Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόνο πρόσεχε μην κολλήσεις!εγώ στην αρχή την πάτησα! Το παιχνίδι είναι το farmville!καλό κουράγιο!χιχιχι!

περιττό να σου πώ οτι μπήκα για να το δω...:roll: βρήκα 21 παιχνίδια που εχουν σχέση με φάρμα! απίστευτο! θα δώ το farmville και θα σου πω εντυπώσεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα...μιας και άκουσα συζήτηση για το facebook όσες θέλετε μπορείτε να μου στείλετε αίτημα φιλίας να τα λέμε και απο εκεί: Eleni Moydraki Panionios :D! nikx για β΄επιπέδου θα πάω στις 27 του μήνα και ανυπομονώ!Κάτι μου λέει (εκτός ότι μου το λένε και πολλοί φίλοι, η μαμά μου, ο άντρας μου κ.τ.λ.) ότι τα ροζ ερωτηματικά θα αντικατασταθούν με μπλε γραμματάκια!!!!:tongue: Εσύ πότε με το καλό????

MbGIp1.png

τι κάνετε κοριτσάρες? όλα καλά? εμείς μια χαρά είμαστε. η μικρή όσο πάει και δυναμώνει! τελικά είναι τρομερό το συναίσθημα όταν κινείται.νομίζω οτι μπορώ να ξεχωρίσω τις μπουνιές από τις κλωτσιές και τα στιφογυρίσματα!:D η κοιλιά έχει μετατραπεί σε ντραμς και την βλέπεις να κινείται πάνω κάτω.όποτε ξεκινάει τους ''χορούς'' βάζω τα γέλια!είναι απίστευτο πώς ενα τόσοδα πλασματάκι φερνει τα πάνω κάτω στην ζωή σου και χωρίς να το ξέρεις το αγαπάς τόσο πολύ.νομίζω οτι ηδη άρχισα να χαζεύω...αναρωτιέμαι τι θα γίνει αργότερα οταν με το καλό γεννηθεί, μάλλον θα το χάσω εντελώς! :-)

Aργότερα Βασιλική να δεις πόσο πλάκα θα έχει όταν θα την πιάνει λόξυγκας και θα κουνιέται ρυθμικά η κοιλιά σου! Προετοιμάζονται για την αναπνοή και καταπίνουν πολύ αμνιακό υγρό και αργότερα θα έχουν πολύ συχνά και λόξυγκα! Την πρώτη φορά ίσως δεν το καταλάβεις,μετά θα σου φαίνεται απίστευτο! :D

Βασιλική μου όχι απλά έχω διαλέξει!έχω ερωτευτεί το συγκεκριμένο θέμα! Τον πατέρα μου και τον πεθερό λυπάμαι που θα πρέπει να μου βάψουν το δωμάτιο! Αλλά θα μου κάνουν το χατίρι πιστεύω χωρίς να διαμαρτυρηθούν!

Το θέμα είναι αυτό http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/f1005_funberryb.jpg

και μόλις το παρήγγειλα! :D

Εγώ έκανα τη ζούγκλα από το cosycorner στο γιο μου. Τώρα ακόμα στο ψάξιμο είμαι! Σούπερ και η φάρμα!!!!

Aργότερα Βασιλική να δεις πόσο πλάκα θα έχει όταν θα την πιάνει λόξυγκας και θα κουνιέται ρυθμικά η κοιλιά σου! Προετοιμάζονται για την αναπνοή και καταπίνουν πολύ αμνιακό υγρό και αργότερα θα έχουν πολύ συχνά και λόξυγκα! Την πρώτη φορά ίσως δεν το καταλάβεις,μετά θα σου φαίνεται απίστευτο! :D

Πολύ πλάκα έχει όταν τους πίανει λόξυγγας τον γιο μου τον έπιανε αρκετά συχνα :-)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Βασιλική μου όχι απλά έχω διαλέξει!έχω ερωτευτεί το συγκεκριμένο θέμα! Τον πατέρα μου και τον πεθερό λυπάμαι που θα πρέπει να μου βάψουν το δωμάτιο! Αλλά θα μου κάνουν το χατίρι πιστεύω χωρίς να διαμαρτυρηθούν!

