Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!! χθες κοιμηθηκαμε οκ χωρις ξυπνηματα αλλα καμια φορα δεν τρωει με ορεξη..το πιπιλαει λιγο, πινει λιγο το φτυνει κ κλαιει.. οσο για τις αναγωγες Ρεα και τα γαλακτοκομικα δεν τρωω σχεδον καθολου.. γαλα ειχα να πιω κοντα 2 βδομαδες, τυρι ελαχιστο κ οχι καθε μερα βουτυρο καθολου..δυστυχως δεν νομιζω να σχετιζεται κ ειχα μιλησει με την garuf. αδερφες ειστε? ωραια κανατε μαζι παιδακι ε? τωρα εφαγε στις 9 παρα ρευτηκε χωρις να βγαλει τιποτα κ στις 10 εβγαλε αρκετο πηχτο γαλα..αλλες φορες εκει που "μιλαει" βγαζει σαν νερουλο γαλα, σαν σαλιο αρκετο..:confused:

Θέλει ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΟΧΗ. Αν έχει πυροδοτηθεί η αλλεργία μπορεί να σε πειράξει ακόμα και ένα γλυκάκι που περιέχει βούτυρο, γάλα κλπ. Ένα κρουασάν βουτύρου ή ενα μπατόν σαλέ.

Και για να "καθαρίσει" ο οργανισμός σου απαιτούνται 2 εβδομάδες τουλαχιστον....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα μου έχει ζαλίσει τα βυζιά.

Δεν παλεύεται μιλάμε...

Είχα μια ψευτοελπίδα ότι θα περάσουμε ξόφαλτσα το άλμα....

Αύριο φεύουμε για την όμορφη Θεσσαλονίκη...

Κατερινάκι + Ποπάκι σας έρχομαι!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα ο δικος απο τοτε που αρωστησε δεν τρωει πολυ μονο κοιμαται, α!! δεν σας τα ειπα τα νεα μας μαζι με την ανεμοβλογια κανουμε και μασκες γιατι κολλησε ιωση απο το μπαμπα μας κανουμε 2, aerolin 4 φορες την ημερα και atrovent 3 φορες την ημερα για 8 μερες, βροχιολιτιδα, ελενη σου θυμιζει κατι? εχουμε και τη μυτη μας σε αθλια κατασταση και δεν μ΄ αφηνει καθολου να του τις ρουφηξω τις μυξουλες καθε φορα που παω κλαει με στριγκλιες και τελος βηχουμε πολυ δεν ξερω τι να κανω πραγματικα ηρθε η ωρα μας για μασκα παω να τον ξυπνησω τα λεμε μετα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κοριτσια

οταν κανετε εμβολιο τα μωρα σας εχουν πει οι γιατροι οτι δε κανει για 24 ωρες να βραχτει αυτο το σημειο ετσι?

δεν μας είπε τίποτα τετοιο,μαλιστα το βραδυ νομίζω οτι καναμε και μπάνιο!

Θέλει ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΟΧΗ. Αν έχει πυροδοτηθεί η αλλεργία μπορεί να σε πειράξει ακόμα και ένα γλυκάκι που περιέχει βούτυρο, γάλα κλπ. Ένα κρουασάν βουτύρου ή ενα μπατόν σαλέ.

Και για να "καθαρίσει" ο οργανισμός σου απαιτούνται 2 εβδομάδες τουλαχιστον....

ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα.ο αδελφός μου που εχει δυσανεξία στα γαλακτοκομικά τον ενοχλούν ακόμα και τα πατατακια!(ο γαλακτοματοποιητης βλέπεις!)

κοριτσια εμενα ο δικος απο τοτε που αρωστησε δεν τρωει πολυ μονο κοιμαται, α!! δεν σας τα ειπα τα νεα μας μαζι με την ανεμοβλογια κανουμε και μασκες γιατι κολλησε ιωση απο το μπαμπα μας κανουμε 2, aerolin 4 φορες την ημερα και atrovent 3 φορες την ημερα για 8 μερες, βροχιολιτιδα, ελενη σου θυμιζει κατι? εχουμε και τη μυτη μας σε αθλια κατασταση και δεν μ΄ αφηνει καθολου να του τις ρουφηξω τις μυξουλες καθε φορα που παω κλαει με στριγκλιες και τελος βηχουμε πολυ δεν ξερω τι να κανω πραγματικα ηρθε η ωρα μας για μασκα παω να τον ξυπνησω τα λεμε μετα

οχι ρε παιδί μου τι ατυχία!ποιος σας ματιασε?!!!περαστικά τόσο στον μπαμπα΄οσο και στο μπεμπάκι!εσυ καλά?τελικά την περασες ή οχι?

εγω βασιλικη μου μεχρι στιγμης καλα μονο ο λαιμος μου με ποναει, τωρα η μαμα μου λεει οχι η γιαγια μου που μας μεγαλωσε λεει ναι το βιβλιαριο δεν λεει αντε βγαλε ακρη, τον βλεπω που κοιμαται και τον λυπαμαι να τον ξυπνησω παω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

περαστικα βρε μελινακι...βαζε του φυσιολογικο ορο για να μη κραταει μυξες μεσα κ βουλωσουν με υγρο κ τα αυτια.βαζε του αρκετες φορες τη μερα.αερισμα το σπιτι 3 φορες τη μερα απο 20 λεπτα.δε χρειαζεται να πω μακρυα απο καπνιστες :roll: μην εχεις χνουδωτα αρκουδακια λουτρινα κλπ γιατι μαγνητιζουν τη σκονη κ κανει κακο στις βρογχιτιδες.σεντονια αλλαγη ανα 3 μερες.κουβερτα πλυσιμο ανα 10-15.ποσες μερες θεραπεια ειναι οι μασκες?

Holy Diver

Μελίνα περαστικά σας. Τι ταλαιπωρία και αυτή. Και ανεμοβλογιά και κρύωμα μαζί.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

8 μερες Δημητρα, ορο του βαζω καθε 3 ωρες και το σπιτι αεριζω θα ακολουθησω και τις συμβουλες σου αλλα μαλλον φαγαμε μουτζα, εγω δεν καπνιζω αλλα ο αντρας μου...βεβαια μονο εξω μετα αλλαζει ρουχα και πλενεται αλλα...ευχαριστουμε κοριτσια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

τον ταιζασορυ! κοριτσια καμια αλλεργια δεν εχουμε! απλα οτι βγαζει γουλιες κμου εχει κανει κ ενα δυο αν το λεω σωστα εμετο λογω του οτι βγαζει μεγαλυτερη ποσοτητα κ πηχτο γαλα, χωνεμενο. αν ειχε αλλεργια δε θα φαινοταν κ στα κακα? δεν εχουμε κανενα προβλημασε οτι αφορα τη διατροφη του γενικα, ουτε στη συμπεριφορα κ φυσικα ουτε στο βαρος! πριν 2 βδομαδες ηταν 7.700, βαλαμε 930 σε ενα μηνα. απλα αναρωτηθηκα λιγο γιατι δεν μ διαμαρτυρεται πια για να φαει. τωρα ηπιε 180 απο τα 200.το 4 γευμα ηταν αυτο.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...