Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η νινιδα φευγει μονη της αλλα αργει πολυ κ θα εξαπλωθει.βαζε ελαιολαδο η αμυγδαλελαιο στα μαλια για 5-6 ωρες πριν το μπανιο.αν βαλεις αμυγδαλελαιο επειδη απορροφαται γρηγορα βαλε 2-3 φορες.πριν το μπανιο με ενα χτενακι πυκνο απομακρυνεις τα λεπια.δε ποναει ουτε φαγουριζει το μωρο.

εγω εχω pampers maxi dry και για μερα και για νυχτα

Holy Diver

η νινιδα φευγει μονη της αλλα αργει πολυ κ θα εξαπλωθει.βαζε ελαιολαδο η αμυγδαλελαιο στα μαλια για 5-6 ωρες πριν το μπανιο.αν βαλεις αμυγδαλελαιο επειδη απορροφαται γρηγορα βαλε 2-3 φορες.πριν το μπανιο με ενα χτενακι πυκνο απομακρυνεις τα λεπια.δε ποναει ουτε φαγουριζει το μωρο.

εγω εχω pampers maxi dry και για μερα και για νυχτα

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.... ΤΑ MAXI DRY ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ?

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.... ΤΑ MAXI DRY ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ?

ναι αυτα ειναι!

δε πειραζει ας φευγουν μαλλια!ετσι κιαλλιως θα φυγουν αυτα!καραφλιτσα πισω δεν εκανε ακομα?εμενα εχει πισω ενα Ο αδειο απο μαλλια:rolleyes:

δε θα πεσουν ολα αμα το κανεις με το χτενακι!εμενα ειχε και η ραφαελα και η νεφελη και τις καθαριζα με λαδακι και χτενακι!αν το κανεις εντατικα δηλαδη καθαρισμο 2 φορες καθε μερα σε 10 μερες θα εχεις ξεμπερδεψει

Holy Diver

ναι αυτα ειναι!

δε πειραζει ας φευγουν μαλλια!ετσι κιαλλιως θα φυγουν αυτα!καραφλιτσα πισω δεν εκανε ακομα?εμενα εχει πισω ενα Ο αδειο απο μαλλια:rolleyes:

δε θα πεσουν ολα αμα το κανεις με το χτενακι!εμενα ειχε και η ραφαελα και η νεφελη και τις καθαριζα με λαδακι και χτενακι!αν το κανεις εντατικα δηλαδη καθαρισμο 2 φορες καθε μερα σε 10 μερες θα εχεις ξεμπερδεψει

]

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ? ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ....

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο εμενα,

Εμείς τις βαλαμε τις μασκες απο χθες. Ο άντρας μου αρρώστησε και τον έχω βάλλει κι εγω σε καραντίνα. Εχει πυρετο και βηχει αρκετα τον εχω με αντιβιωση κι αντιπυρετικα και με τοσα που ακουω ανησυχω πολυ ελπιζω να πανε ολα καλα για να δουμε.

Περαστικα σας Μελινακι...κυκλοφορει και αυτη η παλιογρυπη του χοιρου παλι και αυτη την φορα ειναι χειροτερη απο πριν
καλημερα κοπελες τι κανετε?η Νεφελη εφαγε 5 κουταλακια υποαλλεργικο ρυζαλευρο χαχαχα μεσα στη τρελλη χαρα ηταν!:tongue:

Δημητρα εχω σκευτει και εγω να της δωσω καμια κουταλιτσα φρουτοκρεμα, αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο. Την Παρασκευη θα γινουμε 3 μηνων :tongue: Η μπεμπα σου εχει ξαναδοκιμασει κρεμα απο τον Αλεξανδρο και αφου της αρεσε και σημερα, μαλλον θα περιμενε πως και πως να ερθει αυτη η μερα για να ξαναφαει :tongue:

MbGIp1.png

]

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ? ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ....

θα την λαδωνεις το απογευμα.το πρωι δε βγαινετε συνηθως?ε αμα της βαλεις λαδι κατα τις 4-5 και την κανεις μπανιο κατα τις 9 το βραδυ μια χαρα θα ειναι

ΕΛΕΝΗ φρουτα δε κανει απο τωρα.πρωτα πρεπει να φανε ρυζαλευρο καμια βδομαδα.εγω μηλο θα ξεκινησω 7/3.

