Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τον ταιζασορυ! κοριτσια καμια αλλεργια δεν εχουμε! απλα οτι βγαζει γουλιες κμου εχει κανει κ ενα δυο αν το λεω σωστα εμετο λογω του οτι βγαζει μεγαλυτερη ποσοτητα κ πηχτο γαλα, χωνεμενο. αν ειχε αλλεργια δε θα φαινοταν κ στα κακα? δεν εχουμε κανενα προβλημασε οτι αφορα τη διατροφη του γενικα, ουτε στη συμπεριφορα κ φυσικα ουτε στο βαρος! πριν 2 βδομαδες ηταν 7.700, βαλαμε 930 σε ενα μηνα. απλα αναρωτηθηκα λιγο γιατι δεν μ διαμαρτυρεται πια για να φαει. τωρα ηπιε 180 απο τα 200.το 4 γευμα ηταν αυτο.

Στην αδερφή μοου τα κακά ήταν μια χαρά. Αλλά η αλλεργία, αλλεργία!

Σόρυ, μέχρι τώρα μίλαγα για θηλασμό. Λάθος κατάλαβα;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

τον ταιζασορυ! κοριτσια καμια αλλεργια δεν εχουμε! απλα οτι βγαζει γουλιες κμου εχει κανει κ ενα δυο αν το λεω σωστα εμετο λογω του οτι βγαζει μεγαλυτερη ποσοτητα κ πηχτο γαλα, χωνεμενο. αν ειχε αλλεργια δε θα φαινοταν κ στα κακα? δεν εχουμε κανενα προβλημασε οτι αφορα τη διατροφη του γενικα, ουτε στη συμπεριφορα κ φυσικα ουτε στο βαρος! πριν 2 βδομαδες ηταν 7.700, βαλαμε 930 σε ενα μηνα. απλα αναρωτηθηκα λιγο γιατι δεν μ διαμαρτυρεται πια για να φαει. τωρα ηπιε 180 απο τα 200.το 4 γευμα ηταν αυτο.

αν ειχε αλλεργια το πιθανοτερο θα εκανε κακα με αιμα!για δοκιμασε μετα το γευμα να το κρατησεις 1 ωρα σε ορθια σταση για να δεις αν θα ξαναβγαλει.επισης ταισε το κ σε καπως ορθια θεση

δημητρα μου να σε ρωτησω κατι αυτη τη στιγμη βηχει παρα πολυ πιστευεις οτι λιγο χαμομηλι θα τον βοηθησει?

ευχαριστω derby

δε νομιζω μελινακι.δεν ειναι το προβλημα ο λαιμος.πνευμονικο ειναι.8 μερες θεραπεια?ποσες μασκες την ημερα?με επαναλληψη ειναι?κ ποσες αναπνοες καθε φορα?

Holy Diver

Διαφημίσεις

να ξερεις λιγο πριν το τελος της θεραπειας θα αρχισει να φαινεται διαφορα.εγω στη ραφαελα κανω θεραπεια 14 μερες.7 μερες 3 φορες τη μερα 2 επαναλληψεις των 5.και αλλες 7 μερες 3 φορες τη μερα 5 αναπνοες χωρις επαναλληψη.

αλλα ειναι πιο μεγαλη.το δικο σου ειναι μωρο αρα γιαυτο λογικα θα εχει πιο λιγες μερες.δε μου λες δε πιστευω να ειναι κορτιζονουχα:roll:

Holy Diver

Στην αδερφή μοου τα κακά ήταν μια χαρά. Αλλά η αλλεργία, αλλεργία!

Σόρυ, μέχρι τώρα μίλαγα για θηλασμό. Λάθος κατάλαβα;

μητρικο πινει αλλα απο μπιμπερο..αντλω αποκλειστικα

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

περαστικά ρε μελίνα. Δήμητρα μόνο για βρογχιολιτιδα μακριά από πανινα ζωάκια και κουβέρτες;εμένα τα τρώει τα πανινα όλο στο στόμα τα έχει. Τη μαλλινη κουβέρτα κάθε πότε πλύσιμο ρέα εύχομαι να βόλεψεί να βρεθούμε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

περαστικά ρε μελίνα. Δήμητρα μόνο για βρογχιολιτιδα μακριά από πανινα ζωάκια και κουβέρτες;εμένα τα τρώει τα πανινα όλο στο στόμα τα έχει. Τη μαλλινη κουβέρτα κάθε πότε πλύσιμο ρέα εύχομαι να βόλεψεί να βρεθούμε.