Το θέμα είναι αυτό http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/f1005_funberryb.jpg

και μόλις το παρήγγειλα! :D

Χριστινάκι μου τέλειο το θέμα για το δωμάτιο που διάλεξες ;) Αντε να το βάλεις και να μας στείλεις φωτογραφίες θα περιμένουμε :D;)

Εγώ δεν θα ξαναβάψω το πολύ πολύ που θα κάνω επειδή θα μεταφέρω τον γιο μου στο άλλο δωμάτιο θα το αφήσω όπως είναι σε μπεζ χρώμα μιας και μεγαλώνει και θα τροποποιήσω λιγάκι το δωμάτιο που ήταν μέσα είναι βαμμένο με γαλάζιο σαν ουρανό και μια απόχρωση σάπιου μήλου μια απόχρωση ροζ κλειστού. Και αυτό που σκέφτομαι είναι να πάρω κάποια αυτοκόλλητα και να το διακοσμήσω. Εγώ εχω αδυναμία στις νεράιδες και στις μπαλαρίνες :P:tongue: Κλασσικά συνιθησμένα θέματα αλλά είμαι τρελλή για αυτά. Αφού έλεγα αμα κάνω κορίτσι το θέμα θα είναι ένα από τα 2 :-D:lol: Και για βάφτιση πάλυ σε ένα από τα 2 με βλέπω να καταλήγω χεχε :lol: Είχα δει κάποια αυτοκόλλητα όταν κοίταζα αλλά είναι πολύ ακριβά βρε παιδί μου. Ξέρετε κανένα site sto διαδίκτυο που έχει ωραία τέτοια θέματα μπας και παραγγείλω απο εκει φθηνότερα ?????

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Πολύ καλημέρα στις κοριτσάρες (μεγάλες και μικρές). :DΠήγαμε χθες στον γιατρό και είναι όλα καλά :lol:(θα την πνίξω την μικροβιολόγο που με άγχωσε):evil:. Ο μπεμπούλης μου έγινε 728 γρ. και μάλλον μου μοιάζει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πολύ καλημέρα στις κοριτσάρες (μεγάλες και μικρές). :DΠήγαμε χθες στον γιατρό και είναι όλα καλά :lol:(θα την πνίξω την μικροβιολόγο που με άγχωσε):evil:. Ο μπεμπούλης μου έγινε 728 γρ. και μάλλον μου μοιάζει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημέρα στην μαμά και στο αγόρι της παρέας!είδες που άδικα ανησυχούσες.ίσως σε βάλει κάποια στιγμή να το ξανακάνεις αν το κρίνει απαραίτητο.728γρ.!η δικιά μου είναι μόλις 380!μου φαίνεται με την ωρα μεγαλώνουν!:P

καλημέρα στην μαμά και στο αγόρι της παρέας!είδες που άδικα ανησυχούσες.ίσως σε βάλει κάποια στιγμή να το ξανακάνεις αν το κρίνει απαραίτητο.728γρ.!η δικιά μου είναι μόλις 380!μου φαίνεται με την ωρα μεγαλώνουν!:P

Ναι, αυτόν τον μήνα ο δικός μου σχεδόν διπλασίασε το βάρος του. :cool:Ε, εσείς σαν κοριτσάκια είστε και πιο λεπτεπίλεπτα... Εμείς θα είμαστε οι φουσκωτοί της παρέας μη σας πειράξει κανείς! :wink:Είπε κανείς τίποτα; :twisted:Έτσι μπράβο.:tongue:

