Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

in sleep he sang to me

in dreams he came

that voice which calls to me

and speaks my name

and do i dream again

for now i find

the phantom of the opera is there

inside my mind!!!

NIGHTWISH

THE PHANTOM OF THE OPERA

Απο τα αγαπημενα μου!

ακουστε ΦΩΝΑΡΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

deep into a dying day

i took a step outside an innocent heart

prepare to hate me fall when I may

this night will hurt you like never before

old loves they die hard

old lies they die harder

i wish i had an angel

for one moment of love

i wish i had your angel

your Virgin Mary undone

I'm in love with my lust

burning angel wings to dust

i wish i had your angel tonight

αυτο ειναι θεικο απλα θεικο!:tongue:

Holy Diver

γατι σαρεσει ο κιαμος? εγω τρελενομαι ειναι ο ερωτας μου

ΤΣΟΥΚ!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: εγω νομιζα ειχε πεθανει απο αφυδατωση Ο κιαμος!

χωριιιις νεροοο μπορωωωω χωρις εσενααααααααααα οχιιιιιι ΛΟΛ!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα! :tongue:http://www.youtube.com/watch?v=iFJPWvz-ngw&feature=related ΘΕΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!! Με μια ματιά σταματάς τα ρολόγια χάνω τα λόγια με μια σου ματιά, Σαν παιδάκι να τρέξει πάλι να παίξει ζητάει η καρδιά, Με ξεχνάει ο πόνος χάνεται ο χρόνος με μια σου ματιά, μια σου ματιά, Με μια ματιά, τα παλιά μου τα σβήνω πίσω τ' αφήνω με μια σου ματιά, Οι πιο δύσκολες ώρες φεύγουν σαν μπόρες σκορπάνε μακριά Κι η καρδιά μου ξεχνάει ό,τι πονάει με μια σου ματιά, με μια ματιά....

MbGIp1.png

καλημεραααα!εχω μαθημα οδηγησης σε μιση ωρα!σιχαινομαι τον δασκαλο γιατι ειναι αυστηρος και με το ζορι κρατιεμαι μη του τα χωσω:evil: ενω μια φορα που εκανα με τη γυναικα του ηταν τοσο καλη και δεν εκανα ουτε ενα λαθος!μαυτον μου σβηνει το αυτοκινητο σχεδον σε καθε φαναρι!με αγχωνει και μου σπαει τα νευρα!:evil::evil:

Holy Diver

κοριτσια καλημερα!σημερα κοντεψα να λιποθυμησω! ερχομαι στη δουλεια μας με το μωρο στο αμαξι. στην πορεια βαζω ασφαλεια σε ολο το αυτοκινητο γιατι στα φαναρια εχει διαφορους κ φοβαιμαι. φτανω, παρκαρω βγαζω το κλειδι απο τη μιζα το αφηνω στο καθισμα του στνοδηγου. βγαινω, κλεινω ποτ=ρτα παω να βγαλω το μωρο, κλειδωμενα!!!:shock:

παω στου συνοδηγου κλειδωμενα!κ το κλειδι μεσα! ευτυχως απο πανω απτη δουλεια μενει η πεθερα μου! χτυπαω να μ ανοιξει, κατεβαινει η νονα του αντρα μου λεω εκλεισα το μωροστο αμαξι κ τρεχω πανω! βρισκω την πεθερα μου κ παιρνω αποτ ο κινητο τη μανα μου να παει σπιτι μου να φερει το 2 κλειδι του αυτοκινητου. περιττο να πω οτι τρεμανα τα ποδια μου κ ολα τα σχετικα. κατεβαινω κατω κ τι να δω??? το αμαξι με τις πορτες ορθανοιχτες!!!:shock:

καλε λεω στην νονα τι εγινε?? εε πηγα παιδι μου ανοιξα την πορτα σου κ κ ολο ανοιξε!!! εγω το ζωον ειχα ξεχασει οτι ξεκλειδωνει το αμαξι απο την δικη μου πορτα κ πανω στον πανικο μου δεν το δοκιμασα καν!!!

κ ο μικρος μακαριος κοιμοταν...

πολυ καλα ξεκινησε η βδομαδα!!!!:evil:

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...