έρθει να πάω να δω μπας και βρω τίποτα και να τελειώνω με το θέμα έπιπλα. :rolleyes:

Δεν λέτε κανένα site στο ιντερνετ που μπορούμε να ψωνίσουμε φτηνά να παραγγείλουμε τίποτα ?? Αν έχετε υπόψη σας πείτε κανένα να κοιτάξω γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά :(

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Εγώ πήγα το Σάββατο μια βόλτα στα Λητώ να δω για κανένα φόρεμα. Τι απαίσια φορέματα είναι αυτά καλέ; :mad:Μπορεί να δοκίμασα και καμιά 20αριά... Αφήστε που ο άντρας μου με πείραζε ότι ήμουν σαν τον Ντέμη Ρούσσο!!! :tongue:Τελικά πήγα σήμερα πρωί-πρωί σε ένα μαγαζί με κανονικά ρούχα και βρήκα μια χαρά φορεματάκι. :lol:Κατά τ' άλλα ανυπομονώ να έρθει το απόγευμα γιατί θα πάω συναυλία blues brothers!:-D:grin::-D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Πήγα προχθές και ψώνισα ρουχαλάκια γιατί έχω γίνει σαν μπαλονάκι και τα είχαν στη μισή τιμή! Πήραμε και το πρώτο φορμάκι του μπέμπη μας και ο άντρας μου το έχει κρεμάσει έξω απο την ντουλάπα για να το βλέπει! :)

Μου ήρθαν και τα αυτοκόλλητα! Φαίνονται πολύ όμορφα! Αρχές αυγούστου ελπίζω να μου έχουν βάψει το δωμάτιο και να σας ανεβάσω φωτογραφίες! Τώρα σκέφτομαι να παραγγείλω ένα μάρσιππο απο ίντερνετ αλλά φοβάμαι μήπως δεν το χρησιμοποιήσω στο τέλος!

Γνώρισα και μια κοπέλα σε παιδικά γενέθλια το σάββατο και είναι και αυτή υποψήφια μανούλα νοεμβρίου και περιμένει αγοράκι! Γεννάμε και οι δυο ιασώ! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Πήγα προχθές και ψώνισα ρουχαλάκια γιατί έχω γίνει σαν μπαλονάκι και τα είχαν στη μισή τιμή! Πήραμε και το πρώτο φορμάκι του μπέμπη μας και ο άντρας μου το έχει κρεμάσει έξω απο την ντουλάπα για να το βλέπει! :)

Μου ήρθαν και τα αυτοκόλλητα! Φαίνονται πολύ όμορφα! Αρχές αυγούστου ελπίζω να μου έχουν βάψει το δωμάτιο και να σας ανεβάσω φωτογραφίες! Τώρα σκέφτομαι να παραγγείλω ένα μάρσιππο απο ίντερνετ αλλά φοβάμαι μήπως δεν το χρησιμοποιήσω στο τέλος!

Γνώρισα και μια κοπέλα σε παιδικά γενέθλια το σάββατο και είναι και αυτή υποψήφια μανούλα νοεμβρίου και περιμένει αγοράκι! Γεννάμε και οι δυο ιασώ! :D

Γιατί δεν της λές να έρθει στην παρεούλα μας ? ;):D

Για μάρσιππο δεν ξέρω εγώ δεν πήρα και έτσι δεν μπορώ να πω αν θα το χρησιμοποιήσεις !

Βλέπω εσύ ξεκίνησες λίγα λιγα πράγματα να τα κάνεις μια χαρά αντε και εγώ από τετάρτη θα δώσω μπρος για τα έπιπλα τουλάχιστον να μου τα φέρουν μέχρι τον Σεπτέμβριο:rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακιααααααααααα!κι εγω περιμενω το αγγελουδιμου 3 νοεμβριου με βαση τογιατρο,5 νοεμβριου με βαση το ικα,4 νοεμβριου με βαση το σαιτ και 1 νοεμβριου βαση υπερηχπγραφηματος............!καλως σας βρηκα!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσακαι αν δενεχετε παρειπολλα ξκιλα η μοδα μας ευνοει,ακομη εγκυμοσυνης δεν εχω παρει θα δω το χειμωνα,με φορεματακαι τη βγαζω,και κολαν,ολα ειναι φαρδουλα!οσο για μαρσιππο,ο πανινος βολευει καλυτερα αλλα νομιζα οτι ειναιπολυ φτηνος,σε ενα καταστημα που κλεινει ειχε 30-60 ευρω....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσακιααααααααααα!κι εγω περιμενω το αγγελουδιμου 3 νοεμβριου με βαση τογιατρο,5 νοεμβριου με βαση το ικα,4 νοεμβριου με βαση το σαιτ και 1 νοεμβριου βαση υπερηχπγραφηματος............!καλως σας βρηκα!!!!

Χαχαχα! Διάλεξε και εσύ μια ημερομήνια στην τύχη! :) kisha καλωσήρθες!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Χριστινάκι κι εγώ θέλω να πάρω μάρσιππο γιατί μου φαίνεται πολύ βολικός για την αρχή για να μην κουβαλάμε όλα τα σύνεργα όπου κι αν πάμε. Ίδωμεν.

Μελινάκι και εγώ έτσι το σκέφτηκα!Για μικρές διαδρομές νομίζω θα με βολέψει! είναι υφασμάτινος αυτος που έγω βρει και σχετικά οικονομικός οπότε λέω να το ρισκάρω! Θέλω να γράψω και το όνομα του μωρού πάνω γι'αυτό θέλω να παραγγείλω και μην το πάρω απ'έξω!

Γιατί δεν της λές να έρθει στην παρεούλα μας ? ;):D

Κούλλα άπ'ότι κατάλαβα δεν ασχολείται με υπολογιστές και πολύ και δεν της είπα τίποτα!Αλλά θα την ξαναδω και θα της πω! Το pm που σου έστειλα το είδες?

Τώρα κατεβάζω κλασσική μουσική για μωρά! Ελπίζω να του αρέσει γιατί εγω δεν τρελαίνομαι! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

ε διαλεγω του γιατρου μου 3/11!ουτως η αλλως δενειναι στο χερι μας,...οποτε θελει θα ερθει!!!με τοκαλο να τα δεχτουμε κοριτσιαααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kisha καλως ήρθες

όπως είπε και η χριστίνα δίαλεξε μια ημερομηνία και πες μας και το φύλο αν ξέρεις να σε περάσουμε και σένα στην λίστα ;)

Ούτε εγώ αγόρασα πολλά ρούχα την βγάζω και εγώ με φορεματάκια προς το παρόν αλλά και μετά επειδή έχω τα ρούχα της προηγούμενης εγκυμοσύνης που ήταν χειμώνας δεν νομίζω να πάρω άλλα θα βολευτώ με αυτά για 1,5-2 μήνες ;)

Χριστίνα μου όχι δεν το είδα θα το κοιτάξω αμέσως ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

σκεφτηκα να παρω παιδικα με τι ςεκπτωσει ςκαποια βασικα,αλλα μαλλονθα εχετε δικιομε το ξεπουλημα θ ατα ριξουν κι αλλο!!!

βαλε με 3/11 καιπεριμενω μαλλονκοριτσακι,γιατι οαντραςμου δ εθελεινα ξεριε καιμου το ειπε ο γιατρος τη 16η εβδομαδα κρυφα,δεν το ψαξαμε ουτε στο β'επιπεδου μη νκαρφωθω...και του χαλασω την εκληξη,γεννητικα οργανα...δεν εξεταστηκαν γραφει!αχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

7. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram ?????? ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. popi1987 ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...