Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ τα έχω τιμήσει δεόντως τα prenatal! Αφού άρχισε να με αναγνωρίζει η πωλήτρια. Την επόμενη φορά θα πιούμε και καφέ! αχαχαχαχα

Παντως παλιά που είχα πάει είχε τέλεια κομμάτια ελπίζω και τώρα ;) Και είναι και καλή η ποιότητα :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως παλιά που είχα πάει είχε τέλεια κομμάτια ελπίζω και τώρα ;) Και είναι και καλή η ποιότητα :D

Ναι, έχει πολύ ωραία πραγματάκια και το κυριότερο, έχει για την εποχή που θέλουμε γιατί άλλα μαγαζιά έχουν μόνο καλοκαιρινά.

Ναι, έχει πολύ ωραία πραγματάκια και το κυριότερο, έχει για την εποχή που θέλουμε γιατί άλλα μαγαζιά έχουν μόνο καλοκαιρινά.

σε ευχαριστώ πολύ Μελινάκι που μου το διευκρίνισες αυτό ότι έχουν για την εποχή που θέλουμε. Θα σπεύσω να πάω γρηγορότερα τότε !! ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

σε ευχαριστώ πολύ Μελινάκι που μου το διευκρίνισες αυτό ότι έχουν για την εποχή που θέλουμε. Θα σπεύσω να πάω γρηγορότερα τότε !! ;)

Κούλα μου, μη φανταστείς ότι έχουν βελουτέ ή φόρμες εξόδου. Αυτά από Σεπτέμβριο μου είπαν. Τα υπόλοιπα όμως, άφθονα.

Κούλα μου, μη φανταστείς ότι έχουν βελουτέ ή φόρμες εξόδου. Αυτά από Σεπτέμβριο μου είπαν. Τα υπόλοιπα όμως, άφθονα.

Ναι σίγουρα δεν θα έχουν από αυτά το καταλαβα σε ευχαριστώ πολύ

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εγώ είχα πάει το πρωι για εξετάσεις αίματος! πόσο τρύπημα έχουμε ακόμα? :roll:

Τώρα λέω να παραγγείλω αυτοκόλλητα για το δωμάτιο του μπεμπέ!

Ελένη πότε πας για β'επιπέδου? Απ'οτι είδα στη λίστα μόνο εμείς έχουμε μείνει! Η Πόπη διάβασα στο parents ότι πήγε ήδη!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

τι κάνετε κοριτσάρες? όλα καλά? εμείς μια χαρά είμαστε. η μικρή όσο πάει και δυναμώνει! τελικά είναι τρομερό το συναίσθημα όταν κινείται.νομίζω οτι μπορώ να ξεχωρίσω τις μπουνιές από τις κλωτσιές και τα στιφογυρίσματα!:D η κοιλιά έχει μετατραπεί σε ντραμς και την βλέπεις να κινείται πάνω κάτω.όποτε ξεκινάει τους ''χορούς'' βάζω τα γέλια!είναι απίστευτο πώς ενα τόσοδα πλασματάκι φερνει τα πάνω κάτω στην ζωή σου και χωρίς να το ξέρεις το αγαπάς τόσο πολύ.νομίζω οτι ηδη άρχισα να χαζεύω...αναρωτιέμαι τι θα γίνει αργότερα οταν με το καλό γεννηθεί, μάλλον θα το χάσω εντελώς! :-)

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εγώ είχα πάει το πρωι για εξετάσεις αίματος! πόσο τρύπημα έχουμε ακόμα? :roll:

Τώρα λέω να παραγγείλω αυτοκόλλητα για το δωμάτιο του μπεμπέ!

Ελένη πότε πας για β'επιπέδου? Απ'οτι είδα στη λίστα μόνο εμείς έχουμε μείνει! Η Πόπη διάβασα στο parents ότι πήγε ήδη!

χριστινάκι έχεις διαλέξει θέμα για το δωμάτιο του μωρού ή βλέποντας κια κάνοντας?

χριστινάκι έχεις διαλέξει θέμα για το δωμάτιο του μωρού ή βλέποντας κια κάνοντας?

Βασιλική μου όχι απλά έχω διαλέξει!έχω ερωτευτεί το συγκεκριμένο θέμα! Τον πατέρα μου και τον πεθερό λυπάμαι που θα πρέπει να μου βάψουν το δωμάτιο! Αλλά θα μου κάνουν το χατίρι πιστεύω χωρίς να διαμαρτυρηθούν!

