Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περσινα ξινα σταφυλια!

1 ωρα πισω απο εσας παμε! πρεπει να παω να ταισω μπεμπα.κοιμαται απο τις 3.30 το μεσημερι.την ταισα στις 7.30 το απογευμα.8.30 ξανακοιμηθηκε και ακομα κοιμαται αλλα βυζαινει δαχτυλα :rolleyes: τωρα θα φαει και θα ξανακοιμηθει ως το πρωι τις 9.αυτο δεν ειναι πιδιιιιιι ειναι βιλουδοοοοοοο

Holy Diver

πωπω μην το πεις ουτε του παπα....εμενα ακομα δεν κοιματε σερι και ειναι ολοκληρος αντρας 14μηνων...αντε καλη ταινια εγω μεχρι το 3εχω δει κα εχω χεστει πανω μου....Παω να ξεραθω γιατι το πρωι δεν θα σηκωνομαι χαρηκα που τα ειπαμε,και συγνωμη στα υπολοιπα κοριτσια που μπαινω σφηνα στο καφε σας....Καληνυχτα

:-D

βρε αννια βρε αννια . το ξερω οτι εχουμε το καλητερο μηνα απο λο το χρονογιαυτο ειμαστε τοσο κεφατες και τσαχπινες και εχουμε χαβαλε. δε σε παρεξηγουμε βρε , μητσομ εχουμε κανεναν να σχλιασουμε για ξεμειναμε?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα! Εμεις κοιμηθηκαμε μια χαρα σημερα, εφαγε τελευταιο γευμα στις 11,30 και μετα ξυπνησε 7,00 το πρωι! :P Στην Ελλαδα του 2011 εξηγουμε στις νεες μητερες τα πρεπει και τα μη για τα μωρα μας? Οι πολιτισμενοι ανθρωποι???? Ποια ειναι η νεα μητερα που θα βαλει το μωρο στο στεγνωτηριο? που θα το βαλει μεσα στο ενυδρειο, που θα του χωσει το κοτοπουλο στο στομα ολοκληρο? που θα το βαλει μεσα σε κλουβι, που θα σηκωσει το μωρο απο το κεφαλι, που θα πλυνει το μωρο με το λαστιχο, που θα το βαλει το μωρο στο καροτσι του σουπερ μαρκετ και θα βαλει απο πανω του ολα τα ψωνια??? Ενταξει, συμφωνω οτι υπαρχουν κτηνη και καθυστερημενα ατομα, οπως εκεινη η ''μανα'' που σκοτωσε το παιδι της επειδη εκλαιγε και δεν την αφηνε να παιξει φαρμα στο facebook!!!!:shock: Aλλα αυτες οι φωτογραφιες ειναι ακρως γελοιες και δεν ειναι καθολου αστειες! Πολυ φοβαμαι οτι αυτες οι φωτο για αλλον λογο μπηκαν στο βιβλιο και οχι για να εξηγει τα do και τα don't! Ωραια τωρα, καταλαβαμε τι βιβλιο ειναι αυτο, οποτε μας ειναι αχρειαστο! Θα παω να πληρωσω να παρω ενα τετοιο αισχρο βιβλιο?? Συγνωμη που δεν μπορω να γελασω βλεποντας σε φωτογραφιες ενα μωρο να βασανιζεται....:oops:

MbGIp1.png

Καλημέρα αγάπες Καλέ που έγινε αυτό καλέ με την τρελλη κ την φαρμα ελπίζω όχι στην ελλάδα

Χαχαχα οχι στην Ελλαδα Φροσσακι, δεν θυμαμαι που. Πριν κανενα εξαμηνο ηταν περιπου, ειχαν βουηξει ολα τα καναλια!

MbGIp1.png

κοπελες καλημερα! πως περασατε το σ/κ σας? τι καιρο εχετε?εμας εχει μια αηδιασμενησυννεφια..κ ελεγε οτι θα εχει ηλιο..

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

κοπελες καλημερα! πως περασατε το σ/κ σας? τι καιρο εχετε?εμας εχει μια αηδιασμενησυννεφια..κ ελεγε οτι θα εχει ηλιο..

Το Σαββατο δεν μπορω να πω οτι ηταν και το καλυτερο μου, την Κυριακη ομως αλητεψα πολυ, γυρναγα αποτο πρωι μεχρι το βραδυ :tongue: Τωρα εχουμε κανονισει για την επομενη Κυριακη να παμε Ναυπλιο, ελπιζω να εχει καλο καιρο!

MbGIp1.png

καλημερα εμεις κοιμηθηκαμε 1 η ωρα το βραδυ και ξυπνησαμε 10 η ωρα το πρωι. το σαββατο κυριακο δεν πηγαμε πουθενα λογο οτι δουλευ ο αντρας μου

πριν λιγο γυρησαμε απο παιδιατρο . μας ειπε φυσιλογικο ορο στην μυτουλα . και μασαζ αναμεσα στην μυτη για α μην εχουμε τσιπλες και μας ειπε να κλησου,με οφθαλμιατρο γι α το μωρο. εσεις εχετε τσιπλιτσες? εμεις εχουμε καομα

Περαστικα Βασιλικη! Πιες και κανενα αναβραζον που και που για να μην επιτρεψεις στον πυρετο να ανεβει!

ευχαριστώ ελένη μου!σημερα είμαι καλύτερα αν και το βραδυ πάλι είχα λίγο πυρετο...

δε μπορεις να κανεις τιποτα εκτος απο το να κλειστεις μεσα στο σπιτι και να σου ανεβαζουν τροφιμα με το καλαθι :tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!ακου με το καλάθι!!!!χαχαχα!το εκανα εικόνα στο μυαλό μου!χαχαχαχαχα!να σε καλά ρε δημητρα μου εφτιαξες την μέρα παλι!

ρε γαμ_το χανω τα καλύτερα!τι να κάνω αφου κοιμόμαστε με τις κότες?(μπορεί και λίγο πιο νωρίς από τις κοτες...)και το πρωι τα εχουν κλειδώσει όλα!!!

κοριτσάρες σας ζηλευω που κοιμάστε σερί. χθες ανα 2ωρο πάλι ταιζα το βράδυ!στον υπνο της βεβαια τρώει, αλλά κάθε 2-3 ωρες το πολύ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...