Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το τελευταιο γευμα μας ηταν 12 η ωρα τωρα ειναι στις 3.30 . το νυχτα .γκρινια το ιδιο οπως πριν απλα δεν κοιμαται . 1 μηνα ολοκληρο τον ειχα βαλει σε ωραιο προγραμμα το βραδυ . τωρα δηλαδη παλι απο την αρχη η μετα θα συνεχισει οπως και πριν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περισσοτερα γευματα η τα ιδια αλλα σε μεγαλυτερη ποσοτητα.γκρινια και η θα κοιμαται πολυ η δε θα κοιμαται καθολου:rolleyes:

Thanks Δημητρούλι!

Ολα τα έχουμε.Χθες όλη μέρα δεν εκλεισε μάτι.Σήμερα τον ταισα 2,μετα του εδωσα λίγο στις 4 παρα και 5 έφαγε αλλα 150.Τώρα εκλεισε λιγο μάτι.να δω πόσο θα κοιμηθει! :confused: :confused: ΚΑι απο γκρίνια..ουουουου μπολικη!

Και πόσες μέρες κρατάει? Αυριο γινόμαστε 3 μηνών και την δευτερα έχουμε εμβόλιο.Λες να έχουμε και εκει γλέντια?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλησπέρα!σήμερα πήγαμε στο νεο μαγαζί του παππού!κρεμούσαμε τα ρούχα και καρφιτσώναμε κονκάρδες!η μικρή ηταν ησυχη μόνο σε κάποια φάση κουράστηκε στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου και την εβαλα στο μαρσιπο εκανα μια βόλτα στα μαγαζια(ψωνισα και κάτι ρουχαλακια του μωρού και μια χαρά κοιμότανε μετα.μου φαίνεται θα την παίρνω μαζί μου συνέχεια!

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Είχα μέρες να μπώ.

Περαστικούλια στα άρρωστα μωράκια (μεγάλα και μικρά)!

Βασιλική πάλι την έκανες? Αχ δεν μπορείς μακριά απο την πατρίδα σου!

Τελευταιες μέρες έχει ανακαλύψει το κλάμα για να τρέχουμε κοντά του.Θέλει μόνιμα κάποιον δίπλα του.Μόλις φύγεις αρχίζει η σειρήνα. Οπότε παρακαλαώ κάθε φορά να έρθουν οι γονείς μου για να κάνω καμιά δουλεια!

τι να κάνω αν ττελικά με πάρουν στην δουλειά θα κάνω πολύ καιρό να ξαναέρθω,οπότε είπα να το εκμεταλλευτώ!

το ιδιο κάνει και μένα.την πέρνω όμως μαζί μου σε κάθε δωμάτιο με το ρηλαξ ή βγαίνω απο το δωμάτιο και συνεχίζω να της μιλάω ή να τραγουδάω και ετσι δεν αναστατώνεται πολύ!

αχ εμένα πάλι αλλάζει ωράριο ύπνου. Ξυπνάει 3 και μετά 6 και μετά 9. Πολύ νύστα μιλάμε... Παω και στη δουλειά γι αυτό χανόμαϊ. Μου λείπετε πολύ. Η μικρή μαζεί μου. Πιάνει πράγματα αρκετά καλά 'τα ούλα ηρέμησαν προς tο παρόν. Παλιά πολλά κι εμένα. Δήμητρα σαλια έχουν μπουλντόγκ μπόξερ μαστιφ -εμένα σταμάτησε να μιλάει μιμείται γκριμάτσες και γελάει πολύ όταν την κάνω αεροπλάνακι κ

και εμας μας λείπεις!!!! και εμεις ξυπναμε ανα τριωρο.που θα πάει θα στρώσει!

μην ξεχνας και τα αγιου βερναρδου!

σήμερα γίναμε 3 μηνών!

