Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγαπες καλησπερα καντε μου μια μικρη χαρη μπειτε να με ψηφισετε στο φεις

http://www.facebook.com/album.php?aid=39686&id=185954584778218#!/photo.php?fbid=186163481423995&set=a.185989911441352.39686.185954584778218&theater

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ασχημα τα νεα μολις ηρθαμε απο τον παιδιατρο ναι ναι σημερα κυριακη δυστυχως το μωρο ειναι χειροτερο μας εδωσε και αντιβιωση amoxil και αλλη μια εισπνοη κορτιζονουχα flixotide και μας ειπε οτι αν ο πυρετος δεν πεσει και συνεχισει να ειναι πανε απο 38.5 παμε για εισαγωγη τα εχω παιξει δεν ξερω τι να κανω, δεν τρωει καθολου και ολο κοιμαται ο θεος να μας βοηθησει

υπομονη κοριτσακι μου κ ο θεος βοηθος πανω απο ολα να εισαι ψυχραιμη τωρα μπηκαμεσα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

τον ταιζασορυ! κοριτσια καμια αλλεργια δεν εχουμε! απλα οτι βγαζει γουλιες κμου εχει κανει κ ενα δυο αν το λεω σωστα εμετο λογω του οτι βγαζει μεγαλυτερη ποσοτητα κ πηχτο γαλα, χωνεμενο. αν ειχε αλλεργια δε θα φαινοταν κ στα κακα? δεν εχουμε κανενα προβλημασε οτι αφορα τη διατροφη του γενικα, ουτε στη συμπεριφορα κ φυσικα ουτε στο βαρος! πριν 2 βδομαδες ηταν 7.700, βαλαμε 930 σε ενα μηνα. απλα αναρωτηθηκα λιγο γιατι δεν μ διαμαρτυρεται πια για να φαει. τωρα ηπιε 180 απο τα 200.το 4 γευμα ηταν αυτο.

οταν εχει ''αλεργια'' δεν σημαινει οτι θ εχει ολα τα συμπτώματα.είναι δυνατόν να σου παρουσιασει μόνο γουλιές και να μην ξερεις τι τις προκαλει...απλά εχε το στο πισω μερος του μυαλου σου!

Σήμερα είμαι στεναχωρημένη. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Σκίζεσαι για έναν άνθρωπο που αγαπάς. Γίνεσαι 1.000 κομμάτια για να χαρεί και να ευχαριστηθεί γιατί περνάει δύσκολα.

Και νομίζεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Αλλά δεν είναι βρε γμτ. Και τελικά καταλαβαίνεις ότι μέσα στη προσπάθειά σου να τον ευχαριστήσεις γίνεσαι και ενοχλητικός. Πως να το πούμε. Περισσεύεις.

Αηδίασα πια. Παλιά το πάλευα και το ξεπέρναγα

Όχι πια. Δεν μπορώ.

αχ βρε ρεα...σαν να ακουω τον εαυτό μου...στο τελος τους εκανα ολους περα και ησυχασα.παλι στεναχωριεμαι αλλά δεν πεφτω απο τα συννεφα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΤΗΜΑΛΛΟΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΤ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ. ΕΧΘΕΣ ΦΑΓΑΜΕ 10.20 ΚΙ ΣΤΙς 11.30 ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ 7ΚΑΙ20

κατω δεξια εχει ενα κουμπι ενός μεγενθυντικού φακου με ενα σταυρό στη μεση.πατα εκει μηπως φτιάξει.

κοριτσια ασχημα τα νεα μολις ηρθαμε απο τον παιδιατρο ναι ναι σημερα κυριακη δυστυχως το μωρο ειναι χειροτερο μας εδωσε και αντιβιωση amoxil και αλλη μια εισπνοη κορτιζονουχα flixotide και μας ειπε οτι αν ο πυρετος δεν πεσει και συνεχισει να ειναι πανε απο 38.5 παμε για εισαγωγη τα εχω παιξει δεν ξερω τι να κανω, δεν τρωει καθολου και ολο κοιμαται ο θεος να μας βοηθησει

γιατί ρε γμτ... πώς σας βρήκαν ολα μαζεμενα...τι να πώ υπομονή και περαστικά σας!ελπίζω να πιάσει αυτη η αντιβίωση!σας στελνουμε τη θετική μας σκέψη!

και εγώ την πατησα...το πρωι είχα ρίγος για 2 ωρες!στο τελος ο πυρετός εφτασε το 39 και ενιωθα χαλια.πονούσα τις αρθρώσεις μου,τα κοκκαλα μου τους μυες μου,λες και με ειχαν δειρει!η μικρη εκλαιγε και δεν μπορούσα ουτε να την παρω αγκαλια!στο τελος πήρα 1 παναντολ και κοιμήθηκα για λιγο με 2 παπλώματα.τελικά τώρα εχω 37.5 και νιώθω πολύ καλύτερα.ελπίζω να μην κρεβατωθώ!

