Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Είχες κάνει χοριακη και το είχες γραψ6στο φόρουμ? Δε θυμάμαι να διάβασα κάτι... 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ειμαι καλα τωρα..βεβαια περναω κατι φασεις που ολα μου μαυριζουν αλλα τις ξεπερναω γρηγορα.μεγαλωσε κ το μωρο, δεν κλαιει οπως πριν (συνεχεια δλδ). εσυ εισαι συχνα down η μια στο τοσο? γιατι ειναι φυσιολογικο, τετοια αλλαγη στη ζωη, στο σωμα! οι ορμονες πανω κατω..

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΩΣ?

ορο καλα κανεις συνεχιζε να της βαζεις.γνωμη μου να την κοιταξει γιατρος μηπως ειναι καμια φαρυγγιτιδα!ισως ειναι κ απο το πολυ κλαμα που ειπες!

δωστης λιγο χαμομηλακι αναμεσα στα γευματα (σκετο χαμομηλι και οχι κιντερτε)

Holy Diver

Μαχη οι ορμονες κανουν 6 μηνες να φυγουν απο το σωμα.μη σκεφτεσαι αρνητικα πραγματα.οποτε θες να κλαψεις καντο.μη το κρατας μεσα σου.οποτε νιωθεις θλιψη γυρνα και κοιταξε το μωρο σου.και θα καταλαβεις οτι εχεις οτι πιο πολυτιμο μπορει να εχει ενας ανθρωπος.:P

αρα πρεπει να χαιρεσαι γιαυτο!:-D μιλα με το μωρο σου.δεν εχει σημασια που δε μιλαει αυτο.οτι κανεις θα του το εξηγεις.''τωρα θα παω να σου κανω γαλατακι΄΄ ''τωρα θα αλλαξουμε πανα θα σκουπισουμε το ποπακι'' ''θα στρωσει η μαμα το κρεββατι'' θα του μιλας σα να ειναι μεγαλος ανθρωπος!αν το κανεις αυτο θα μιλησει και γρηγορα:P

Holy Diver

ναι ειμαι καλα τωρα..βεβαια περναω κατι φασεις που ολα μου μαυριζουν αλλα τις ξεπερναω γρηγορα.μεγαλωσε κ το μωρο, δεν κλαιει οπως πριν (συνεχεια δλδ). εσυ εισαι συχνα down η μια στο τοσο? γιατι ειναι φυσιολογικο, τετοια αλλαγη στη ζωη, στο σωμα! οι ορμονες πανω κατω..

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ορο καλα κανεις συνεχιζε να της βαζεις.γνωμη μου να την κοιταξει γιατρος μηπως ειναι καμια φαρυγγιτιδα!ισως ειναι κ απο το πολυ κλαμα που ειπες!

δωστης λιγο χαμομηλακι αναμεσα στα γευματα (σκετο χαμομηλι και οχι κιντερτε)

ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΣΚΕΤΟ . ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΡΟ? ΟΙ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ACTIVE FIT MAX DRY, TIS MAX DRY KAI ΤΙΣ ΒΑΒΥ DRY? ΠΟΙΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?

Διαφημίσεις

εγω τα ΜΑΧ παιρνω.ορο δεν εβαλα καθολου γιατι δεν ειχε ποτε μυξες.η ραφαελα ειχε παρα πολλες οταν ηταν μωρο και της εβαζα τακτικα.αν το μωρο ροχαλιζει η εχει χουρχουρα απο τη μυτη η εχει μυξες τοτε βαζε του ορο για να μη βουλωσουν τα αυτια και μαζεψουν υγρο μεσα.

Holy Diver

εγω τα ΜΑΧ παιρνω.ορο δεν εβαλα καθολου γιατι δεν ειχε ποτε μυξες.η ραφαελα ειχε παρα πολλες οταν ηταν μωρο και της εβαζα τακτικα.αν το μωρο ροχαλιζει η εχει χουρχουρα απο τη μυτη η εχει μυξες τοτε βαζε του ορο για να μη βουλωσουν τα αυτια και μαζεψουν υγρο μεσα.

ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΝΑ? Η ΒΑΒΥ DRY EXOYN, ΠOY EINAI ENA ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΙΝΑΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ.

