Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες. Τι κάνετε; Εμείς βγάλαμε τις μάσκες, και δεν εννοώ τις αποκριάτικες. Ο άντρας μου αρρώστησε και τον έχω βάλλει σε καραντίνα. Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να έχει πυρετό από την Τετάρτη αλλά το πήραμε είδηση χτες. Είχε κάνει εγχείρηση διάφραγμα και έπαιρνε αντιβίωση και πανατόλ και ενώ ένιωθε ρίγη, όταν έβαζε θερμόμετρο δεν φαίνοταν πυρετός. Έλεγε ότι είναι μια χαρα. Πήγε και ένα ταξίδι για δουλειά μέχρι τις Σέρρες και ήρθε και έδεσε το γλυκό.

Καλά να περάσατε όσες πάτε βολτίστσα. Όντως έχει σούπερ καιρό.

περαστικά σας!και μακριά απο το μωρό!και εμας ο μπαμπάς μας είχε αρρωστήσει αλλά ευτυχώς δεν ήταν ιώση και με μερικά ντεπον την γλυτωσε!κι εγώ φοβάμαι πολύ γιατί ταξιδευουμε την τετάρτη και δεν υπάρχει χειρότερος συνδυασμος από κρύωμα και αεροπλάνο!

μην στεναχωριέσαι που μενετε μεσα και εμεις δεν πήγαμε πουθενα λόγω κρύου.:cry:

κι υστερα σου λένε κι αν είναι αγόρι δεν θα το αγαπάω το ίδιο όπως το κορίτσι....

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!αλλα αν μιλησεις τρως μπαν και βγαινεις και η κακια της παρεας:twisted:(οπως εγινε με μενα!) δε κοιτανε εκει τι περνανε αλλες μανες πως χαροπαλευουν αλλα αθωα μωρακια.σκεφτεται νυχθημερον η αλλη και παρακαλαει λεει να εχει κοριτσι.αν ειναι δυνατον.αλλο να εχεις μια προτιμηση.πχ εγω στο πρωτο ελεγα οτι θελω κοριτσακι αλλα δε παρακαλουσα κιολας μερα νυχα!απλα εξεφρασα μια προτιμηση!τωρα αν ηταν αγορι δε θα με επιανε και καταθλιψη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!αλλωστε μετα εκανα τον γιο μου και τον γουσταρω τρελα:mrgreen: αυτο που ελεγε η αλλη ειχε καταντησει ΕΜΜΟΝΗ.

Holy Diver

ποπη το εχω δει το θεμα με το μωρακι 630 γρ.κριμα που πεθανανε και τα αλλα 2 μωρακια της:cry: οπως ολα δειχνουν αυτο θα τα καταφερει γιατι τα παει τελεια ως τωρα:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!αλλα αν μιλησεις τρως μπαν και βγαινεις και η κακια της παρεας:twisted:(οπως εγινε με μενα!) δε κοιτανε εκει τι περνανε αλλες μανες πως χαροπαλευουν αλλα αθωα μωρακια.σκεφτεται νυχθημερον η αλλη και παρακαλαει λεει να εχει κοριτσι.αν ειναι δυνατον.αλλο να εχεις μια προτιμηση.πχ εγω στο πρωτο ελεγα οτι θελω κοριτσακι αλλα δε παρακαλουσα κιολας μερα νυχα!απλα εξεφρασα μια προτιμηση!τωρα αν ηταν αγορι δε θα με επιανε και καταθλιψη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!αλλωστε μετα εκανα τον γιο μου και τον γουσταρω τρελα:mrgreen: αυτο που ελεγε η αλλη ειχε καταντησει ΕΜΜΟΝΗ.

δημητρα μην το ψαχνεις το θεμα...τα λες και εσυ τσεκουρατα αλλα και οι αλλες σε περιμενουν στην γωνια!το ζητημα είναι πως μπορεις να σκεφτεσαι κατι τετοιο?

αμα ο ανθρωπος ειναι κενος απο συναισθηματα μια χαρα μπορει να σκεφεται ετσι.και μου βγαινουν οι αλλες '' ααα δεν εχει νιωσει ακομα το μητρικο ενστικτοοο'' αν δε το ειχε νιωσει θα ελεγε οτι ειναι εγκυος δεν αισθανεται τπτ οχι οτι θα αγαπαει μονο το κοριτσι.τι σοι επιλεκτικο ενστικτο ειναι αυτο?αλλο μητρικο ενστικτο εχεις για το κοριτσι και αλλο για το αγορι ?:mrgreen: ελεος!

αμ το αλλο που το πας.

πχ μπαινει μια και λεει ''γεια σας εχω ενα μωρο (πχ) 1 μηνων και καπνιζω ενα πακετο τσιγαρα μπροστα στο προσωπο του''

ξερεις τι εχει να γινει.και βασικα κ εγω να εβλεπα τετοιο ποστ θα γινοταν κολαση:twisted:

και απο την αλλη να μπει μια και να πει

''γεια σας ειμαι 8 μηνων εγκυος και κανω 1 πακετο τσιγαρα την ημερα''

θα βγουν 2-3 θα κραξουν(και με το δικιο τους:rolleyes:) και οι υπολοιπες θα λενε ''εεεε αυτο δε την κανει κακια μαναααα δε πειραζειιι''

:evil: εχω μπει σε τετοιο θεμα και εχω φαει καρτουλα!

