Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την εχω αφησει ελευθερη να το φτιαξει εκεινη οπως θελει εαν κ καταλαβα οτι θα φτιαξει κατι σαν μεγαλες φωτο που θα της κολησει στον τοιχο τωρα θα δουμε κοριτσια γιατι το δωματιο ακομη ειναι καταλημενο απο τον αντρα μου που το εχει κανει εργαστηριο για τους υπολογιστες του

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ εχω αδυναμία στις νεράιδες και στις μπαλαρίνες :P:tongue: Κλασσικά συνιθησμένα θέματα αλλά είμαι τρελλή για αυτά. Αφού έλεγα αμα κάνω κορίτσι το θέμα θα είναι ένα από τα 2 :-D:lol: Και για βάφτιση πάλυ σε ένα από τα 2 με βλέπω να καταλήγω χεχε :lol: Είχα δει κάποια αυτοκόλλητα όταν κοίταζα αλλά είναι πολύ ακριβά βρε παιδί μου. Ξέρετε κανένα site sto διαδίκτυο που έχει ωραία τέτοια θέματα μπας και παραγγείλω απο εκει φθηνότερα ?????

Κούλλα και τα δυο θέματα είναι όμορφα για κοριτσάκι! στο cosycorner είδα αυτά http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/N40252.jpg! ομορφα δεν είναι? πάντως στο ίντερνετ γενικά όλα στην ίδια τιμή είναι!

επίσης κοίτα και εδώ http://www.paint4style.gr/FAIRIES.php!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Ολα είναι με την νεράιδα tikenrbell δεν βρίσκω κάτι άλλο όχι ότι αυτά δεν είναι ωραία φυσικά αλλά ήθελα κάτι σε ποιο ροζ :tongue:

Σου βρήκα αυτό το site http://www.fairyshop.gr/. δεν ξέρω αν θα έχει αυτό που ψάχνεις πάντως βλέπω ποικιλία! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Σου βρήκα αυτό το site http://www.fairyshop.gr/. δεν ξέρω αν θα έχει αυτό που ψάχνεις πάντως βλέπω ποικιλία! :wink:

Χριστίνα μου σε ευχαριστώ πολύ. Το έχω δει και αυτό το site αλλά δεν είναι αυτά που ψάχνω :( Ψάχνω κάτι πιο παιδικό σε ποιο ροζ. Δεν βρήκα και κάτι για να σου δείξω να καταλάβεις. Δεν πίστευα πάντως να δυσκολευτώ τόσο σε ένα πολύ κοινό θέμα. Ούτε και με μπαλαρίνες βρήκα κάτι :(:(

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα! Κούλα είδες αυτά στο σάιτ που σου είπε η Χριστίνα? Έχει κάποια πραγματάκια...για δες...http://www.fairyshop.gr/index.php?target=categories&category_id=529

Ευχαριστώ βασικά κατι σαν το πρώτο μαρεσε σε αυτή την σελίδα αλλά θα τα ξανακοιτάξω. Αν βρειτε τίποτα αλλο μου λέτε ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ???

Πως είναι οι κοιλούμπες σας ?? Τα μωράκια σας μεγαλώνουν κλωτσάνε ?? Εμένα κλωτσάει πάρα πολύ.

Εγω έχω αγχωθεί γιατι έχουμε τόσα να κάνουμε και περνά ο καιρός χωρίς να κάνω τίποτα και αγχώθηκα και με τις αλλαγές που πρέπει να κάνω στον γιο μου.

1. Ακόμα δεν έχω πάρει καθιστικό για το σαλόνι μου περιμένω τον άνθρωπο να έρθει από εξωτερικό για να πάω να τα δω.

2. Πρέπει να πάω να διαλέξω και τηλεόραση.

3. Πρεπει να αδειάσω το άλλο δωμάτιο και να μεταφέρω τον γιο μου

4. Πρέπει να πάω να αγοράσουμε μια βιβλιοθήκη με ενσωματομένο γραφείο για το νέο δωμάτιο που θα βάλω τον γιο μου

5. Να διακοσμήσω και να διαμορφώσω το δωμάτιο για την κόρη μου

6. Να αγοράσω μια κούνια για την κόρη μου

7. Εννοείτε να ετοιμάσω την τσάντα μαιευτηρίου και την τσάντα του μωρού εδώ εννοείτε ότι δεν έχω πρέπει να πάω να ψωνίσω να πλυθούν να σιδερωθούν κτλ

Το μόνο από όλα αυτά που μπορώ να κάνω τώρα είναι να αδειάσω το δωμάτιο και να μεταφέρω τον γιο μου. :rolleyes: Και δεν μπορώ να κάθομαι και να αναμένω και να βλέπω τον χρόνο να περνά χωρίς να κάνω τίποτα :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ???

