Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΤΣΙ :twisted:

δε ξερω εχω χασει το μποτσουλα με μερικες ξερολες εκει μεσα...εχει μερικες που βριζουν με το γαντι επιτηδες για να σε φουντωσουν κ να φας καρτα:twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα νευρα μου κοριτσια:evil:

λοιποοον καθε βραδυ μολις κοιμαται ο Αλεξανδρος καθομαστε με τη Ραφαελα και γρΑφουμε τα γραμματα γερμανικα η ελληνικα γραφουμε αριθμους ζωγραφιζουμε κλπ για καμια ωρα περιπου ολα αυτα και μετα παει για υπνο.

σημερα απο το πρωι ειναι πνευμα αντιλογιας

ξυπνησε το πρωι

ΜΑΜΑ ΘΕΛΩ ΜΠΑΝΑΝΑ

της καθαριζω μπανανα δαγκωνει μιση φορα

''ΜΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ.ΘΕΛΩ ΤΟΣΤ''

Της κανω τοστ.

''ΜΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟΣΤ!ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ'':evil::evil:

το μεσημερι ειχα μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζακι και πατατες πολυ τελειο ελιωνε στο στομα το κρεας.εφαγε μονο λιγο ρυζι ενω πιο μπροστα καναμε συμφωνια να φαει και κρεας και πατατες.τωρα το απογευμα να θελει ντε και καλα να φαει κρεμα βρεφικη!(την ειχα απο τον αλεξ πριν 20 μερες που ειχε γαστρεντεριτιδα και την ειδε και κολλησε!) να της λεω οτι δε προκειται να της αρεσει αλλα αυτη εκει!!!της κανω κρεμα τελικα ΔΕΝ την τρωει.

εκτος απο ολο αυτο το δουλεμα...παει και πριζωνει τον μικρο ολη την ωρα.τον ακουμπαει με τα ποδια της αυτος νευριαζει της λεω μη τον ακουμπας και μολις γυριζω την πλατη μου παει και το ξανακανει!αποτελεσμα αυτος της ορμαει και μετα ορμαει και αυτη και στο τελος μαλωνουν για το ποιος θα τσιμπησει ποιον τελευταιος!!!:evil::evil::evil: της λεω ''σταματα τωρα αλλιως δε θα ερθεις μετα που θα κοιμηθει ο αλεξ να γραψουμε και να ζωγραφισουμε'' και μου απανταει

''ΜΠΛΑΑΑΑΑΑ ΜΠΛΑΑΑΑ ΜΠΛΑΑΑΑΑ!!!!'' ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ!!!της ξαναλεω''μη με κοροιδευεις εμενα γιατι οντως δε θα ρθεις μετα!!!''' συνεχιζει ''ΜΠΛΑΑΑ ΜΠΛΑΑΑ ΜΠΛΑΑΑΑ'' κ να με κοιταει με ενα υφος!!ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΡΩΝΙΑ!!! ''εγω θα ερθωωω ναιιι ναιιιι'':twisted:

κοιμαται ο αλεξ και τσουπ τσουπ τη βλεπω στο σαλονι!!τι θες της λεω?να ζωγραφισουμε λεει!!!τι λες καλεεεεε εγω δε σου ειπα να μου μιλας σωστα αλλιως εχει τιμωρια και δε θα ερθεις να κανουμε τιποτα?οχι εκει να επιμενει!!να με κοιταει ολο καημο και ετοιμη ημουν να λυγισω αλλα λεω μεσα μου ΟΧΙ!αν το κανω τωρα μετα θα το παρει σερι και θα μου μιλαει συνεχεια ετσι.σου λεει οτι κ να πω το δικο μου θα γινει στο τελος!δε καταλαβες!!μια σταλια σκατο!αντιμιλουσαμε εμεις 5 χρονων στις μανες μας?καταρχην θα μου ερχοταν παντοφλα στο δοξα πατρι στανταρ!η μανα μου παντα με την παντοφλα αμυνοταν!:rolleyes: α στο καλο νευριασα και με τον εαυτο μου γιατι μεσα μου δεν ηθελα να της το κανω αυτο!αλλα τι να εκανα!ηδη εχει ξεσαλλωσει τελειως και αντιμιλαει!πρεπει να κοπει αυτο το πραγμα!:evil::evil:

ΥΓ

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΕΝΤΟΝΙ!

Holy Diver

γενικα μιλαμε ποπη μου,για τα κουλα που διαβάζουμε... που στη τελική αλήθεια ή ψεματα οι ιστοριες πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε γιατι τα διαβάζόυν πολλες κοπελες και η καθε μια εχει την δική της ιστορια.και αν προκειται για φαρσα τότε θα επρεπε να ντρεπονται οσοι τα γραφουν.αυτή ειναι η ταπεινή μου γνωμη...:?

