Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα κοριτσια. Δουλευα και σημερα και οπως καταλαβαινετε δεν εχω και πολυ χρονο. Γυρισα σπιτι και μου ειπε η μανα μου οτι σημερα η μικρη ηταν μες στην γκρινια και καθοταν μονο αγκαλια.:? Μολις την εβαζε στο ριλαξ η στο κρεβατι ξανα γκαζωνε αυτη και εχει κοιμηθει για 5 λεπτα μονο...Τελικα απο την ωρα που γυρισα σπιτι δεν εχει ακουστει καθολου η μικρη. Μου λεει η μανα μου, μαλλον εσενα ηθελε, δεν εξηγειται αλλιως :rolleyes: Της πηρα και ενα γυμναστηριο με τα κλαμπατσιμπαλα που κρεμονται και καθεται απο κατω και τα κοιταει και τους μιλαει :tongue: Εχτες μιλαγε, μιλαγε στον μικυ και στην μινι και δεν επερνε απαντηση αυτη και ξαφνικα παταει μια τσιριδα μες στα νευρα!:tongue:

MbGIp1.png

:tongue: Εχτες μιλαγε, μιλαγε στον μικυ και στην μινι και δεν επερνε απαντηση αυτη και ξαφνικα παταει μια τσιριδα μες στα νευρα!:tongue:

Kαλησπέρα κορίτσια. Ελένη πώς είναι η μικρή σου; Καλύτερα; Και ο δικός μου το ίδιο κάνει. Περιμένει απάντηση και στο τέλος εκνευρίζεται. Μάλιστα από χτες αν τον έχω στο ριλάξ και δεν τον κοιτάω για λίγο ή δεν του μιλάω, βάζει τις φωνές. Όταν γυρίσεις και του μιλήσεις, σκάει αμέσως στα γέλια.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

λοιπον ολα τα νουμερακια σε αυτη την ηλικια τα ιδια κανουν!! ολο κουβεντα κ παρεακι θελουν! ολο αααα ουυυ μπουυυ! κ σημερα σαν να εκανε κ χαχα!!! ο χάχας μου!!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

εμενα δεν νομιζωνα εχει περασει ακομα κ ειμαστε 3 1/2 ηδη, οποτε δεν ξερω νασου πω.. μεγαλωσατε εε??? αντε ωραια!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Κοριτσακια και εγω για αλμα αναπτυξης το βλεπω. Την Παρασκευη γινομαστε 3 μηνων. Κοιμαται ισα με 10 λεπτα το πολυ και ξυπναει και αρχιζει το κλαμα παλι :rolleyes: Στην αγκαλια ομως δεν κλαιει, μια χαρα βολευεται.....λετε να την εκατσα τη βαρκα??:confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

και μενα κατι τετοια κανει αλλα υπαρχουν φορες που δεν θελει αγκαλιες υπαρχουν φορες που θελει μονο εμενα αλλες φορεςτον μπαμπακα του

Αβυσσος η ψυχη των μωρων....:rolleyes:

MbGIp1.png

Kαλησπέρα κορίτσια. Ελένη πώς είναι η μικρή σου; Καλύτερα; Και ο δικός μου το ίδιο κάνει. Περιμένει απάντηση και στο τέλος εκνευρίζεται. Μάλιστα από χτες αν τον έχω στο ριλάξ και δεν τον κοιτάω για λίγο ή δεν του μιλάω, βάζει τις φωνές. Όταν γυρίσεις και του μιλήσεις, σκάει αμέσως στα γέλια.

Τα ιδια...γκρινιαζει ακομα! Τωρα ειναι ξαπλωμενη στο γυμναστηριο.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...