Holy Diver

και για να γινω πιο σαφής και εγώ κόρη ήθελα να κάνω γιατί είναι πιο χαριτωμένες και μπορείς να τις ντύσεις και να τους κάνεις κοτσιδακια και να τους φορας οσα δεν μπορείς να βάλεις εσυκαι τα λοιπα και τα λοιπα!απο την αλλη ξέρω οταν κάνω αγόρι(ακόμα κιαν κάνω 4 μεχρι να το πετύχω) οτι θα είναι ο λατρεμμενος μου και δεν θα μπορώ να του χαλάσω χατήρι με τιποτα! αλλα δεν θα στεναχωριώμουν κιολας αν γινόταν αναποδα(πρώτα ο γιος)!!!!

ισως η κοπελα να μην το εξέφρασε σωστα,ισως παλι να προκειται για φαρσα.πάντως οτι και να ήτανε ,δεν μπορείς να μην είσαι προσεχτικός στις εκφράσεις σου ειδικά οταν περιτριγυρίζεσαι απο μαμάδες και απο γυναικες που περιμένουν παιδιά ΄και τρέμουν στην ιδεα οτι κάτι κακό μπορει να εχουν τα μικρά τους ή ακόμα χειρότερα απο γυναίκες που εχασαν παιδιά ή που προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν και δεν τα καταφερνουν...ολα εχουν να κάνουν με το πώς εκφράζεσαι!

και για να γινω πιο σαφής και εγώ κόρη ήθελα να κάνω γιατί είναι πιο χαριτωμένες και μπορείς να τις ντύσεις και να τους κάνεις κοτσιδακια και να τους φορας οσα δεν μπορείς να βάλεις εσυκαι τα λοιπα και τα λοιπα!απο την αλλη ξέρω οταν κάνω αγόρι(ακόμα κιαν κάνω 4 μεχρι να το πετύχω) οτι θα είναι ο λατρεμμενος μου και δεν θα μπορώ να του χαλάσω χατήρι με τιποτα! αλλα δεν θα στεναχωριώμουν κιολας αν γινόταν αναποδα(πρώτα ο γιος)!!!!

ισως η κοπελα να μην το εξέφρασε σωστα,ισως παλι να προκειται για φαρσα.πάντως οτι και να ήτανε ,δεν μπορείς να μην είσαι προσεχτικός στις εκφράσεις σου ειδικά οταν περιτριγυρίζεσαι απο μαμάδες και απο γυναικες που περιμένουν παιδιά ΄και τρέμουν στην ιδεα οτι κάτι κακό μπορει να εχουν τα μικρά τους ή ακόμα χειρότερα απο γυναίκες που εχασαν παιδιά ή που προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν και δεν τα καταφερνουν...ολα εχουν να κάνουν με το πώς εκφράζεσαι!

ναι εχει ειπωθει και αυτο που λες και ξερεις τι απαντησαν καποιες?

''και τι σχεση εχει που δε μπορουν μερικες να κανουν παιδι.η που τα εχασαν?μηπως αμα εγω δε σκεφτομουν ετσι θα μπορουσαν αυτες να γινουν μανες?''

αυτο του ειδους το σχολιο δηλαδη δεν ειναι για καρτα ε?:evil:

Holy Diver

αμα ο ανθρωπος ειναι κενος απο συναισθηματα μια χαρα μπορει να σκεφεται ετσι.και μου βγαινουν οι αλλες '' ααα δεν εχει νιωσει ακομα το μητρικο ενστικτοοο'' αν δε το ειχε νιωσει θα ελεγε οτι ειναι εγκυος δεν αισθανεται τπτ οχι οτι θα αγαπαει μονο το κοριτσι.τι σοι επιλεκτικο ενστικτο ειναι αυτο?αλλο μητρικο ενστικτο εχεις για το κοριτσι και αλλο για το αγορι ?:mrgreen: ελεος!

αμ το αλλο που το πας.

πχ μπαινει μια και λεει ''γεια σας εχω ενα μωρο (πχ) 1 μηνων και καπνιζω ενα πακετο τσιγαρα μπροστα στο προσωπο του''

ξερεις τι εχει να γινει.και βασικα κ εγω να εβλεπα τετοιο ποστ θα γινοταν κολαση:twisted:

και απο την αλλη να μπει μια και να πει

''γεια σας ειμαι 8 μηνων εγκυος και κανω 1 πακετο τσιγαρα την ημερα''

θα βγουν 2-3 θα κραξουν(και με το δικιο τους:rolleyes:) και οι υπολοιπες θα λενε ''εεεε αυτο δε την κανει κακια μαναααα δε πειραζειιι''

:evil: εσω μπει σε τετοιο θεμα και εχω φαει καρτουλα!

καημενο μου παιδί...ηθελα να ηξερα που τα βρισκεις τετοια θεματα?που πας και μπλεκεις?!!!!!

Διαφημίσεις

''και τι σχεση εχει που δε μπορουν μερικες να κανουν παιδι.η που τα εχασαν?μηπως αμα εγω δε σκεφτομουν ετσι θα μπορουσαν αυτες να γινουν μανες?''

πλακα κανεις!!!!μου σηκωθηκε η τριχα!

πλακα κανεις!!!!μου σηκωθηκε η τριχα!

οχι δε κανω πλακα!και βγηκε και μια αλλη κ λεει ''ναι συμφωνω σαυτο που λετε.οπως οταν μας ελεγαν μικρα να φαμε το φαι μας γιατι αλλα παιδια πεινανε.λες και αμα το τρωγαμε εμεις αυτα θα χορταιναν!''

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!

Holy Diver

ειναι σαν να πας στα μουτρα ενος παραλυτου και να του πεις δεν μου αρεσουν τα ποδια μου ειναι στραβα!τι παει να πει δηλαδή, οτι αν δεν του το πεις στα μουτρα του θα περπατησει ο παραλυτος?τοινγκ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...