κισακι γενικως τα λουτρινα δεν ειναι κ οτι καλυτερο γιαυι μαζευουν πολυ σκονη.εκτος κ αν τα πλενεις καθε εβδομαδα:rolleyes: κουβερτες των παιδιων εγω καθε 10 μερες τις πλενω για τον ιδιο λογο.αν τα βαζει στο στομα η δικια σου τα λουτρινα καλο ειναι καθε βδομαδα πλυσιμο

Holy Diver

Σήμερα είμαι στεναχωρημένη. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Σκίζεσαι για έναν άνθρωπο που αγαπάς. Γίνεσαι 1.000 κομμάτια για να χαρεί και να ευχαριστηθεί γιατί περνάει δύσκολα.

Και νομίζεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Αλλά δεν είναι βρε γμτ. Και τελικά καταλαβαίνεις ότι μέσα στη προσπάθειά σου να τον ευχαριστήσεις γίνεσαι και ενοχλητικός. Πως να το πούμε. Περισσεύεις.

Αηδίασα πια. Παλιά το πάλευα και το ξεπέρναγα

Όχι πια. Δεν μπορώ.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα ο δικος απο τοτε που αρωστησε δεν τρωει πολυ μονο κοιμαται, α!! δεν σας τα ειπα τα νεα μας μαζι με την ανεμοβλογια κανουμε και μασκες γιατι κολλησε ιωση απο το μπαμπα μας κανουμε 2, aerolin 4 φορες την ημερα και atrovent 3 φορες την ημερα για 8 μερες, βροχιολιτιδα, ελενη σου θυμιζει κατι? εχουμε και τη μυτη μας σε αθλια κατασταση και δεν μ΄ αφηνει καθολου να του τις ρουφηξω τις μυξουλες καθε φορα που παω κλαει με στριγκλιες και τελος βηχουμε πολυ δεν ξερω τι να κανω πραγματικα ηρθε η ωρα μας για μασκα παω να τον ξυπνησω τα λεμε μετα

Αν μου θυμιζει λεει??? 2 φορες μεσα σε ενα μηνα δεν την πατησαμε εμεις? Ας τα να πανε! Περαστικουλια στο καημενουλι. Τα ιδια εδινα εγω και σαυτες τις ποσοτητες...σε 5-6 μερες θα δεις διαφορα στο μικρακι σου!

να ξερεις λιγο πριν το τελος της θεραπειας θα αρχισει να φαινεται διαφορα.εγω στη ραφαελα κανω θεραπεια 14 μερες.7 μερες 3 φορες τη μερα 2 επαναλληψεις των 5.και αλλες 7 μερες 3 φορες τη μερα 5 αναπνοες χωρις επαναλληψη.

αλλα ειναι πιο μεγαλη.το δικο σου ειναι μωρο αρα γιαυτο λογικα θα εχει πιο λιγες μερες.δε μου λες δε πιστευω να ειναι κορτιζονουχα:roll:

Δημητρα, την 2η φορα το ενα φαρμακο που μου εδωσαν ηταν κορτιζονουχο.

MbGIp1.png

Σήμερα είμαι στεναχωρημένη. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Σκίζεσαι για έναν άνθρωπο που αγαπάς. Γίνεσαι 1.000 κομμάτια για να χαρεί και να ευχαριστηθεί γιατί περνάει δύσκολα.

Και νομίζεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Αλλά δεν είναι βρε γμτ. Και τελικά καταλαβαίνεις ότι μέσα στη προσπάθειά σου να τον ευχαριστήσεις γίνεσαι και ενοχλητικός. Πως να το πούμε. Περισσεύεις.

Αηδίασα πια. Παλιά το πάλευα και το ξεπέρναγα

Όχι πια. Δεν μπορώ.

Σα να εχεις δικιο μου φαινετε...μια χαρα τα λες!

MbGIp1.png

δημητρα μου να σε ρωτησω κατι αυτη τη στιγμη βηχει παρα πολυ πιστευεις οτι λιγο χαμομηλι θα τον βοηθησει?

ευχαριστω derby

Οχι Μελινακι, δεν μπορεις να τον βοηθησεις δυστηχως, παρα μονο με τις μασκες! Βαζε ορο μπολικο, οσο γινετε περισσοτερο για να καθαριζει.. Μερικες φορες αυτο το παθαινουν απο τις μυξες οι οποιες κολλανε στα πνευμονια, θελει προσοχη!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...