Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κορίτσια

Την ερώτηση την πόσταρα και στο parents, αλλά τη βάζω και εδώ

Επειδή φέτος ειναι ποιο πολλά τα κρούσματα του H1N1 απο ότι το 2010, σκέφτομαι να κάνω και εγώ το εμβόλιο της εποχικής γρίπης Vaxigrip που απο ότι μου είπαν (a) καλύπτει φέτος και το συγκεκριμένο ιό.

Μου είπαν ότι είναι (b) συμβατόμε θηλασμό και ότι (c) τα αντισώματα που θα αναπτύξω λόγω του εμβολίου, θα περάσουν και στο μωρό απο το μητρικό γάλα (θηλάζω αποκλειστικά το 2 μηνών και 1 βδομάδας αγοράκι μου).

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα παραπανω a b c?

Παρενέργειες στο μωρό θα υπάρξουν?

Ευχαριστώ!!!

(Δήμητρα στη γερμανία τι κάνουν??)

οι γιατροι εδω δε συνιστουν το εμβολιο της γριπης.μη ξεγελιεστε με τα εμβολια αυτα.ΟΙ ΙΟΙ ΤΗς ΓΡΙΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!οποτε τζαμπα το κανετε!παραμυθια της χαλιμας ειναι αυτα!καθε καινουριο εμβολιο γριπης καλυπτει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ιο.ξερετε ποσοι ειναι οι ιοι?χιλιαδες!οποτε 1 στις χιλιες δε θα κολλησεις αυτο τον ιο αλλα θα κολλησεις εναν αλλο!

Holy Diver

θα τις τα χωνα κανονικα αλλα συγκρατηθηκα και μιλησα πιο νορμαλ .

καλα ποπη δε παιζεσαι χαχα βασικα δε φοβαται μη κολησει αυτη κατι στα παιδια αλλα μη κολλησουν τα παιδια κατι αυτην,οτι να ναι δηλαδη

Holy Diver

μολις τωρα σταματησε!ουφ βαρεθηκα!

ακομααααα κολικοιιι βρε βασιλικη??ουφφφ!δηλαδη πως κανει?μαζευει και τεντωνει τα ποδια?κανει και πριτς?

στα ξαφνικα εκει ποθ καθεται ή ακομα και να κοιμάται πετάγεται βάζει τα κλαματα.μετα στριγγλίζει.μετα γίναται μωβ.μετα κλαιει για κάμποση ωρα ασταματητα και οτι και να της κανουμε δεν σταματαει.και σε κάποια στιγμη κλεινει ο διακόπτης και σταματάει!και μετα απο λιγο φτου και απο την αρχη.μαζευει ποδια εχει πολλά αερια και κλαιει ασταματητα χωρις λόγο!

βασιλικη συγουρα ειναι κολικοι? προσπαθησε να την ξεματιαξεις την μικρη μηπως δεν ειναι κολικοι κι ειναι τπτ αλλο

ετσι μας είπε η γιατρος εκτος και αν είναι αλλεργική στα γαλακτοκομικά αλλά τα εκοψα και αυτα.σε 10 μερες θα δειξει μας ειπε.ματι δεν είναι γιατι καθε μερα τα ιδια εχουμε απο το πρωι ως το βραδυ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=82210

αυτη δε παει καλα!επειδη ειναι εγκυος λεει δε θελει να πλησιαζει παιδια!τι φοβαται μη την κολλησουν τιποτα?ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ αυτες τις μυγιαγγιχτες!!ΠΟΛΥ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ!:evil: ''ειμαι εγκυος δε κανει να βηχω'' ''ειμαι εγκυος δε κανει να χεσω'' ''ειμαι εγκυος δε κανει να περπαταω!'' ''ειμαι εγκυος πρεπει να τρωω οτι μου ερθει στο μυαλο αλλιως θα αποβαλλω!'' ''ειμαι εγκυος δε πρεπει να πλησιαζω παιδια'' ''ειμαι εγκυος δε πρεπει να πλησιαζω σε ακτινα κατω των 10 χμ ζωα!'' ΕΛΕΟΣ!εγω που ημουν εγκυος κ ειχα και 2 παιδια επρεπε να τα στειλω στη σπιναλογκα!!μεχρι και οστρακια ειχαν και τα 2 και εγω ημουν 5 μηνων εγκυος και δε κολλησα.δηλαδη ελεος.λες και αμα ειναι στον ιδιο χωρο με παιδια θα παθει λεπρα!εχω και μπαν και δε μπρω να γραψω!ορματε:twisted:

οταν εμεινα εγκυος και πήγα στον γυναικολόγο και του λέω τι να προσέξω μου είπε το εξης σοφό:εγκυος είσαι οχι αρρωστη!μονο τα απλυτα λαχανικά και τα αψητα κρεατα να προσέχεις.σοφος ο γιατρός!(Χάρη να είσαι καλα οπου και να σαι!)

