Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα! εμενα ο καλος μου παλι ξυπνησε στις 4.30. δεν κλαιει αλλα ειναι ξυπνιος κ κουνιεται, βγαζει φωνουλες κ χωνει χερια στο στομα. σηκωνομουν μια ωρα κ εβαζα πιπιλα, κοιμοταν κ μολις ξαπλωνα τα ιδια παλι.. εντελει τον εβαλα στο κρεβατι μαζι μας στις 6 παρα εικοσι γιατι στις 6 επρεπε να σηκωθω να βγαλω γαλα...κ αφου ηρθε στο κρεβατι κοιμοταν μεχρι τις 8.25 ενω συνηθως στις 7.30 τρωει.. ο παιδιατρος λεει μηπως πειναγε.προχτες που του εδωσα γαλα ηπιε 120 απο τα 150κ μετα ξερασε αρκετο.. του ειπα κ του παιδιατρου οτι βγαζει συνεχεια γουλιες κ εχει κανει κ 1-2 εμετους τωρα τελευταια κ μου ειπε οτι αφου πινει μητρικο γαλα δεν κανουμε κατι απλα το παρακολουθουμε.... σκατ@@@

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μαλλον εχουμε ανεμοβλογια ο παιδιατρος ειπε οτι τα 3 σπυρακια που εχει βγαλει σε συναρτηση με τον πυρετο και το συναχι υποδεικνυουν ανεμβλογια θα τα παρακολουθησουμε και τα επομενα δυο 24, το ωραιο ειναι οτι ουτε εγω ουτε ο αντρας μου την εχουμε περασει, για να δουμε τι θα δουμε

Ο παιδιατρος τζοαν μας ειπε οτι κολλα 3 μερες πριν και καθολη τη διαρκεια της επωασης οποτε εαν η Ολγα γεμισε με σπυρακια τη Δευτερα ειμαστε μεσα στο οριο τοσο καλα

περαστικα σας κουκλα μου.κριμα που κολλησε και ο μικρος...εσεις δεν βλέπω να την γλιτώνετε δυστυχώς!οπως και να εχει ευχομαι να την περασετε οσο πιο ανώδυνα γίνεται!

κοριτσια εχω απορια με τη νοηματικη.αν μαθουμε στο παιδι να συνενοειται ετσι...αρα θα βολευτει με αυτη την κατασταση και θα αργησει να μιλησει.ετσι νομιζω..αν δει οτι μαυτο τον τροπο παιρνει αυτο που θελει σιγα μη δοκιμασει αλλον.δε ξερω λεω!

βασικά και εγω καπου είχα διαβάσει οτι δεν επηρρεαζει αρνητικά την ομιλια αρκει μαζι μετο νοημα να επαναλαμβανεις και την λεξη!και εγω λεω να την δοκιμασω...

κοριτσια καλημερα! εμενα ο καλος μου παλι ξυπνησε στις 4.30. δεν κλαιει αλλα ειναι ξυπνιος κ κουνιεται, βγαζει φωνουλες κ χωνει χερια στο στομα. σηκωνομουν μια ωρα κ εβαζα πιπιλα, κοιμοταν κ μολις ξαπλωνα τα ιδια παλι.. εντελει τον εβαλα στο κρεβατι μαζι μας στις 6 παρα εικοσι γιατι στις 6 επρεπε να σηκωθω να βγαλω γαλα...κ αφου ηρθε στο κρεβατι κοιμοταν μεχρι τις 8.25 ενω συνηθως στις 7.30 τρωει.. ο παιδιατρος λεει μηπως πειναγε.προχτες που του εδωσα γαλα ηπιε 120 απο τα 150κ μετα ξερασε αρκετο.. του ειπα κ του παιδιατρου οτι βγαζει συνεχεια γουλιες κ εχει κανει κ 1-2 εμετους τωρα τελευταια κ μου ειπε οτι αφου πινει μητρικο γαλα δεν κανουμε κατι απλα το παρακολουθουμε.... σκατ@@@

ντερμυ και εμεις μια απο τα ιδια επειδη θηλαζουμε και εχουμε πολλες γουλιες και σε μεγαλη ποσοτητα καμια φορα δεν κανουμε τιποτα.το μονο που μου εκοψε τα γαλακτομικα μήπως την ενοχλει το αγελαδινο γαλα.ομολογω πως εχω δει αρκετή βελτίωση τις τελευταιες μερες!

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaa εμενα πρωτη φορα εχθες τ βραδυ που ηταν ξυπνιοςς μεχρι 3 . δενκοιμοτανε με τπτ .

μαλλον ηταν αλμα αναπτυξης μονο οταν εχουμεαλματα δεν κοιμωμαστε τ βραδια . και εγω η ξανθια τωρα τοπηρα χαμπαρι .

εμεισ τρωμε και παμε παιδιατρο

εγω του μιάω καθε μερα ολοι μερα και μετα ολοι μερα λεει τα δικα του αλλοτε ε παραπονο αλωτε με ευχαριστηση μιλια δεν βαζειμεσα μονο οταν τρωμε χιχιχι:D:D:D:D

καλησπερα κι απο ΄μας, ευχαριστουμε πολυ κι εγω τελικα απο οτι μπου ειπε χτες η μανα μου θυμηθηκε οτι εγω την εχω περασει τι να πω θα δουμε εαν την εχω δεν την εχω περασει η βιοψια θα δειξει, εμενα ο δικος μου ειναι ανορεκτος τρωει πολυ λιγο και κοιμαται συνεχεια, τον λυπαμαι μωρε τοσο μικρουλης κριμα ειναι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΝ 6 ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΡΕΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙ. ΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΕΣΑΣ ΡΕΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ?

