Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερα!σημερα κοντεψα να λιποθυμησω! ερχομαι στη δουλεια μας με το μωρο στο αμαξι. στην πορεια βαζω ασφαλεια σε ολο το αυτοκινητο γιατι στα φαναρια εχει διαφορους κ φοβαιμαι. φτανω, παρκαρω βγαζω το κλειδι απο τη μιζα το αφηνω στο καθισμα του στνοδηγου. βγαινω, κλεινω ποτ=ρτα παω να βγαλω το μωρο, κλειδωμενα!!!:shock:

παω στου συνοδηγου κλειδωμενα!κ το κλειδι μεσα! ευτυχως απο πανω απτη δουλεια μενει η πεθερα μου! χτυπαω να μ ανοιξει, κατεβαινει η νονα του αντρα μου λεω εκλεισα το μωροστο αμαξι κ τρεχω πανω! βρισκω την πεθερα μου κ παιρνω αποτ ο κινητο τη μανα μου να παει σπιτι μου να φερει το 2 κλειδι του αυτοκινητου. περιττο να πω οτι τρεμανα τα ποδια μου κ ολα τα σχετικα. κατεβαινω κατω κ τι να δω??? το αμαξι με τις πορτες ορθανοιχτες!!!:shock:

καλε λεω στην νονα τι εγινε?? εε πηγα παιδι μου ανοιξα την πορτα σου κ κ ολο ανοιξε!!! εγω το ζωον ειχα ξεχασει οτι ξεκλειδωνει το αμαξι απο την δικη μου πορτα κ πανω στον πανικο μου δεν το δοκιμασα καν!!!

κ ο μικρος μακαριος κοιμοταν...

πολυ καλα ξεκινησε η βδομαδα!!!!:evil:

Καθε εμποδιο για καλο! ;)

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

δημητρα καλη αρχη!!!!ειναι βασικο ν αμη σε αγχωνει ο δασκαλος γιατι σκεψου τι θα γινει στην τελικη εξεταση!!!!

κοριτσια ποναει το στηθος μου με τσιμπαει,αλλα ακομηπεριοδο δεν...κι απο νευρα αλλο τιποτα λεμε!!!εμενα η μικρη εβγαλε μια ελιτσα στοκεφαλακι της!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δημητρα καλη αρχη!!!!ειναι βασικο ν αμη σε αγχωνει ο δασκαλος γιατι σκεψου τι θα γινει στην τελικη εξεταση!!!!

κοριτσια ποναει το στηθος μου με τσιμπαει,αλλα ακομηπεριοδο δεν...κι απο νευρα αλλο τιποτα λεμε!!!εμενα η μικρη εβγαλε μια ελιτσα στοκεφαλακι της!!!

Οπααααα κισακι! Να τες και οι ελιτσες! :tongue: που ειναι δηλαδη, αναμεσα στα μαλλακια της? Και πως ειναι σαν αυτες που εχουμε εμεις, τις φυσιολογικες ελιες? Περιμενω πως και πως να βγαλει και η δικια μου καμια ελιτσα :tongue:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες. Δήμητρα εδώ δεν κολλάς σε άλλα κι άλλα, στον ΄δάσκαλο θα κολλήσεις; Δεν σε φοβάμαι καθόλου. Θα γίνεις σούπερ σωφερίνα. Έιδικότερα στη Γερμανία που ο κόσμος έχει διαφορετική νοοτροπια στην οδήγηση. Γιατί στην Ελλάδε είναι αστα να πάνε.

Καλε Ντερμπι τι άγχος κι αυτό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Θέλει πολύ προσοχή γιατί καλά τα αυτόματα συστήματα, παρέχουν ασφάλεια αλλά είδες τι γίνεται. Εμένα το αυτοκινητάκι μου είναι παλιό και το τζάμι καμιά φορά κατεβαίνει και μόνο του. Οπότε θα έμπαινα από το τζάμι. :tongue:

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...