Πως είναι οι κοιλούμπες σας ?? Τα μωράκια σας μεγαλώνουν κλωτσάνε ?? Εμένα κλωτσάει πάρα πολύ.

Εγω έχω αγχωθεί γιατι έχουμε τόσα να κάνουμε και περνά ο καιρός χωρίς να κάνω τίποτα και αγχώθηκα και με τις αλλαγές που πρέπει να κάνω στον γιο μου.

1. Ακόμα δεν έχω πάρει καθιστικό για το σαλόνι μου περιμένω τον άνθρωπο να έρθει από εξωτερικό για να πάω να τα δω.

2. Πρέπει να πάω να διαλέξω και τηλεόραση.

3. Πρεπει να αδειάσω το άλλο δωμάτιο και να μεταφέρω τον γιο μου

4. Πρέπει να πάω να αγοράσουμε μια βιβλιοθήκη με ενσωματομένο γραφείο για το νέο δωμάτιο που θα βάλω τον γιο μου

5. Να διακοσμήσω και να διαμορφώσω το δωμάτιο για την κόρη μου

6. Να αγοράσω μια κούνια για την κόρη μου

7. Εννοείτε να ετοιμάσω την τσάντα μαιευτηρίου και την τσάντα του μωρού εδώ εννοείτε ότι δεν έχω πρέπει να πάω να ψωνίσω να πλυθούν να σιδερωθούν κτλ

Το μόνο από όλα αυτά που μπορώ να κάνω τώρα είναι να αδειάσω το δωμάτιο και να μεταφέρω τον γιο μου. :rolleyes: Και δεν μπορώ να κάθομαι και να αναμένω και να βλέπω τον χρόνο να περνά χωρίς να κάνω τίποτα :?

Κούλλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!Το σπίτι μας τόσο καιρό είναι σε φοιτητικό στύλ (δηλαδή δυο καναπέδες IKEA και ένα τραπεζάκι).Απο δευτέρα άρχιζουμε να το μαζεύουμε! Θα μας βάλουν το τζάκι (τώρα υπάρχει μόνο μια τρύπα) παραγγείλαμε και έπιπλα τα οποία θα έρθουν αρχές αυγούστου και μετά πρέπει να αλλάξω τα δωμάτια! Να μεταφέρουμε το γραφείο γιατί εκεί που το έχουμε τώρα θέλω να φτιάξω το δωμάτιο του μπεμπέ!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κούλλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!Το σπίτι μας τόσο καιρό είναι σε φοιτητικό στύλ (δηλαδή δυο καναπέδες IKEA και ένα τραπεζάκι).Απο δευτέρα άρχιζουμε να το μαζεύουμε! Θα μας βάλουν το τζάκι (τώρα υπάρχει μόνο μια τρύπα) παραγγείλαμε και έπιπλα τα οποία θα έρθουν αρχές αυγούστου και μετά πρέπει να αλλάξω τα δωμάτια! Να μεταφέρουμε το γραφείο γιατί εκεί που το έχουμε τώρα θέλω να φτιάξω το δωμάτιο του μπεμπέ!

A Κατάλαβα έχεις και εσύ αρκετά δεν είμαι η μόνη. Εγω επειδή έχω και τον γιο μου που θα του κάνω αλλαγές αγχώνομαι ακόμη περισσότερο :? Θα βάλω πρόγραμμα και σιγά σιγά θα κάνω ένα ενα. Είναι και πολλά έξοδα το θέμα. Εσύ απο πού παραγγειλες τα έπιπλα σου αν επιτρέπετε και πόσα σου στοίχισαν ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κορίτσια σας βάζω μερικά sites που βρήκα και μου άρεσαν πάρα πολύ έχει διάφορα θέματα έχει δωμάτιο, γράμματα, αυτοκόλλητα τοίχου και πολλά άλλα. Να πέρνουμε λίγες ιδέες ;)

http://www.thefrogandtheprincess.com/kids_wall_stickers.php

http://www.poshtots.com/Nurseries-for-Girls/12/PoshCategory.aspx

http://www.kidsdecoratingideas.com/kids-wall-stickers-murals.php

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...