Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι αντε εμειναν οι τελευταίες να μάθουμε τι είναι.

Κορίτσια πήγε καμια στο Jumbo τελευταίος να μας πει αν έχει καλά αυτοκόλλητα τοίχου με νεράιδες ??? Μου έλεγε μια φίλη ότι πήρε παλιά απο εκεί αλλά έχει καιρό και της άρεσαν πολύ. Είχε και τρισδιάστατα μου είπε :rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Βασιλική μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τα ίδια έπαθα και εγώ !!! Τα βρεφικά δυστυχώς δεν έχουν εκπτώσεις το μόνο που μπορείς να βρεις σε εκπτώσεις είναι σεντονάκια άντε και καμιά κουβερτούλα αλλά αυτή περσινή αμα είναι χειμωνιάτικη και καμια κλατσούλα :mad: Και εγώ τα ρουχάκια που πήρα δυστυχώς δεν είχαν αλλά τα πήρα αφού παντού ήταν έτσι τι να έκανα :mad: :mad: Ευτιχώς εξωτερικά βελουδένια έχω σε μπεζ από τον γιο μου και είναι ολοκαίνουργια και χειμωνιάτικα οπόταν θα χρησιμοποιήσω αυτά. Σεντονάκια θα θέλω για την κουνια που θα πάρουμε γιατί θα είναι μικρότερη αλλά πρεπει να πάρω την κούνια και μετά αυτά χεχε :)

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις στο Νext δεν ξέρω αν πήγες εκεί αλλά κάποτε βγάζει εκπτώσεις τα χειμωνιάτικα βρεφικά που ήταν περσινά.

Το sprider το κατάστημα που λες που είναι δεν το έχω ξανακούσει. Πολύ καλή τιμή πήρες την μπλούζα πάντως. Και τα φορεματάκια βολεύουν πολύ τωρα με την εγκυμοσύνη και την ζέστη ;)

αστα να πάνε.λες δεν μπορεί κάποιο θα κάνει εκπτώσεις αλλά τίποτα.μου φαίνεται θα τα πάρω όλα από αγγλία που και εκπτώσεις κάνουν και έχουν τέλεια πράγματα!στο next πήγα αλλά τίποτα και εκεί.τα ρούχα εγκυμοσύνης και τα βρεφικά ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!:evil:Tα sprider τα ήξερα από τα γιάννενα και τα είδα και εδώ στην κύπρο.εχουν μέχρι 70% και είναι ωραία πραγματάκια.εσυ πού μένεις?είναι πολλά σε ολη την ελλάδα.έχουν και αντρικά και παιδικά.οσον αφορά τα φορέματα είμαι τυχερή γιατί ο μπαμπάς είναι ράφτης και μου έχει ράψει 2-3 φορέματα αλλά τα βαρίεμαι οταν φοράω τα ίδια και τα ίδια...ασε καμια μέρα θα ανεβάσω καμιά φωτό(αν τα καταφέρω...)με το φόρεμα του μπαμπά μου!

Koritsakia molis teleiwsa! Ola polu kala! Koulla mporeis na mou kaneis ta erwtimatika mple

grammatakia! :) apantaw apo to kinito!

μπράβο χριστινάκι!χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!2ος γαμπρός ήρθε στην παρέα μας! ποιά θα τον πρωτοπάρει????

