Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΑΣΙΚΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑ ΠΑΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΒΑΒΥ DRY MIDI AYTH ME TO ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ.

ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑ.....Σ. ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ . ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ=ΜΑΧΗ ΧΙ ΧΙ.

:P:p:p ειπα επειδη εισαι στις κακιες σου να μη διαβαζεις και αυτα και γινεις χειροτερα! τι νουμερο φορατε?αν εχετε διαρροες παρε ενα νουμερο πιο πανω για το βραδυ

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας! τι κανετε?

το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ συμβαινει σε πολλα μωρα.εμενα το ειχε η Ραφαελα.

δε λιποθυμουσε αλλα εκλαιγε χωρις φωνη μονο ανοιγε το στομα και γινοταν μωβ!:shock: μολις τη φυσουσα στα μουτρα συνερχοταν και αρχιζε να κλαιει κανονικα.το ξεκινησε απο 2-3 μηνων και το σταματησε σχεδον 2 χρονων.προσοχη.αν το μωρο το κανει κ δειξετε οτι τρομαξατε θα το παρει χαμπαρι και θα το κανει συνεχεια:rolleyes: επιτειδες:evil:(το εκανε η ραφαλεα γιατι την πρωτη φορα χεστικα πανω μου κ την πηρα σε μισο δευτερολεπτο αγκαλια και αρχισα να την νταντευω!!):twisted: αρα αν σας τυχει...πολυ ψυχραιμα το φυσατε στα μουτρα!

εμεις ετσι ακριβως κλαιμε ολη μερα καθε μερα...!το μωβ εχει καταντησει να ειναι το χρώμα μας καθε φορα που κλαιμε.τωρα να φανταστειτε την κραταει ο μπαμπας της εδω και μιση ωρα και δεν λεει να σταματησει!ειναι σαν να κανουμε εμβολιο καθε μερα!

ειμαι μπαν μεχρι τις 18 του μηνα και δε μπορω να απαντησω!

πρεπει να το βαζει συνεχεια μπρουμυτα για να δυναμωσουν οι μεις του μωρου.να βαλει και κανενα αντικειμενο ωστε για να το φτασει να χρειαστει να γυρισει απο την αλλη.

Holy Diver

γεια σας! τι κανετε?

εμεις ετσι ακριβως κλαιμε ολη μερα καθε μερα...!το μωβ εχει καταντησει να ειναι το χρώμα μας καθε φορα που κλαιμε.τωρα να φανταστειτε την κραταει ο μπαμπας της εδω και μιση ωρα και δεν λεει να σταματησει!ειναι σαν να κανουμε εμβολιο καθε μερα!

κλαιει ακομα και σε αγκαλια?αρα δεν κλαιει γιατι θελει αγκαλια.σαυτη την ηλικια μεχρι κ 18 μηνων ο κυριοτερος λογος που κλαινε(αν ειναι ταισμενα και αλλαγμενα)ειναι τα δοντια!

Holy Diver

Διαφημίσεις

κλαιει ακομα και σε αγκαλια?αρα δεν κλαιει γιατι θελει αγκαλια.σαυτη την ηλικια μεχρι κ 18 μηνων ο κυριοτερος λογος που κλαινε(αν ειναι ταισμενα και αλλαγμενα)ειναι τα δοντια!

ναι δυστυχώς κλαιει οτι και να της κανουμε.μαλλον ακομα κολικοι.αχ ποτε θα τελειωσουν?

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=82210

αυτη δε παει καλα!επειδη ειναι εγκυος λεει δε θελει να πλησιαζει παιδια!τι φοβαται μη την κολλησουν τιποτα?ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ αυτες τις μυγιαγγιχτες!!ΠΟΛΥ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ!:evil: ''ειμαι εγκυος δε κανει να βηχω'' ''ειμαι εγκυος δε κανει να χεσω'' ''ειμαι εγκυος δε κανει να περπαταω!'' ''ειμαι εγκυος πρεπει να τρωω οτι μου ερθει στο μυαλο αλλιως θα αποβαλλω!'' ''ειμαι εγκυος δε πρεπει να πλησιαζω παιδια'' ''ειμαι εγκυος δε πρεπει να πλησιαζω σε ακτινα κατω των 10 χμ ζωα!'' ΕΛΕΟΣ!εγω που ημουν εγκυος κ ειχα και 2 παιδια επρεπε να τα στειλω στη σπιναλογκα!!μεχρι και οστρακια ειχαν και τα 2 και εγω ημουν 5 μηνων εγκυος και δε κολλησα.δηλαδη ελεος.λες και αμα ειναι στον ιδιο χωρο με παιδια θα παθει λεπρα!εχω και μπαν και δε μπρω να γραψω!ορματε:twisted:

Holy Diver

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166393826742250

κοριτσια να βοηθησουμε το μωρακι!εγω αυριο θα στειλω λεφτα!απο 10-20 ευρω να βαλουμε δε θα μας λειψουν!κοιταξτε τις φωτογραφειες του!με πιασανε τα δακρυα!η ψυχουλα μου εχει κιτρινισει ολοκληρο το μωρο μεχρι και τα ματακια του κιτρινα ειναι:cry::cry::cry::cry:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1866526943306&set=o.166393826742250

Holy Diver

Καλησπερα κορίτσια

Την ερώτηση την πόσταρα και στο parents, αλλά τη βάζω και εδώ

Επειδή φέτος ειναι ποιο πολλά τα κρούσματα του H1N1 απο ότι το 2010, σκέφτομαι να κάνω και εγώ το εμβόλιο της εποχικής γρίπης Vaxigrip που απο ότι μου είπαν (a) καλύπτει φέτος και το συγκεκριμένο ιό.

Μου είπαν ότι είναι (b) συμβατόμε θηλασμό και ότι (c) τα αντισώματα που θα αναπτύξω λόγω του εμβολίου, θα περάσουν και στο μωρό απο το μητρικό γάλα (θηλάζω αποκλειστικά το 2 μηνών και 1 βδομάδας αγοράκι μου).

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα παραπανω a b c?

Παρενέργειες στο μωρό θα υπάρξουν?

Ευχαριστώ!!!

(Δήμητρα στη γερμανία τι κάνουν??)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...