Καλησπέρα κοπέλες. Μάχη εμένα ο δικός μου δεν ρεύται πάντα. Αν είναι να ρευτεί θα το κάνει αμέσως, αλλιώς όση ώρα και να τον κρατάω δεν θα κάνει τίποτα. Ορισμένες φορές κοιμάται και μετά από ια ωρίτσα που ξυπνάει ρεύεται. Για το βραδινό ύπνο νομίζω ότι έχει να κάνει με το παιδί. Κάποια από πολύ μικρά κοιμούνται συνεχόμενα. Εμείς πάντως όχι ακόμη.

Μελινα δεν γράφει στο βιβλιάριο που είχες το παιδικό σου αν την έχεις περάσει;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Είχα μέρες να μπώ.

Περαστικούλια στα άρρωστα μωράκια (μεγάλα και μικρά)!

Βασιλική πάλι την έκανες? Αχ δεν μπορείς μακριά απο την πατρίδα σου!

Derbybaby το έχω πάθει και εγώ το ίδιο.Σηκωνόμουν καθέ ένα λεπτό να του βάζω την πιπίλα.Μέχρι που δεν αντεξα και τον πήρα στο κρεβάτι.Εντελώς τυχαία κοιμήθηκε σερί...

Δήμητρα τώρα άρχισε να βγάζει ήχο όταν γελάει? Να ξέρω πότε να το περιμένω... ;)

Εμείς την δευτέρα πάμε να κάνουμε τα δεύτερα εμβόλια.Αντε να δούμε αυτή τη φορά πως θα το πάρει.

Τελευταιες μέρες έχει ανακαλύψει το κλάμα για να τρέχουμε κοντά του.Θέλει μόνιμα κάποιον δίπλα του.Μόλις φύγεις αρχίζει η σειρήνα. Οπότε παρακαλαώ κάθε φορά να έρθουν οι γονείς μου για να κάνω καμιά δουλεια!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΝ 6 ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΡΕΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙ. ΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΕΣΑΣ ΡΕΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ?

μαχη μου εφοσον πινει γαλα σκονη πρεπει να ρευτει.ειναι μικρη ακομα.τουλαχιστον μεχρι 6 μηνων πρεπει να ρευονται.σε τι σταση την κρατας?ενα κολπο ειναι να το κρατας σε καθιστη σταση και να το χτυπας πισω ελαφρα.ενα αλλο ειναι να το κρατας ψηλα στον ωμο σου (η κλασσικη σταση ρεψιματος) αλλα να σηκωνεσαι και να καθεσαι αποτομα.

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Είχα μέρες να μπώ.

Περαστικούλια στα άρρωστα μωράκια (μεγάλα και μικρά)!

Βασιλική πάλι την έκανες? Αχ δεν μπορείς μακριά απο την πατρίδα σου!

Derbybaby το έχω πάθει και εγώ το ίδιο.Σηκωνόμουν καθέ ένα λεπτό να του βάζω την πιπίλα.Μέχρι που δεν αντεξα και τον πήρα στο κρεβάτι.Εντελώς τυχαία κοιμήθηκε σερί...

Δήμητρα τώρα άρχισε να βγάζει ήχο όταν γελάει? Να ξέρω πότε να το περιμένω... ;)

Εμείς την δευτέρα πάμε να κάνουμε τα δεύτερα εμβόλια.Αντε να δούμε αυτή τη φορά πως θα το πάρει.

Τελευταιες μέρες έχει ανακαλύψει το κλάμα για να τρέχουμε κοντά του.Θέλει μόνιμα κάποιον δίπλα του.Μόλις φύγεις αρχίζει η σειρήνα. Οπότε παρακαλαώ κάθε φορά να έρθουν οι γονείς μου για να κάνω καμιά δουλεια!

δε κανει παντα θορυβο οταν γελαει.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ:evil: κανει ενα ''χααααα'' και τιναζεται προς τα πισω.σε μενα σκετο χαμογελο κανει:twisted:

Holy Diver

Nikx και εμένα το κάνει αυτό με το κλάμα οπότε τον βάζω στο ριλάξ και τον παίρνω μαζί μου από δωμάτιο σε δωμάτιο και τον βάζω σε σημείο που να με βλέπει.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

δε κανει παντα θορυβο οταν γελαει.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ:evil: κανει ενα ''χααααα'' και τιναζεται προς τα πισω.σε μενα σκετο χαμογελο κανει:twisted:

Ασε με γιατι καθόμασταν και οι δυο απο πανω του χθες και εμενα δεν μου εδινε σημασια και στον πατερα του εκανε χαρουλες! :twisted:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εχει παθει ερωτα παιδι μου, οκ και τα αλλα 2 οταν ηταν μωρα ειχαν κολλημα με τον μπαμπα...(ο αλεξ αργοτερα κολλησε με μενα:mrgreen:) αλλα αυτη το εχει παραξηλωσει:evil: δηλαδη αμα ειναι ο μπαμπας της στο σπιτι ουτε να με χεσει:evil: πραγματικα τσατιζομαι και ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ:evil::evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...