Διαφημίσεις

και για του λόγου το αληθές κούλλα μου κοίταξε αν σε βολεύει κανένα κατάστημα εδώ http://www.sprider.gr/default.asp?pid=92&la=1

Σε ευχαριστώ πολύ Βασιλική θα το κοιτάξω έχει και κατάλογο με τα ρουχα που μπορώ να δω από ιντερνετ ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημερούδια!!! Συγχαρητήρια Χριστινάκι για την επιτυχημένη Β επιπέδου και για το γιόκα σου! Θα πάθεις τρέλα μόλις βγει να μου το θυμηθείς! ;)

Κι εμείς εδώ με τις εκπτώσεις τα ίδια και χειρότερα... Στα βρεφικά τζίφος! Έχουμε premaman και mothercare και στο 1ο μας δουλεύουν κανονικά,ενώ στο 2ο ακόμα και με τις εκπτώσεις είναι και πάλι πολύ πιο ακριβά από της Αγγλίας! Επίσης θα δείτε ότι δεν κάνουν έκπτωση ο κερατάδες στα είδη που έχουν μεγάλη ζήτηση, δλδ στα φορμάκια και στα ζιπουνάκια! Τα οποία είναι πανάκριβα σε σχέση με της Αγγλίας! Βασιλική τον Αύγουστο έχει και στα Αγγλικά εκπτώσεις και βρίσκεις τα πάντα με εξευτελιστικές τιμές! Μη τυχόν και δεν πάρεις θα το μετανιώσεις! Εσύ που έχεις και το μέσον θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Πρέπει να βρω χρόνο να σου βάλω λινκ με πράγματα απαραίτητα που έχει εκεί και κάποια δεν τα βρίσκεις καν στην Ελλάδα! Και τη βαλίτσα σου από εκεί θα την γεμίσεις! Δε λέει να δώσεις τόσα λεφτά για νυχτικά και εσώρουχα που μετά δε θα σου κάνουν.

Kαι ρούχα δικά σου βρε! Ξέρεις τι ωραία τζιν έχει?? Πετσί σαμάρι το έχω κάνει το δικό μου από την 1η εγκυμοσύνη! Άντε να δοκιμάσεις μερικά ρούχα από εδώ και παράγγειλέ τα από έξω! ;)

Διαφημίσεις

Διορισμένη είμαι, δεύτερη χρονιά... Ήμουν σε δυσπρόσιτο εδώ στους Φούρνους, όπου κι ερωτεύτηκα. Του χρόνου θα δουλέψω τους4 μήνες για να πάρω το 9μηνο την επόμενη χρονιά. Χρειάζομαι μπόλικα μόρια για να πιάσω Θεσ/νίκη.

Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα στη Β΄ επιπέδου!!

επιτέλους σήμερα βρήκα και εγώ κάτι για το σποράκι μου:)!της πήρα 1 σετάκι με φουτεράκι-παντελονάκι και ροζ παπουτσάκια ασορτι με 8 ευρώ!αν και είπα δεν θα πάρω τίποτα σε ρόζ γιατι δεν μου αρέσει το χρώμα αλλά αντε τι να κάνω...αρκέστηκα σε αυτό γιατί ηθελα να της πάρω όπωσδήποτε κάτι.πήρα και 1 ζακετάκι με 4 ευρώ, ενώ η μαμά μου της πήρε ένα σετ λευκό με δαντέλες (μπλόυζα-φούστα)φανταστικό από 43 μόνο 10 ευρώ!αυτά λοιπόν τα ψώνια μας για αρχή.τα υπόλοιπα τον αύγουστο.

Νεκταρία μου δεν αφήνω ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία;).οι τιμές είναι ήδη πολύ καλύτερες και φαντάζομαι θα πέσουν και άλλο.θα περιμένω σίγουρα τις συμβουλές σου πριν πάρω οτιδήποτε. όσες είναι ήδη μαμάδες σίγουρα ξέρουν πολύ καλύτερα τα πράγματα από εμάς τις πρωτάρες!

πάντως είναι μεγάλη εκμετάλλευση τα βρεφικά.κάτι το οπόιο θα φορεθεί 5-6 φορές το πολύ,σε 3 μήνες να κοστίζει πχ 50 ευρώ. τόσα δεν δίνω ούτε για τα δικά μου ρούχα.αλλά και τα φορμάκια,ζιπουνάκια όπως λές είναι και ακριβά και χωρίς εκπτώσεις!:evil:σε κάποια φάση είχα νευριάσει τόσο πολύ που ελεγα γιατί να μη γεννήσω πχ ιούνιο και να μην της φοράω τίποτα απολύτως!!!!:?

