Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μη μου αγχώνεστε!!! Ακούστε κι εμένα!!! Προς το παρών μένω Φούρνους! Αρχές Οκτώβρη θα ανεβω Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να βρώ σπίτι, να το επιπλώσω, να το φτιάξω, να αγοράσω τα απαραίτητα για τη μπέμπα και να της φτιάξω δωμάτιο!!! Θα γεννήσω μετά από ενά μήνα περίπου και μετά θα πρέπει να ετοιμάσω το θρησκευτικό μου για τα Χριστούγεννα. Και τέλη Φλεβάρη να ξαναέρθω στους Φούρνους για να πάω για 4 μήνες στο σχολείο...

:?:?:? Καλό, ε;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μη μου αγχώνεστε!!! Ακούστε κι εμένα!!! Προς το παρών μένω Φούρνους! Αρχές Οκτώβρη θα ανεβω Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να βρώ σπίτι, να το επιπλώσω, να το φτιάξω, να αγοράσω τα απαραίτητα για τη μπέμπα και να της φτιάξω δωμάτιο!!! Θα γεννήσω μετά από ενά μήνα περίπου και μετά θα πρέπει να ετοιμάσω το θρησκευτικό μου για τα Χριστούγεννα. Και τέλη Φλεβάρη να ξαναέρθω στους Φούρνους για να πάω για 4 μήνες στο σχολείο...

:?:?:? Καλό, ε;;;

Α εντάξει!Δεν έχω λόγια μετά απο αυτό που διάβασα! :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Kικίτσα μου αναπληρώτρια είσαι? Καλή δύναμη κοπέλα μου! Εγώ επίτηδες περίμενα να διοριστώ πριν να μείνω έγκυος για να πάρω τη γονική άδεια κι ας ήμαστε παντρεμένοι ήδη 3 χρόνια με τον άντρα μου. Μαζί με εμένα έμεινε μια άλλη κοπέλα από το σχολείο μου έγκυος και το κακό ήταν ότι έκατσε κι όλη τη σχολική χρονιά μέχρι να γεννήσει. Εγώ την κοπάνησα μη με ξεβγάλουν τα μικρά, είχα και 1η τάξη με ζόρικα παιδάκια... Μετά τη 2η άδεια να δω πώς θα γυρίσω στο σχολείο που θα έχω ξεσυνηθίσει. Την παραμονή της επιστροφής μου, κλασικά θα πάρω τη μάνα μου τηλέφωνο και θα της λέω: "Μαμά δε θέλω να πάω σχολείο!!!!!" :lol:

Καλημέρα κορίτσια

Ladycat και εγώ μόλις είδα αυτά τα site κατενθουσιάστηκα. Και τα ήθελα και εγώ όλα.

kikitsa καλά με αυτά που διάβασα τα δικά μου δεν είναι τίποτα και παραπονιέμαι αλλά το έχω και αγχώνομαι γιατί τα θέλω όλα στην ώρα τους και τέλεια

Χθές πήραμε τον μικρό θάλασσα και ήταν κατενθουσιασμένος δεν ήθελε να φύγουμε. Πολύ πλάκα μιλάμε. :)

Σήμερα θα κάτσω να ψάξω το ίντερνετ πάλυ γιατί δεν έχει πολύ δουλειά. Αν βρω κανένα καλό σιτε θα σας το βάλω ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!χθές είπα να πάω και εγώ για ψώνια,αποφασισμένη να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις και να πάρω κάτι για την μικρή.απογοητεύτηκα εντελώς:(. πέραν του οτι όλα είναι πανάκριβα,δεν κάνουν εκπτώσεις στα βρεφικά ρούχα παρά μόνο στα παιδικα:twisted: περπατούσα για 2,5 ώρες μπήκα σε πάνω από 10 καταστήματα και μόνο το ζαρα είχε εκπτώσεις στα βρεφικά!από την συγχυσή μου δεν πήρα τελικά τίποτα για την μικρή.πήρα μονο 3 μπλούζες για μένα και 1 ζευγάρι μπιτζάμες.(δεν μου χωράει τίποτα πια, παρά μόνο 2 παλιές μου μπλούζες ίσα-ίσα και να φανταστείς οτι έφτασα να φοράω τα ρούχα της μαμάς μου που έχει κοιλίτσα!ε, είπα και εγώ δεν πάει άλλο και τελικά πήρα τις μπλούζες!2 από το ζάρα5+10 ευρώ και μια τέλεια από τα sprider 3,60 ευρώ (από18!)η ζέστη είναι ανυπόφορη και όλη μέρα κυκλοφορώ με το μαγιό στο σπίτι, αλλά όταν βγαίνω έξω πρέπει να φοράω κάτι...;)

Διαφημίσεις

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram ?????? ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα!χθές είπα να πάω και εγώ για ψώνια,αποφασισμένη να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις και να πάρω κάτι για την μικρή.απογοητεύτηκα εντελώς:(. πέραν του οτι όλα είναι πανάκριβα,δεν κάνουν εκπτώσεις στα βρεφικά ρούχα παρά μόνο στα παιδικα:twisted: περπατούσα για 2,5 ώρες μπήκα σε πάνω από 10 καταστήματα και μόνο το ζαρα είχε εκπτώσεις στα βρεφικά!από την συγχυσή μου δεν πήρα τελικά τίποτα για την μικρή.πήρα μονο 3 μπλούζες για μένα και 1 ζευγάρι μπιτζάμες.(δεν μου χωράει τίποτα πια, παρά μόνο 2 παλιές μου μπλούζες ίσα-ίσα και να φανταστείς οτι έφτασα να φοράω τα ρούχα της μαμάς μου που έχει κοιλίτσα!ε, είπα και εγώ δεν πάει άλλο και τελικά πήρα τις μπλούζες!2 από το ζάρα5+10 ευρώ και μια τέλεια από τα sprider 3,60 ευρώ (από18!)η ζέστη είναι ανυπόφορη και όλη μέρα κυκλοφορώ με το μαγιό στο σπίτι, αλλά όταν βγαίνω έξω πρέπει να φοράω κάτι...;)

Βασιλική μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τα ίδια έπαθα και εγώ !!! Τα βρεφικά δυστυχώς δεν έχουν εκπτώσεις το μόνο που μπορείς να βρεις σε εκπτώσεις είναι σεντονάκια άντε και καμιά κουβερτούλα αλλά αυτή περσινή αμα είναι χειμωνιάτικη και καμια κλατσούλα :mad: Και εγώ τα ρουχάκια που πήρα δυστυχώς δεν είχαν αλλά τα πήρα αφού παντού ήταν έτσι τι να έκανα :mad: :mad: Ευτιχώς εξωτερικά βελουδένια έχω σε μπεζ από τον γιο μου και είναι ολοκαίνουργια και χειμωνιάτικα οπόταν θα χρησιμοποιήσω αυτά. Σεντονάκια θα θέλω για την κουνια που θα πάρουμε γιατί θα είναι μικρότερη αλλά πρεπει να πάρω την κούνια και μετά αυτά χεχε :)

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις στο Νext δεν ξέρω αν πήγες εκεί αλλά κάποτε βγάζει εκπτώσεις τα χειμωνιάτικα βρεφικά που ήταν περσινά.

Το sprider το κατάστημα που λες που είναι δεν το έχω ξανακούσει. Πολύ καλή τιμή πήρες την μπλούζα πάντως. Και τα φορεματάκια βολεύουν πολύ τωρα με την εγκυμοσύνη και την ζέστη ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...