Το θέμα είναι αυτό http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/f1005_funberryb.jpg

και μόλις το παρήγγειλα! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Βασιλική μου όχι απλά έχω διαλέξει!έχω ερωτευτεί το συγκεκριμένο θέμα! Τον πατέρα μου και τον πεθερό λυπάμαι που θα πρέπει να μου βάψουν το δωμάτιο! Αλλά θα μου κάνουν το χατίρι πιστεύω χωρίς να διαμαρτυρηθούν!

Το θέμα είναι αυτό http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/f1005_funberryb.jpg

και μόλις το παρήγγειλα! :D

αααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! από όλα όσα είχα δει αυτό ήταν το θέμα που είχα διαλέξει κι εγώ!!!μια κτηνίατρος δεν θα μπορύσε να διαλέξει κάτι που δεν έχει ζώα! βέβαια είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή και σκεφτόμουν να τα ζωγραφήσω μόνη μου...χαίρομαι πολύ που έστω και κάποια από εμάς το πήρε! περιμένω εντυπώσεις και φωτο εννοείται από το νέο δωμάτιο!:-D

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! από όλα όσα είχα δει αυτό ήταν το θέμα που είχα διαλέξει κι εγώ!!!μια κτηνίατρος δεν θα μπορύσε να διαλέξει κάτι που δεν έχει ζώα! βέβαια είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή και σκεφτόμουν να τα ζωγραφήσω μόνη μου...χαίρομαι πολύ που έστω και κάποια από εμάς το πήρε! περιμένω εντυπώσεις και φωτο εννοείται από το νέο δωμάτιο!:-D

Και μένα μου φάνηκαν πολλά αλλά λεω χαλάλι για το παιδάκι μου! :wink: τόσα λεφτά δεν δίνουμε κατα καιρους σε άχρηστε πράγματα? η ξαδέρφη έχει πάρει το θέμα με τον βυθό και απο κει, ζήλεψα και είπα να το φτιάξω και εγώ έτσι! άσε που έχω κολλήσει με τη φάρμα λόγω facebook! μη γελάς σε βλέπω! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Και μένα μου φάνηκαν πολλά αλλά λεω χαλάλι για το παιδάκι μου! :wink: τόσα λεφτά δεν δίνουμε κατα καιρους σε άχρηστε πράγματα? η ξαδέρφη έχει πάρει το θέμα με τον βυθό και απο κει, ζήλεψα και είπα να το φτιάξω και εγώ έτσι! άσε που έχω κολλήσει με τη φάρμα λόγω facebook! μη γελάς σε βλέπω! :tongue:

πραγματικά είναι φανταστικό το μοτίβο.όμως τι εννοείς ''λόγω facebook''?sorry είμαι λίγο άσχετη...:roll:

πραγματικά είναι φανταστικό το μοτίβο.όμως τι εννοείς ''λόγω facebook''?sorry είμαι λίγο άσχετη...:roll:

Στο facebook έχει ένα παιχνίδι που λέγεται φάρμα! όταν έμεινα έγκυος είπα στο άντρα μου ότι θα κάνω το παιδικό δωμάτιο φάρμα και για να μάθει το παιδί και γιατί είχα κολλήσει με το παιχνίδι! :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Στο facebook έχει ένα παιχνίδι που λέγεται φάρμα! όταν έμεινα έγκυος είπα στο άντρα μου ότι θα κάνω το παιδικό δωμάτιο φάρμα και για να μάθει το παιδί και γιατί είχα κολλήσει με το παιχνίδι! :)

αλήθεια δεν το ήξερα. τώρα όμως που το έμαθα θα αρχίσω να παίζω και εγώ!είναι πολλές οι ώρες που μένω μόνη μου και βαριέμαι πολυ... μου αρέσει 'οτι έχει σχέση με ζώα!είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψω κι εγώ.;)

αλήθεια δεν το ήξερα. τώρα όμως που το έμαθα θα αρχίσω να παίζω και εγώ!είναι πολλές οι ώρες που μένω μόνη μου και βαριέμαι πολυ... μου αρέσει 'οτι έχει σχέση με ζώα!είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψω κι εγώ.;)

Μόνο πρόσεχε μην κολλήσεις!εγώ στην αρχή την πάτησα! Το παιχνίδι είναι το farmville!καλό κουράγιο!χιχιχι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...