Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα στο σπερμα γιαυτο φτιάξτε το όσο περισσότερο γίνεται!! Αμάν πια που δεν δίνουν σημασία στο σπερμα που συμβάλει κατά το ήμισυ στη γονιμοποίηση!! Αν ήταν έτσι, με τις μεθόδους τους όσες είχαμε θέμα με σπερμα θα είχαμε τέλεια έμβρυα! 

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααα. Είμαστε κρυωμένες μαμά και κόρη, τρέχει η μύτη μας...

Φροσάκι καλή διασκέδαση στη βολτούλα.

Κορίτσια χτες δοκίμασα ένα μάρσιπο αλλά δεν βολεύει καθόλου, τουλάχιστον εμένα. Μου φυγε η μέση από το βάρος και έκανα μισή ώρα να βάλω το παιδί μέσα κι άλλη μισή να το βγάλω. Το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι έχεις και τα 2 χέρια ελεύθερα για να κάνεις δουλειές, αλλά και πάλι δεν μπορείς να σκύψεις, οπότε τζίφος!!!!

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα! βλεπω ολοι εχουμε καλο καιρο σημερα ε? κ εμεις θα παμε παλι καροτσαδα αργοτερα! το αγορακι μου σημερα βαριεται κ ολο την πεφτει στον υπνο!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

20?σας μισω!:twisted: εμεις εχουμε 2 !!! α σιχτιρ πρωι πρωι ανοιγω το ματι και βλεπω χιονι!το σιχαθηκα λεμε ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ποπη αμα ζηλευεις στο χαριζω παρτο ολο λεμε.:twisted:

Holy Diver

καλα να περασετε φροσω και ντερμπυ! εμείς αν κάνει καλό καιρο μπορεί να πάμε για περπάτημα το απόγευμα.θα δείξει!

χιονίζει ε?εγω φετος δεν είδα χιόνι στρωμενο.μόνο μια μέρα που ξεκίνησα απο το σπίτι με λιακάδα και γύρισα με χιόνια αλλά ουτε 10 λεπτα δεν εριξε και έτσι εμεινα με την χαρά...αντε ντύσε τα παιδιά και βγείτε για χιονοπολεμο!!!!

η αληθεια πηζει το ματι με την πολυ ασπριλα..

εχθες εμεινε το καροτσακι του μωρου στην αυλη για κανενα 2 ωρα κ γυρισε ο αντρσ μου κ βρηκε το χαζογατο μου ξαπλαρωμενο μεσα να κοιμαται του καλου καιρου:evil:

αντε να τοκανω με τα dettol κ τα ξετριχιαστικα..ευτυχως ειναι καθαρος ο χοντρος μου! :tongue:

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

20?σας μισω!:twisted: εμεις εχουμε 2 !!! α σιχτιρ πρωι πρωι ανοιγω το ματι και βλεπω χιονι!το σιχαθηκα λεμε ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ποπη αμα ζηλευεις στο χαριζω παρτο ολο λεμε.:twisted:

λογικό ακούγεται αν είναι συνέχεια χιονισμένα.... ισως και εγω να το βαριόμουνα.εδώ εχουμε το χαλι με την βροχή.οταν ξεκινησει δεν σταματάει με τίποτα,αρα σε νιώθω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...