Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερα!σημερα κοντεψα να λιποθυμησω! ερχομαι στη δουλεια μας με το μωρο στο αμαξι. στην πορεια βαζω ασφαλεια σε ολο το αυτοκινητο γιατι στα φαναρια εχει διαφορους κ φοβαιμαι. φτανω, παρκαρω βγαζω το κλειδι απο τη μιζα το αφηνω στο καθισμα του στνοδηγου. βγαινω, κλεινω ποτ=ρτα παω να βγαλω το μωρο, κλειδωμενα!!!:shock:

παω στου συνοδηγου κλειδωμενα!κ το κλειδι μεσα! ευτυχως απο πανω απτη δουλεια μενει η πεθερα μου! χτυπαω να μ ανοιξει, κατεβαινει η νονα του αντρα μου λεω εκλεισα το μωροστο αμαξι κ τρεχω πανω! βρισκω την πεθερα μου κ παιρνω αποτ ο κινητο τη μανα μου να παει σπιτι μου να φερει το 2 κλειδι του αυτοκινητου. περιττο να πω οτι τρεμανα τα ποδια μου κ ολα τα σχετικα. κατεβαινω κατω κ τι να δω??? το αμαξι με τις πορτες ορθανοιχτες!!!:shock:

καλε λεω στην νονα τι εγινε?? εε πηγα παιδι μου ανοιξα την πορτα σου κ κ ολο ανοιξε!!! εγω το ζωον ειχα ξεχασει οτι ξεκλειδωνει το αμαξι απο την δικη μου πορτα κ πανω στον πανικο μου δεν το δοκιμασα καν!!!

κ ο μικρος μακαριος κοιμοταν...

πολυ καλα ξεκινησε η βδομαδα!!!!:evil:

χαχααχχαχαχααχαχαχ σορρυ ντερμπακι αλλα με επιασε σπαστικο γελιο ρε συ χααχχααχχα :oops:

κοριτσια ευχαριστω για τη συμπαρασταση!παλι η γυναικα του με εκανε μαθημα (εμοτικον που χοροπηδαει ανεμελα!)αχχααχαχ!8ο μαθημα ηταν σημερα!εχω αλλα 7:rolleyes:

κοριτσια εδω δεν ειναι οπως στην ελλαδα που ο πεζος για να περασει διαβαση πρεπει να εχει τον θεο μπαρμπα και να εχει την τυχη του υπερτυχερου του τζοκερ!απαξ και δουν πεζο σε διαβαση κοκκαλο ολοι!αφου οταν ειχαμε ερθει ελλαδα τον αντρα μου κοντεψε να τον πατησει λεοφορειο γιατι πηγε να περασει ανεμελος μια διαβαση!μπερδευτικε γιατι ειχε συνηθισει απο εδω:rolleyes: ευτυχως προλαβα και τον τραβηξα πισω !σιριζα τον περασε λεμε!

επισης για τους πεζους..οταν το φαναρι ειναι κοκκινο...περναει δε περναει αυτοκινητο,περιμενουν!αν περασει πεζος με κοκκινο κ τον δει μπατσος ..επιτοπου προστιμο!το ιδιο ισχυει και για τις διαβασεις αν δε σταματησει αυτοκινητο για να περασει πεζος με τη μια προστιμο!επισης αν σε πιασουν να οδηγεις μεθυσμενος σου περνουν με τη μια πινακιδες για ενα μηνα και σε περνανε απο ψυχιατρο για να δουν αν εισαι καλα στα μυαλα:rolleyes: ο νεος οδηγος που εβγαλε πχ τωρα διπλωμα...δε πρεπει να πιει ουτε σταγονα αλκοολ για 2 χρονια.μιλαμε για ΚΑΘΟΛΟΥ!αλλιως του αφαιρουν διπλωμα και πρεπει να ξανακανει μαθηματα!

καθισματακι αυτοκινητου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μεχρι να γινει το παιδι 1.40 στο υψος αλλιως 500 ευρωπουλακια!

αν κοπεις 3 φορες στο διπλωμα σε περνανε απο ψυχιατρικα τεστ!χαχα

Holy Diver

το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ συμβαινει σε πολλα μωρα.εμενα το ειχε η Ραφαελα.

δε λιποθυμουσε αλλα εκλαιγε χωρις φωνη μονο ανοιγε το στομα και γινοταν μωβ!:shock: μολις τη φυσουσα στα μουτρα συνερχοταν και αρχιζε να κλαιει κανονικα.το ξεκινησε απο 2-3 μηνων και το σταματησε σχεδον 2 χρονων.προσοχη.αν το μωρο το κανει κ δειξετε οτι τρομαξατε θα το παρει χαμπαρι και θα το κανει συνεχεια:rolleyes: επιτειδες:evil:(το εκανε η ραφαλεα γιατι την πρωτη φορα χεστικα πανω μου κ την πηρα σε μισο δευτερολεπτο αγκαλια και αρχισα να την νταντευω!!):twisted: αρα αν σας τυχει...πολυ ψυχραιμα το φυσατε στα μουτρα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

κ εμενα ο δικος μ ειχε βραχνιασει οταν εκλαιγε απο τους κολικους. μπορει να ειναι απο το κλαμα.. κλαις επειδη εχει βραχνιασει? δεν ειναι τπτ μη στεναχωριεσαι!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

κ εμενα ο δικος μ ειχε βραχνιασει οταν εκλαιγε απο τους κολικους. μπορει να ειναι απο το κλαμα.. κλαις επειδη εχει βραχνιασει? δεν ειναι τπτ μη στεναχωριεσαι!

ΚΛΑΙΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ...

ωχ..περασα μια επιλοχειο αλλο πραγμα........

ψυχραιμια βαθιεςανασες κ παρεα! φωναζε φιλους!μιλα με καποια που εχει παιδι..

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...