Κορίτσια καλησπέρα...μιας και άκουσα συζήτηση για το facebook όσες θέλετε μπορείτε να μου στείλετε αίτημα φιλίας να τα λέμε και απο εκεί: Eleni Moydraki Panionios :D! nikx για β΄επιπέδου θα πάω στις 27 του μήνα και ανυπομονώ!Κάτι μου λέει (εκτός ότι μου το λένε και πολλοί φίλοι, η μαμά μου, ο άντρας μου κ.τ.λ.) ότι τα ροζ ερωτηματικά θα αντικατασταθούν με μπλε γραμματάκια!!!!:tongue: Εσύ πότε με το καλό????

Ελενάκι εμείς πάμε την παρασκευή να το δούμε! Επιτέλους! Αυτή τη φορά αισθάνομαι ότι πέρασε πιο γρήγορα ο καιρός! Πάλι καλά! Άντε να δούμε το δικό σου ένστικτο θα βγει αληθινό! Και μένα λέει ότι θα παραμείνει μπλε το χρώμα!Αφού έχω αρχίσει να του μιλάω με το ονόμα του! Θα γελάσουμε την παρασκευή αν μας πει βρείτε όνομα για το κοριτσάκι σας! :D

Μελινάκι κακώς αγχώθηκες!Εγώ και τότε με την μεσογειακή έλεγα δεν ακούω κανένα ότι μου πει ο γιατρός μου! Τώρα φοβάμαι μη μου πει να κάνω καμια δίαιτα!Άρχισα να φουσκώνω απότομα! Το σου μοιάζει το είπε ο γιατρός ή μόνη σου το είδες? :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! από όλα όσα είχα δει αυτό ήταν το θέμα που είχα διαλέξει κι εγώ!!!μια κτηνίατρος δεν θα μπορύσε να διαλέξει κάτι που δεν έχει ζώα! βέβαια είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή και σκεφτόμουν να τα ζωγραφήσω μόνη μου...χαίρομαι πολύ που έστω και κάποια από εμάς το πήρε! περιμένω εντυπώσεις και φωτο εννοείται από το νέο δωμάτιο!:-D

α εγω κοριτσια θα φτιαξω θεμα με γατες μεσα στο δωματιο θα μου τα φτιαξει μια φιλη μου μιλαμε πολυ γελιο ο αντρας μου λεει οτι μαλλον οι γατοι θα μενουν στο δωματιο παρα το παιδι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Μελινάκι κακώς αγχώθηκες!Εγώ και τότε με την μεσογειακή έλεγα δεν ακούω κανένα ότι μου πει ο γιατρός μου! Τώρα φοβάμαι μη μου πει να κάνω καμια δίαιτα!Άρχισα να φουσκώνω απότομα! Το σου μοιάζει το είπε ο γιατρός ή μόνη σου το είδες? :wink:

Μου το είπε και ο άντρας μου καλέ ότι μου μοιάζει!!! :rolleyes:Όταν βγει με το καλό θα το εξακριβώσουμε.

Ladycat πολύ προτότυπο το θέμα με γατάκια δεν έχω ξαναδεί :o Αν το διακοσμήσετε ωραία και ζωγραφιστει όλοκληρομένο με ωραία χρώματα πιστεύω θα είναι τέλειο το αποτέλεσμα :D Θα περιμένουμε καμιά φωτο να δουμέ και εμείς εεε μην μας ξεχάσεις

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

α εγω κοριτσια θα φτιαξω θεμα με γατες μεσα στο δωματιο θα μου τα φτιαξει μια φιλη μου μιλαμε πολυ γελιο ο αντρας μου λεει οτι μαλλον οι γατοι θα μενουν στο δωματιο παρα το παιδι

Φρόσω θα στο ζωγραφίσουν? Αχ θα είναι τέλειο! Θα φαίνονται ζωντανές οι γατούλες! Λες να μαλώνουν με τον τοίχο οι γάτοι σου? :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...