το τελευταιο γευμα μας ηταν 12 η ωρα τωρα ειναι στις 3.30 . το νυχτα .γκρινια το ιδιο οπως πριν απλα δεν κοιμαται . 1 μηνα ολοκληρο τον ειχα βαλει σε ωραιο προγραμμα το βραδυ . τωρα δηλαδη παλι απο την αρχη η μετα θα συνεχισει οπως και πριν?

θα γινει απο μονος του οπως πριν μην ανησυχεις.ποσες μερες ειπες οτι παει ετσι?

Thanks Δημητρούλι!

Ολα τα έχουμε.Χθες όλη μέρα δεν εκλεισε μάτι.Σήμερα τον ταισα 2,μετα του εδωσα λίγο στις 4 παρα και 5 έφαγε αλλα 150.Τώρα εκλεισε λιγο μάτι.να δω πόσο θα κοιμηθει! :confused: :confused: ΚΑι απο γκρίνια..ουουουου μπολικη!

Και πόσες μέρες κρατάει? Αυριο γινόμαστε 3 μηνών και την δευτερα έχουμε εμβόλιο.Λες να έχουμε και εκει γλέντια?

κραταει συνηθως 5 μερες αλλα γενικως δε ξεπερναει τις 7.τωρα εχετε κ το εμβολιο οποτε ΙΣΩΣ σας φερει και 2 μερες παραπανω γκρινια!

κοριτσια

οταν κανετε εμβολιο τα μωρα σας εχουν πει οι γιατροι οτι δε κανει για 24 ωρες να βραχτει αυτο το σημειο ετσι?

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοιτα τρωει ανα 3 ωρες αλλα αρχησα συγα συγα να τις κανω 4 αφου δεν γκρινιαζει στο 3ωρο τον αφηνω μεχρι να αντεξει . 120 με 150 τρωμε

το ωραριο φαγητου απο το πρωι πουξυπναει ποιες ωρες ειναι?

ΤΙ 5???πλακα κανεισ λυπησουμε

καλα ντε 5 το πολυ σου ειπα.λογικα σε 2 μερες θα αρχισει να ηρεμει:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλησπερα.. ο κυριος εφαγε 200 το πρωι, 130 μονο στις 12:15 κ κοιμοταν μεχρι τις 4 παρα, 200 στις 4.30 κ τωρα ακομε δεν δειχνει πεινα..γενικα πλεον δεν κλαιει για να φαει, απλα ξυπναει κ μετα απο λιγο τον ταιζω.. αν μου μειωσει τα γευματα τι κανω?? ετσι οπως το παει θα τρωει 4 μονο...

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

κοριτσακια καλησπερα.. ο κυριος εφαγε 200 το πρωι, 130 μονο στις 12:15 κ κοιμοταν μεχρι τις 4 παρα, 200 στις 4.30 κ τωρα ακομε δεν δειχνει πεινα..γενικα πλεον δεν κλαιει για να φαει, απλα ξυπναει κ μετα απο λιγο τον ταιζω.. αν μου μειωσει τα γευματα τι κανω?? ετσι οπως το παει θα τρωει 4 μονο...

ποσα γευματα των ποσο μλ πινει το 24ωρο?

λοιπον το τελευταιο γευμα ητνα 3.30 . ξυπνησε στις 9.20 . εφαγε μετα 13.20 μετα 4.20 και τωρα 7 και 20

οκ πες οτι εφαγε στις 7.30 το απογευμα(στρογγυλοποιηση!) το επομενο κλαψει δε κλαψει δωστο στις 10.30 το βραδυ κ το αλλο 1.30 το βραδυ(παλι κλαψει δε κλαψει) στον υπνο τρωει? αν φαει στις 1.30 θα σηκωθει το πρωι μετα.

Holy Diver

σε γενικες γραμμες ετρωγε 5 των 200 μλ..πολυ καλα πιστευω..εχθες κ σημερα δεν εχει κ παρα πολυ ορεξη αλλα κατα τα αλλα ειναι οκ, ουτε ανησυχος, ουτε γκρινια, ουτε τπτ. κ ο υπνος οκ,μονο πριν 2 βραδια ξυπνησε στις4.30 αλλα δεν εφαγε.

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...