Σε ευχαριστώ πολύ Βασιλική θα το κοιτάξω έχει και κατάλογο με τα ρουχα που μπορώ να δω από ιντερνετ ?

λυπάμαι, λίγο που έψαξα δεν βρήκα τίποτα στο ιντερνετ... πάντως καλύτερα να πάς από εκεί γιατι η ποικιλία είναι τεράστια και καλύτερα στην περιπτωσή μας χρειάζεται να τα βλεπουμε από κοντά αλλά και να τα δοκιμάζουμε γιατί είναι δύσκολο να υπολογίσεις αν κάτι είναι καλό ή όχι. σε γενικές γραμμές έχουν καλή ποιότητα και νεανικά σχέδια. σήμερα πήρα ακόμα μία μπλούζα μαυρόασπρη που αν δεν ήταν αμάνικη θα την φορούσα μέχρι τον 9ο!και αυτή ήταν οικονομική.(3,98 ευρώ)πίστεύω αξίζει να ρίξεις μια ματιά δεν χάνεις τίποτα!;)

Κορίτσια καλημέρα! Χριστινάκι συνγχαριτήρια:D! 'Αντε να δούμε και εμένα την επόμενη Τρίτη 27 Ιουλίου! Όπως ξανα είπα κάτι μου λέει ότι τα ροζ ερωτηματικά θα αντικατασταθούν με μπλε γραμματάκια, αλλά ίσως και να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την άλλη Τρίτη γιατί αύριο έχω ραντεβού στην βιοιατρική να κάνω απλό υπέρηχο κυήσεως, αν μας κάνει την χάρη το μπουμπουκάκι μου θα το δούμε εκεί το φύλλο:P!Έχω κάνει αλλαγή εταιρείας στο ίντερνετ και στο σταθερό τηλ, ακόμα περιμένω να μου το συνδέσουν γ'ιαυτό δεν πολυμπαίνω στο cafe προσπαθώ στο μπαλκόνι :oops:να κλέψω ίντερνετ:oops: και μόλις τα καταφέρνω μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας!!!Ladycat έχω ραντεβού στις 9 η ώρα στον γιατρό την Τετάρτη να ξέρεις, οπότε θα είμαι εκεί απο νωρίς!!!

MbGIp1.png

Κορίτσια καλημέρα! Χριστινάκι συνγχαριτήρια:D! 'Αντε να δούμε και εμένα την επόμενη Τρίτη 27 Ιουλίου! Όπως ξανα είπα κάτι μου λέει ότι τα ροζ ερωτηματικά θα αντικατασταθούν με μπλε γραμματάκια, αλλά ίσως και να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την άλλη Τρίτη γιατί αύριο έχω ραντεβού στην βιοιατρική να κάνω απλό υπέρηχο κυήσεως, αν μας κάνει την χάρη το μπουμπουκάκι μου θα το δούμε εκεί το φύλλο:P!Έχω κάνει αλλαγή εταιρείας στο ίντερνετ και στο σταθερό τηλ, ακόμα περιμένω να μου το συνδέσουν γ'ιαυτό δεν πολυμπαίνω στο cafe προσπαθώ στο μπαλκόνι :oops:να κλέψω ίντερνετ:oops: και μόλις τα καταφέρνω μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας!!!Ladycat έχω ραντεβού στις 9 η ώρα στον γιατρό την Τετάρτη να ξέρεις, οπότε θα είμαι εκεί απο νωρίς!!!

ενταξει κοριτσαρα μου θα σε δω εκει θα κραταω μια τσαντα που γραφει επανω γατοσπιτο κ μια τσαντα της royal cannin θα με καταλαβεις πιστευω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...