Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι βγαζει γουλιες..τι σχεση???:confused:

Και το δικό μου κάνει αναγωγές. Το ροχαλητό (ειδικά μετά το γεύμα) είναι χαρακτηριστικό στη παλινδρόμηση

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αυτό βέβαια όταν ακούμε το ροχαλητό να προέρχεται απο βαθιά και όχι απο τη μύτη.

α οκ ευχαριστω! μπα δεν ειναι βαθυ, νομιζω ειναι απο τη σταση!ασε που δεν το κανει παντα!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=82351

τωρα τι να πεις?ακολουθει λεει πιστα τη μεθοδο ατατσμεντ παρετινγκ (που σημαινει οτι εχεις το μωρο πανω σου 24 ωρες τη μερα οτι κ να κανεις.μαγειρευεις χεζεις κατουρας σκουπιζεις κλπ!) και τωρα που το μωρο εχει κολλησει κ δε ξεκολλαει απο πανω της αναρωτιεται ΤΙ να κανει!! τι να πω ρε συυυυυυυυυυυυ μερικες νομιζουν οτι ειναι καλες μανες αν εχουν κρεμασμενα τα παιδια τους σαν κολιε ολη μερα!ενω κανοντας αυτο το μονο που καταφερνεις ειναι ανασφαλεια στο παιδι γιατι νιωθει οτι δε μπορει να μεινει χωρις τη μανα του και δε μπορει να κανει τιποτα χωρις αυτη!!!βγαλαμε τωρα 100 ορους.

ατατσμεντ παρεντιγκ

μπειμπι γουεαριγκ μαδερ

ταντεμ νερσιγκ

ειχαμε και στο χωριο μας τετοια ελεος!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...