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστώ για τις ευχές. Προς το παρόν ο μικρός είναι καλά αλλα λένε ότι στην ανάρρωση κολλάνε. Είναι και ο άντρας μου ξεροκέφαλος και δεν θέλει να πάει στο γιατρό για να δούμε αν είναι ίωση.:twisted:

Δήμητρα από τις Σέρρες είσαι; Και ο νονός μου είναι από εκεί.

Βασιλική και εγώ έλεγα ότι θα ήθελα κόρη για τα κοτσιδάκια και όλα τα σχετικά. Τελικά μου βγήκε γιος και έχω πάθει την πλάκα μου. Και μιλώντας πάντα αντικειμενικά νομίζω ότι και ο μικρός έχει μεγαλυτερη αδυναμία σε εμένα:tongue:.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Κοριτσια ευχαριστώ για τις ευχές. Προς το παρόν ο μικρός είναι καλά αλλα λένε ότι στην ανάρρωση κολλάνε. Είναι και ο άντρας μου ξεροκέφαλος και δεν θέλει να πάει στο γιατρό για να δούμε αν είναι ίωση.:twisted:

Δήμητρα από τις Σέρρες είσαι; Και ο νονός μου είναι από εκεί.

Βασιλική και εγώ έλεγα ότι θα ήθελα κόρη για τα κοτσιδάκια και όλα τα σχετικά. Τελικά μου βγήκε γιος και έχω πάθει την πλάκα μου. Και μιλώντας πάντα αντικειμενικά νομίζω ότι και ο μικρός έχει μεγαλυτερη αδυναμία σε εμένα:tongue:.

ναι ναι απο Σερρες ειμαι!

να σου πω..τα αγορια εχουν αδυναμια στη μαμα ενω τα κοριτσια στον μπαμπα!ο γιος μου δε σηκωνει κουβεντα για μενα λεμε.του λεω για πλακα ''κοιτα κοιτα ο μπαμπας τα εκανε χαλια ολα και η μανουλα θα κουραστει'' και παει αυτος και τον μαλωνει ''μπαμπααα εκανεθ χαλια!ηκω γηγολα γηγολα μαζετσεις ολα!'' :mrgreen: επισης απο μωρο κολλημενος μονο σε μενα.απο την αγκαλια μου ξεκολλησε οταν γεννησα τη μικρη.μεχρι τοτε με το που ξυπνουσε ηθελε να τον εχω αγκαλια και μολις καθομουν ερχοταν παντα να κατσει πανω μου.ειχε γινει αυτοκολλητο μιλαμε!μετα που γεννησα αναγκαστηκα ξεκολλησε!

τα κοριτσια μου μολις δουνε τον πατερα τους χεζονται πανω τους απο τη χαρα:evil: η μεγαλη αμα της πω σε κατι ''οχι'' αμεσως τρεχει στον μπαμπα της ολο ναζι και τσαχπινια και ο αλλος ο χαλβας τα χαφτει και της κανει την χαρη:twisted:

Holy Diver

Δήμητρα πολύ καλά έκανες και δεν υποχώρησες. Δυστυχώς τα παιδιά δοκιμάζουν τις αντοχές μας και τα λεγόμενα μας και μας τεσταρουν συνεχώς. Αμα υποχωρήσεις το χάνεις το παιχνίδι. Το βλέπω και με τον μικρό. 3 μηνών σκατό και ήδη με εκμεταλλεύεται και με κοροιδεύει. Δεν ξέρω, τα παιδιά το έχουν στο DNA τους γραμμένο.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

DHMHTRA μην λυγιζεισ ειναι αρκετα μεγαλη για ν καταλαβει πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθωσ . γιαυτο να εισαι αυστηρη και οταν λες κατι ν σε ακουνε. εμεισ δεν προλαβεναμε να αντιμιλησομε δημητρα .

βασιλικη δικιο εχεισ ειναι πολλες και πολλοι που λενε π@@@@@ς

δημητρα κουραγιο!κρατα γερα!διαβαζω ενα βιβλιο τωρα και λεει οτι είναι πολύ δυσκολο να μην γινεις αυτο που φοβασαι δηλαδή σαν την μαμα σου!οσοι λενε δεν θα κανω οσα μου κανανε μπορει να περνανε πολυ δυσκολα γιατι δεν εχεις ενα πρώτυπο να ακολουθήσεις(δεν ξέρω αν σας το μεταφερω σωστα,συγχωρεστε με:?)!υπομονή και ανασες!!! μην σου παρει τον αερα.οταν λεμε οχι εννοούμε οχι!για αυτό σου λέω κρατα γερα!και η παντόφλα ας μεινει προς το παρον στα ποδαρακια μας

Διαφημίσεις

Δήμητρα πολύ καλά έκανες και δεν υποχώρησες. Δυστυχώς τα παιδιά δοκιμάζουν τις αντοχές μας και τα λεγόμενα μας και μας τεσταρουν συνεχώς. Αμα υποχωρήσεις το χάνεις το παιχνίδι. Το βλέπω και με τον μικρό. 3 μηνών σκατό και ήδη με εκμεταλλεύεται και με κοροιδεύει. Δεν ξέρω, τα παιδιά το έχουν στο DNA τους γραμμένο.

