Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongueαααα κ εμενα κανει ψευτικο βηχα με τη γλωσσα εξω!!!:tongue: σαν το εμοτικον!!! τωρα πηγε να τον σηκωσει κ του αφησε μια πορδιτσα!!!χαχαχαχαχα να μην της τρωω ολο εγω στη μαπα!:lol:

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

''''' Τα κλισέ του parents:

1. ο γιατρός μου είναι άριστος επιστήμονας, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος! (και οι καισαρικές στο 60% στην Ελλάδα...)

2. Δεν πειράζει στην εγκυμοσύνη να καπνίζεις μέχρι 10 τη μέρα, ούτε να βάφεις το μαλλί, η ψυχολογία της εγκύου είναι πιο σημαντική.

3. Γέννησα με φυσιολογικό, αλλά είμαι τόσο σούπερ ΚΑΙ στις γέννες, που αμέσως μετά καθόμουν οκλαδόν (αυτό σε λίγο θα γίνει εξέταση στις κλινικές)

4. Γέννησα με καισαρική, αλλά την ίδια μέρα έκανα μαραθώνιο στους διαδρόμους, τύφλα να 'χει ο Αμπέμπε Μπεκίλα!

5. Γέννησες με καισαρική, δεν είσαι μάνα. Γέννησες με επισκληρίδιο, είσαι, αλλά γιαλαντζί. Γέννησες κάτω από το δέντρο στην πλατεία της γειτονιάς, έκοψες το λώρο με τα δόντια κι έφαγες τον πλακούντα, είσαι υπόδειγμα μάνας και θα σου στείλει ο ΠΟΥ αναμνηστική πλακέτα.

6. Τι λέτε κύριε λοχαγέ που δεν μπορώ να θηλάσω το Γιαννάκη μου;;;; Ο ΠΟΥ συστήνει αποκλειστικό θηλασμό μέχρι τα 2 χρόνια τουλάχιστον, κι από κει και πέρα όσο το επιθυμεί η μαμά και το μωρό! Ανοίξτε σας παρακαλώ την πύλη!

7. Οι παιδίατροι/ γυναικολόγοι/ γιατροί πάσης ειδικότητας τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές, μόνο έτσι αξιώνονται και πάνε ταξιδάκια οι πτωχοί, κι ό,τι λένε (π.χ. "ωραίος καιρός σήμερα"), άμα το παίξεις ανάποδα βγαίνει subliminal μήνυμα για την προώθηση ξένου γάλατος/ αντιβίωσης κλπ

8. Εμβολιάζεις; Ουυυυυ σιξ σιξ ανενημέρωτη που κοιμάσαι με τα τσαρούχια, δηλητηριάζεις το παιδάκι σου και θες να λέγεσαι και μάνα!

9. Δεν εμβολιάζεις; Ουυυυυυυυυ σιξ σιξ πλανεμένη συνωμοσιολόγα που κάθεσαι και χάφτεις ό,τι κυκλοφορεί ελεύθερο στο ίντερνετ!

10. Κάνεις ομοιοπαθητική; Είσαι απόχαυνη, νομίζεις ότι το νερό του Θεού σε κάνει καλά.

11. Πιστεύεις στην κλασική ιατρική; Είσαι υποχείριο της παγκόσμιας συνωμοσίας των φαρμακευτικών, σε κάνουν πειραματόζωο και οι φωνές που ακούς δεν είναι από εκείνες που ακούει και η Σαμπρίνα, αλλά από τα παιδάκια της Αφρικής που παίρνεις στο λαιμό σου, που δοκιμάζουν οι φαρμακευτικές τα φάρμακά τους πάνω τους.

12. Δεν κάνεις attachment parenting;;;;; Στην πυρά! Εμείς στα Άνω Σέκλανα Γορτυνίας εξαπατανέκαθεν ξέραμε ότι τον πρώτο χρόνο της ζωής του μωρού δεν το κουνάς ρούπι χωρίς το μυξιάρικο κολλημένο πάνω σου.

13. Αφήνεις το παιδί πού και πού στη μάνα σου να πας να κάνεις νύχια; Καλά, τι μάνα είσαι εσύ που παρατάς το σπλάχνο σου για τα λούσα; Για πέρνα κι εσύ στην ουρά για το Καθαρτήριο!

14. Η πεθερά μου είναι ανφάς η Σκύλλα και προφίλ η Χάρυβδη, το παιδί μου δεν της το αφήνω που να χτυπιέται κάτω! Η μανούλα μου όμως, αααααχ η μανούλα μου! Μπορεί να είναι κάθε μέρα σπίτι μας, να μαγειρεύει, να πλένει να καθαρίζει, να τακτοποιεί τα σώβρακα του αντρός στο συρτάρι, αλλά είναι πολύυυυ διακριτική και δεν ανακατεύεται πουθενά!

15. Επίσης η πεθερά μου μού κρατάει το παιδί όλη μέρα, αλλά αντί να του φοράει μπλε που είναι το αγαπημένο μου χρώμα του φοράει πράσινα! Έχω άδικο βρε κορίτσια που νευριάζω και δεν τη θέλω???'''''''''''

Holy Diver

καλησπερα κοριτσια και συγνωμη που μπαινω σφηνα στο καφε σας....Μαρη Δημητρα μας κλειδωσανε παλι το θεμα.....τς τς τς μα να μην λαμψει η αληθεια σε αυτο το φορουμ ποτε

:-D

Διαφημίσεις

Τα απογευματινά νέα μας έχουν ως εξής: ο άντρας μου από την Παρασκευή είναι άρρωστος. Σήμερα πήγε στο νοσοκομείο για να δει γιατί δεν πέφτει ο πυρετός. Από τις 2:30 τελείωσε στις 6:30. Το αποτελεσμα; Ισως έχει H1N1 αλλά δεν του πηραν δείγμα γιατί λεει όταν δεν έχεις κάποια σοβαρή επιπλοκή δεν παίρνουν επιχρισμα.

Φοράει μάσκα και τον έχω βάλει σε καραντίνα στο δωμάτιο αλλά δε ξέρω τι να κάνω με το παιδί.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

joan και να κολλησει δε θα γινει και τιποτα σοβαρο.απλα θα το περασει σαν γριπη.να πλενεστε συχνα με μπεταντιν(κατακουζινες!) να μη πλησιαζει το μωρο...δεν εχει γονεις εκει να παει να μεινει μερικες μερες?παντως αν δε γινεται να μη μεινει σπιτι καποιες μερες και αν λεμε ΑΝ κολλησει το μωρο θα ειναι σαν μια απλη γριπη.απλα τα κωλοκαναλα στην ελλαδα οπως παντα εχουν τρομοκρατησιε τον κοσμακη!εδω τιποτα δε λενε .σα να μη συμβαινει τιποτα!ουτε το εμβολιο κανουν.δε το συστηνουν καν!

Holy Diver

Διαφημίσεις

επειδη μπηκα για την δημητρα και τυχαια την διαβασα εχω τον μικρο μου αρρωστο ειναι 13μηνων και μαλλον περασε αυτη τη γριπη ειναι σαν της κλασσικες ιωσεις απλα λιγο πιο βαρια....καλο πλυσιμο χεριων και αερισμα ολο το σπιτι 3φορες την ημερα...

δημητρα ασε δεν λεω αλλα γιατι βαριεμε να μπαναριζομαι βραδυατικα...

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...