Μελινακι ψυχραιμια.Να δεις που ολα θα πανε καλα και δεν θα χρειαστει εισαγωγη.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μελίνα υπομονή. Με την αντιβίωση ίσως βοηθηθεί και πέσει ο πυρετός. Και η εισπονή με την κορτιζόνη μου κάνει πιο δυνατή. Τι να πω. Προσπάθησε να τον ταίζεις συχνά ακόμη και αν τρώει πολύ λίγο κάθε φορα, για να μην πάθει αφυδάτωση.

Βασιλική περαστικά και σε σένα. Εϊσαι Κυπρο αν θυμαμαι καλά οπότε θα έχεις βοήθεια και από τους δικούς σου να σε ξεκουράζουν. Μασκα και καλό πλύσιμο στα χέρια. Εμάς αυτό μας έσωσε και μέχρι στιγμής ο μικρός δεν έχει κολλήσει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

πωπω ρε κοριτσια.. περαστικα σε ολους και στο μωρακι σου μελινα! ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα απο την παλιο ιωση κ τηην ανεμοβλογια! κουραγιο!

βασιλικη περαστικα κ σε σενα, πινε πολλα υγρα κ χυμο πορτοκαλι μπας κ το προλαβεις! οσο για την αλλεργια θα την εχω στο νου μ. ευχαριστω!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Μελίνα υπομονή. Με την αντιβίωση ίσως βοηθηθεί και πέσει ο πυρετός. Και η εισπονή με την κορτιζόνη μου κάνει πιο δυνατή. Τι να πω. Προσπάθησε να τον ταίζεις συχνά ακόμη και αν τρώει πολύ λίγο κάθε φορα, για να μην πάθει αφυδάτωση.

Βασιλική περαστικά και σε σένα. Εϊσαι Κυπρο αν θυμαμαι καλά οπότε θα έχεις βοήθεια και από τους δικούς σου να σε ξεκουράζουν. Μασκα και καλό πλύσιμο στα χέρια. Εμάς αυτό μας έσωσε και μέχρι στιγμής ο μικρός δεν έχει κολλήσει.

σωστό αυτό με το συχνό ταισμα.ζητάει δεν ζητάει κανε προσπάθεια να τον ταισεις.

αν δεν είχα και την μανα μου θα τα ειχα παίξει!δεν μπορούσα ούτε αγκαλιά να την πάρω τέτοια αδύναμια και ζαλάδα ούτε μου εχει ξανασυμβεί...τωρα είμαι μια χαρά,να φανταστείτε ψήνω ελιόψωμο!χι χι!κοπιάστε!

βασιλικη μου περαστικα σου και σε σενα,

εχω αρχισει και αντλω για να βλεπω ποσο πινει τωρα εφαγε 60 μλ με το ζορι και ξανακοιμηθηκε στις 5.30 εχουμε μασκα θα δοκιμασω παλι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ρε κοριτσια, πως προχωραει η ημερομηνιαστο lilypie σας? εγω παω κ το ανανεωνω εγω καθε μερα.δε γινεται αυτοματα?

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

derby μου μαλλον κανει ςεπικολληση λαθος κομματι γι αυτο ειναι κολλημενο,αυτοματα προχωραει!εκει που λεει bbcode ua kaneiw antigrafh?μελινακι πολυ στεναχωρεθηκα,ενημερωνε μας τι λεει ο παιδιατρος....δενμπορει ν αερθει να δει το μωρο?μηπως ν ατο πατε προληπτικα σε νοσοκομειο????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κατι λαθος εκανες στην επικολληση ντρερμπυ γιατι κανονικ ααν πατησει ςπανω πρεπει ν αγινεται χερακι ενω σε σενα δε γινεται....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κισακι πηγαμε σημερα στο ιατρειο να μας δει το μεσημερι και θα περιμενουμε σημερα εαν ο πυρετος συνεχιζει να επιμενε μεχρι αυριο παμε για νοσοκομειο, να σου πω την αληθεια κι εγω λεω μηπως παμε προληπτικα γιατι πραγματικα φοβαμαι και δεν ξερω τι να κανω.

derby την επικοληση πρεπει να την κανεις στο μεσα στο ασπρο κουτι με τιτλο επεξεργασια υπογραφης

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

επιλεγω αυτο που λεει bbcode κ κατι αλλα, κ οταν κανω επικολληση κ αποθηκευση υπογραφης βγαζει invalid file..

το ειχα αποθηκευσει ως image url

Tnvip2.png

C5iVp2.png

κισακι πηγαμε σημερα στο ιατρειο να μας δει το μεσημερι και θα περιμενουμε σημερα εαν ο πυρετος συνεχιζει να επιμενε μεχρι αυριο παμε για νοσοκομειο, να σου πω την αληθεια κι εγω λεω μηπως παμε προληπτικα γιατι πραγματικα φοβαμαι και δεν ξερω τι να κανω.

derby την επικοληση πρεπει να την κανεις στο μεσα στο ασπρο κουτι με τιτλο επεξεργασια υπογραφης

μελινάκι μην πανικοβάλλεσαι,και ο πυρετός κανε τον κύκλο του,με την αντιβίωση λογικά θα πάει καλύτερα.μην φορατε πολλά ρούχα και καντε καπου καπου κανα μπανακι οχι πολύ ζεστο και αυτό βοηθάει και μετά δοκίμασε να τον ξαναταίσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...