Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μελινα θα γινει γρηγορα καλα θα το δεις σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα μην πανικοβαλεσαι θα πεσει ο πυρετος καιδεν θα χρειαστειτε να κανετε εισαγωγη ,στελω ολοι την ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και φυσικα και ολα τα κοριτσια να γινει καλα ο μικρος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να σου κανω φροσωωωωωωωωωμ

βγηκε ανακοινωση απο αντμινς οτι αν ξανακανει λογαριασμος δε θα μπλοκαριστει αμεσως για να μπορεσουν να τον εντωπισουν μεσω διωξης ηλεκ.εγκληματος

Holy Diver

πηγαινε στα λινκς να δεις.μας την πεσανε παλι χαχαχα

εγω λεω για τον Δημητρη λογικο τον μπαρμπα που κανει κοπι πειστ και καλα ειναι δικα του αυτα που λεει αλλα τα κοπιαρει απο το γκουγκλε εβαλε στην υπογραφη του ''Δημητρα συμφωνω'' χαχαχα οτι να ναι:twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

μελίνα συμφωνώ με πόπη. Όλη μας τη θετική ενέργεια και μια προσεύχουλα. Βασιλική περαστικά. Κούκλες μην αναλώνεστε σε πόστς βλαμμενων

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αυτο ναι στανταρ.αλλα σκεψου οτι ανωμαλοι κυκλοφορουν παντου.ανωμαλος μπορει να ειναι κ ο φωτογραφος που του παω και εμφανιζει τις φωτο των παιδιων μου και μπορει χωρις να το ξερω να αποθηκευει κρυφα φωτο παιδιων στον υπολογιστη του.το ξερω?δε το ξερω...αν το σκεφτεις ΒΑΘΕΙΑ θα τρελλαθεις οποτε δε μπορεις να κανεις τιποτα εκτος απο το να κλειστεις μεσα στο σπιτι και να σου ανεβαζουν τροφιμα με το καλαθι :tongue::tongue::tongue:

Δικιο εχεις....:?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=82241&page=3

εχω την εντυπωση οτι ο μπαρμπας με εβαλε στην υπογραφη του?

ποστ 68!

Οπα της........χαχαχαχα! Ειναι φαν σου μαλλον :rolleyes: τιμη σου κυρια μου που σε εχει βαλει στην υπογραφη του :tongue::tongue:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

δήμητρα γιατί tο σχολιασες; τι νομίσες δεν καταλάβαμε τι tο έχεις tο στεγνώτηριο; εγώ πάντως την πλένω στο προγραμμα για τα ευαίσθητα. Πολύ μυαλό θέλει;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δήμητρα γιατί tο σχολιασες; τι νομίσες δεν καταλάβαμε τι tο έχεις tο στεγνώτηριο; εγώ πάντως την πλένω στο προγραμμα για τα ευαίσθητα. Πολύ μυαλό θέλει;

ελα ρε αληθεια?βαζεις και μαλακτικο?γιατι εμενα μου βγαινει πολυ σκληρη! ΕΛΕΟΣ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...