ωχ!αρχισε πάλι το κλάμααααα!!!

Διαφημίσεις

καλα ειπε ο γιατρος σου!μονο αυτα πρεπει να προσεχεις.ακου εκει να μην εχεις επαφες με παιδια:rolleyes: δηλαδη οταν θα μεινει εγκυος στο 2ο τι θα κανει?θα στειλει το πρωτο εξορια?:rolleyes::rolleyes:

βασιλικη ετσι οπως το περιγραφεις ειναι κολικοι.τι να πω ρε γμτο!και εκοψες και τα γαλακτοκομικα!!!μηπως τρως κορν φλεικς?δαμασκηνα?φρουτα με βιταμινη c??σοκολατα?? κακα κανει κανονικα?

Holy Diver

Δήμητρααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Χρησιμοποιείς καθόλου αναροφητήρα για τις μύξες;;;

Ποια η γνώμη σου;

στη ραφαελα ειχα γιατι ειχε πολλες μυξες.ειναι πολυ καλο αν το μωρο εχει υγρες μυξες(οχι σκληρες).το πιεζεις πρωτα και μετα το βαζεις στη μυτη και το αφηνεις.(αν το βαλεις πρωτα στη μυτη και μετα το πιεσεις θα σπρωξει τις μυξες πιο μεσα:rolleyes: την εχω πατησει σου λεω:tongue:)

Holy Diver

στη ραφαελα ειχα γιατι ειχε πολλες μυξες.ειναι πολυ καλο αν το μωρο εχει υγρες μυξες(οχι σκληρες).το πιεζεις πρωτα και μετα το βαζεις στη μυτη και το αφηνεις.(αν το βαλεις πρωτα στη μυτη και μετα το πιεσεις θα σπρωξει τις μυξες πιο μεσα:rolleyes: την εχω πατησει σου λεω:tongue:)

Μερσί!:D

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμας,

εμεις ακομα να συνελθουμε ο αντρας μου εξακολουθει να ειναι χαλια ξεκινησαμε αντιβιωση και περιμενουμε,

Δημητρα εχεις δικιος για το μικρος αν στειλουμε ολοι απο 10-20 σιγουρα θα βοηθησουμε μια αθωα ψυχουλα θα παω να στειλω κι εγω σε λιγο,

Σε αυτο το parents τι αλλο θα ακουσω και θα διαβασω ειλικρινα δεν ξερω μαλλον δεν τις εχουν πει οτι η εγκυμοσυνη ειναι μια φυσιολογικη διαδικασια απο τις ωραιοτερες στη ζωη μια γυναικας που πρεπει να ευχαριστηθει και να περασει ομορφα δεν ειναι αρρωστη ημαρτον θεε μου,

Χτες ο δικος μου εκανε το εξης φοβερο ολη μερα τα χερια στο στομα καποια στιγμη εκει που τον ειχα στον ρηλαξ τον πηρε ο υπνος παω κοντα και τι να δω το δαχτυλο στο στομα και πλουτς πλουτς του το βγαζω και του χωνω την πιπιλα μολις ξυπνησε ομως εφτυσε την πιπιλα κι αρχισε το δαχτυλο απο τοτε τον εχω τιμωρια του φοραω γαντακια μου φαινεται οτι αυτα που φοβομουνα θα τα λουστω,

αντε καλημερα να εχουμε.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα και απο εμας!

δημητρα τρώω απο αυτα που λες γιατί αφου δεν τρώω χορτα και οσπρια εχω φοβερο προβλημα με αιμορροιδες και δυσκοιλιότητα,οπότε αναγκαστικά κατι πρεπει να φαω κι εγω ,περα απο κρεας και υδατανθρακες:rolleyes:.νομιζω δεν θα σταματησουν ποτε!ακουω και καποιους που ειχανε μεχρι 1 ετους και τρελαίνομαι!

καλημερα μανουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!τι κανετε?????εγω περιμενω να αδιαθετησω κι εχω πολλα νευρα λεμεεεεεεεεεε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...