ε ενταξει λογικο ειναι!!αυτο που λεει κ η δημητρα οντως βοηθαει να μιλας στο μωρο αν δεν εχεις καποιον αλλιως φωναζε κανενα φιλο σπιτι.εγω ειχα συνεχεια ατομα σπιτι, τη μαμα την πεθερα, την αδερφη μου!κ επειδη το ειχα παθει μην νιωθεις ασχημα που νιωθεις ετσι, οι περισσοτερες κοπελες το περνανε. (αν βεβαια εισαι πολυ χαλια πες το στονγυναικολογο σου)

Tnvip2.png

C5iVp2.png

κοριτσια κ εμενα ροχαλιζει ελαφρα οταν κοιμαται στο ριλαξ η στο αμαξι αλλα δεν εχει μυξες..ειναι λογω στασης ετσι?να μην ανησυχησω για ορους κ αυτια?

Tnvip2.png

C5iVp2.png

ε ενταξει λογικο ειναι!!αυτο που λεει κ η δημητρα οντως βοηθαει να μιλας στο μωρο αν δεν εχεις καποιον αλλιως φωναζε κανενα φιλο σπιτι.εγω ειχα συνεχεια ατομα σπιτι, τη μαμα την πεθερα, την αδερφη μου!κ επειδη το ειχα παθει μην νιωθεις ασχημα που νιωθεις ετσι, οι περισσοτερες κοπελες το περνανε. (αν βεβαια εισαι πολυ χαλια πες το στονγυναικολογο σου)

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....

Διαφημίσεις

ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΝΑ? Η ΒΑΒΥ DRY EXOYN, ΠOY EINAI ENA ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΙΝΑΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ.

ναι και οι 2 απαυτες που λες ειναι γαλαζιο απο μεσα.εχετε προβλημα διαρροης τα βραδια?

κοριτσια κ εμενα ροχαλιζει ελαφρα οταν κοιμαται στο ριλαξ η στο αμαξι αλλα δεν εχει μυξες..ειναι λογω στασης ετσι?να μην ανησυχησω για ορους κ αυτια?

ντερμπακι εγω λεω για ροχαλισμα οχι για ρουθουνισμα:rolleyes: λογικα στο καθισματακι αυτοκινητου θα ακουγεται λιγο παραπανω οπως ειπες λογω στασης

ποπη ειναι να μη σου τυχει.το μωρακι λεει επαθε αναρροφηση.προφανως ειχε πολλες μυξες(αφου ειχε συναχι) η εκανε εμετο(????) αποκλειτεται να ηταν SIDS(αιφνιδιος θανατος) γιατι ειναι μεχρι 6 μηνων ο φοβος αυτος.αλλα και παλι ρε γμτ 18 μηνων να πνιγει απο μυξα?τι να πω...ηταν να γινει:(

εσεις οι πρωτομανες μη πεφτετε με τα μουτρα σαυτα τα θεματα και ειδικα οσες εχετε κακη ψυχολογια(μαχη!!)

Holy Diver

ναι και οι 2 απαυτες που λες ειναι γαλαζιο απο μεσα.εχετε προβλημα διαρροης τα βραδια?

ντερμπακι εγω λεω για ροχαλισμα οχι για ρουθουνισμα:rolleyes: λογικα στο καθισματακι αυτοκινητου θα ακουγεται λιγο παραπανω οπως ειπες λογω στασης

ποπη ειναι να μη σου τυχει.το μωρακι λεει επαθε αναρροφηση.προφανως ειχε πολλες μυξες(αφου ειχε συναχι) η εκανε εμετο(????) αποκλειτεται να ηταν SIDS(αιφνιδιος θανατος) γιατι ειναι μεχρι 6 μηνων ο φοβος αυτος.αλλα και παλι ρε γμτ 18 μηνων να πνιγει απο μυξα?τι να πω...ηταν να γινει:(

εσεις οι πρωτομανες μη πεφτετε με τα μουτρα σαυτα τα θεματα και ειδικα οσες εχετε κακη ψυχολογια(μαχη!!)

ΒΑΣΙΚΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑ ΠΑΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΒΑΒΥ DRY MIDI AYTH ME TO ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ.

ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑ.....Σ. ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ . ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ=ΜΑΧΗ ΧΙ ΧΙ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...