Holy Diver

Βρε Δημητρα, η δικια μου εχει πισω ενα βαθουλωμα σαν αυλακι. απο την πολυ ανασκελη ξαπλα πρεπει να ειναι...η να ανησυχισω για τιποτα αλλο? :confused: Απο μαλλι πισω παντως ειμαστε κομπλε...εχουμε να δωσουμε και σε σας αν θελετε :tongue: πισω στον αυχενα εχει μακρυ και πυκνο απο τοτε που γεννηθηκε και κανει σβουρα και γυρναει προς τα πανω :tongue: Αμα της το κατεβαζω ισια προς τα κατω με το χερι μου της φτανει μεχρι τον σβερκο :-D

MbGIp1.png

ΕΛΕΝΗ φρουτα δε κανει απο τωρα.πρωτα πρεπει να φανε ρυζαλευρο καμια βδομαδα.εγω μηλο θα ξεκινησω 7/3.

Θα μιλησω και με την παιδιατρο για τις κρεμες, στην επομενη επισκεψη για το εμβολιο.

MbGIp1.png

Βρε Δημητρα, η δικια μου εχει πισω ενα βαθουλωμα σαν αυλακι. απο την πολυ ανασκελη ξαπλα πρεπει να ειναι...η να ανησυχισω για τιποτα αλλο? :confused: Απο μαλλι πισω παντως ειμαστε κομπλε...εχουμε να δωσουμε και σε σας αν θελετε :tongue: πισω στον αυχενα εχει μακρυ και πυκνο απο τοτε που γεννηθηκε και κανει σβουρα και γυρναει προς τα πανω :tongue: Αμα της το κατεβαζω ισια προς τα κατω με το χερι μου της φτανει μεχρι τον σβερκο :-D

το βαθουλωμα ειναι η λεγομενη ''πηγη'' δηλαδη εκει το κεφαλακι του ειναι ΑΝΟΙΧΤΟ και δεν εχουν ενωθει ακομα τα οστα.τα οστα ενωνονται εντελως σε ηλικια περιπου 2 ετων γιαυτο μεχρι τοτε θελει προσοχη!οι πηγες συνολο ειναι 6

Θα μιλησω και με την παιδιατρο για τις κρεμες, στην επομενη επισκεψη για το εμβολιο.

αστο μη ρωτας τζαμπα.στην ελλαδα αρχιζουν στερεες 5 με 6 μηνων

Holy Diver

Διαφημίσεις

εμεισ 17 κλεινουε 3 μηνες,

μαλακι δεν εχουμε πολυ λιγα ειναι.

δημητρα τι εννοεις συνολο 6 στο κεφαλι?εμενα πισω και μπροστα στην κορυφη εχειβαθουλωμα αμα τ λεω σωστα

Ελένη θα μας δώσεις λίγο από το μαλλί σας γιατί είμαστε καραφλούλικα;

Η Δήμητρα έχει δίκιο. Εμενα που θηλάζω μου είπε κρέμα όταν κλεισω τον 6ο.

Ο μικρός σήμερα είχε απίστευτη γκρίνια. Του έβαλα τελικά κρέμα για τα δόντια και κοιμήθηκε σε 10 λεπτά. Πρέπει να ποναει πολύ το κακόμοιρο.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

εμεισ 17 κλεινουε 3 μηνες,

μαλακι δεν εχουμε πολυ λιγα ειναι.

δημητρα τι εννοεις συνολο 6 στο κεφαλι?εμενα πισω και μπροστα στην κορυφη εχειβαθουλωμα αμα τ λεω σωστα

6 ειναι κοριτσακι απλα οι υπολοιπες ειναι πολυ μικρες και δε μπορεις να τις καταλαβεις.αυτες οι 2 που λες εσυ ειναι και οι πιο σημαντικες γιατι ειναι μεγαλες και θελουν προσοχη,η επανω στην κορυφη κλεινει τελευταια

Holy Diver

qXzd1QUEIAM

Η συγνώμη είναι για σένα άγνωστη νομίζω λέξη,
τι είναι πόνος και τι χάδι δυστυχώς τα χεις μπερδέψει
Για τους άλλους είσαι εντάξει, μα για την καρδιά μου είσαι
οπλισμένος δολοφόνος που απλά καταζητείσαι

Θα 'μουν για σκότωμα αγάπη αν σου έδινα,
κοίτα για χάρη σου πως ήμουν και πως έγινα
Πήρες παράταση μα εγκατέλειψες,
μην ξαναγυρίσεις ... ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕΣ, ΕΛΗΞΕΣ !!!!
Σφύριξα και έληξες ΕΛΗΞΕΣ ΕΛΗΞΕΣ ... ΕΛΗΞΕΣ !!!!

Επειγόντως σε έχω ανάγκη ουρανό να συναντήσω,
τόσα χρόνια ισοβίτης έφτασε η στιγμή να ζήσω
Η φωτιά σου με έχει κάψει δεν θα την ξαναπατήσω,
μόλις έρθεις για να ανάψει επιτόπου θα την σβήσω.
αχ πολυ μου αρεσει αυτο το τραγουδακι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...