μωρε το μυαλο μου ελεγε να το κανω η καρδια μου ελεγε να της κανω τη χαρη!αλλα τι θα γινει ρε παιδια.αμα τους λεμε σε ολα ναι καποτε θα πληγωθουν στα σιγουρα.οταν θα βγουν ''εκει εξω'' δε θα ειναι το κεντρο του κοσμου,δε θα τους λενε ολοι ''ναι'' σε ολα,θα φανε κατραπακιες και θα ειναι πολυ χειροτερα τοτε.οντως μας δοκιμαζουν.ειναι παρα πολυ εξυπνα και πονηρα(με την καλη εννοια)

Holy Diver

δημητρα κουραγιο!κρατα γερα!διαβαζω ενα βιβλιο τωρα και λεει οτι είναι πολύ δυσκολο να μην γινεις αυτο που φοβασαι δηλαδή σαν την μαμα σου!οσοι λενε δεν θα κανω οσα μου κανανε μπορει να περνανε πολυ δυσκολα γιατι δεν εχεις ενα πρώτυπο να ακολουθήσεις(δεν ξέρω αν σας το μεταφερω σωστα,συγχωρεστε με:?)!υπομονή και ανασες!!! μην σου παρει τον αερα.οταν λεμε οχι εννοούμε οχι!για αυτό σου λέω κρατα γερα!και η παντόφλα ας μεινει προς το παρον στα ποδαρακια μας

χαχα καλα η παντοφλα θα μεινει στανταρ στα ποδια.ειμαι πολυ ΚΑΤΑ αυτης της τακτικης.αλλα εκεινες τις εποχες ολες η μανες ριχνανε παντοφλα!τωρα βεβαια η μανα μου λεει ΑΛΛΑ.ειναι του διαλογου και κατα της παντοφλας η το τραβηγμα του αυτιου!τι να το κανω τωρα ρε μανα λεω!θυμαμαι σηκωνε την παντοφλα και εμεις τρεχαμε να ξεφυγουμε:rolleyes: τις πιο πολλες φορες η παντοφλα εβρισκε καναπε πατωμα τοιχο επιπλα χαχαχα αλλα μερικες φορες μας εχει ερθει και κατακουτελα:mrgreen: ο μπαμπας μου ποτε δε σηκωσε χερι .μονο μια φορα θυμαμαι που ημουν 5-6 χρονων κ με ειχαν παει για εμβολιο κ εγω δεν ηθελα και κλωτσουσα κ εφτυνα τις νοσοκομες.και μου σκαει ενα σκαμπιλι που εβλεπα αστερακια 5 μερες:tongue:

Holy Diver

ετσι ακριβώς ειναι τα πραματα.σου λεει σε δοκιμάζουν και καθε φορα κανουν και κατι πιο ακραιο μεχρι εσυ να ''σπασεις'' και μετα σε πιανουν οι τυψεις και χαλαρώνεις και γινεται φαυλος κυκλος.πρεπει να μαθουν τα ορια και μεχρι που τους παιρνει.

να σου πω..τα αγορια εχουν αδυναμια στη μαμα ενω τα κοριτσια στον μπαμπα!

Ναι αυτό το άκουγα πάντα. Είναι όμως διαφορετικό να το βλέπεις στην πράξη. Ενώ ο άντρας μου ήθελε πολύ γιο για να κάνουν τα δικά τους όταν μεγαλώσει, σε εμένα γελάει συνεχώς και κάνει ναζάκια. Όχι ότι δεν κάνει χαρούλες και στον μπαμπά. Έχω χαζέψει λέμε.

εντωμεταξυ η Ραφαελα κανει και εκβιασμους και χτυπαει στις τυψεις!!τις προαλλες επειδη ηθελε να παει για υπνο χωρις να κατουρησει κ εγω επεμενα πως αν δε παει δεν εχει κακαο μετα..γυρναει και μου λεει ''θελεις να πεθανωωωω??''' ΑΚΟΥ!!!

την αλλη φορα '' κοιτα τα ματακια μουυυυ ειναι γεματα δακρυαααα''

εχει και πιο καημενιστικα του τυπου ''μαμαααα συγνωμη ειμαι χαζηηηη αχχχχ ειμαι πολυ χαζηηηηηηη'' αυτες οι 3 ειναι οι στανταρ εκφρασεις της!εχει γενικα ενα ποτ πουρι εκφρασεων που το λεει συνεχεια για να δει ποια πιανει!

για να τη λυπηθω ολα αυτα!οχι πες πως αισθανεσαι οταν σου λεει το παιδι σου τετοια!εγω λιωνω μεσα μου και το παιζω απεξω Μερκελ!:rolleyes: και ΝΑΙ μετα εχω τυψεις!!!το καταφερνει το σκασμενο και μου τις βαζει!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...