Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

tο εμβόλιο ήταν τζάμπα τα έκανα στο ικα μου έγραψαν επιτόπου συνταγή και τα πήρα δωρεάν από tο φαρμακείο. Η μικρή σήμερα δράμα μέσα στην τσατιλα λόγω ουλων την ενοχλούν βάζω αλοιφη μοντιζαλ-κάτι κάνει.

η τσατιλα παιζει να ειναι απο το εμβολιο

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!τι μου κάνετε?εγώ περιμένω να με πάρουν τηλ.απο τον δήμο για να πάω να γράψω την μικρή!ελπίζω να μην μπλέξω παλι!!!!

φροσακι κ εγω εχω πονολαιμο καθε πρωι αλλα μετα πλακωνομαι στις μεντες καραμελες και φευγει!

ωχ!ακριβώς τα ιδια συμπτώματα έχω και εγώ!ολο το βραδυ ποναει ο λαιμός και μετά τις 10 το πρωι στρώνει!απίστευτο γιατί έλεγα μήπως είμαι καταφαντασίαν ασθενης!!!!

Καλησπερα, καλησπερα, καλησπερα! Τι μου κανετε??? Σας ελειψα??? Ελπιζω να ειστε καλα, δεν προλαβα να διαβασω και πολλα απο τα νεα σας... Εμεις δεν ειμαστε και πολυ καλα...εχτες ξανα πηγαμε στο παιδων λογω μυξας-βηχα-πυρετου 38,4...:( Και ξανα βρογχιολιτιδα η μικρη!:evil: Ευτυχως που αυτη τη φορα δεν μας κρατησανε μεσα, μου ειπαν να κανω μασκες στο σπιτι και αυριο το πρωι θα την ξανα παω για επανεξεταση..Ναι, ναι, ναι...2η φορα μεσα σε ενα μηνα:evil: Μα δεν την βγαζω εξω γιαυτο τον λογο, μην αρρωστησει, την εβγαλα μονο την Κυριακη με το καροτσι αλλα ειχε πολυ καλη μερα! Εχω σταματησει και το καθημερινο μπανιο! Τι αλλο να κανω???? Ευτυχως σημερα ειναι αρκετα καλυτερα με τα φαρμακα!

περαστικά σας ελενάκι.κριμα το μωρακι τοση ταλαιπωρία!μήπως, λεω μηπως ,καπνιζετε????

για το καπνισμα εχω ξαναπει οτι ακομα και εξω απο το σπιτι ειναι οτι χειροτερο για τα βρογχικα του παιδιου.ο αντρας μου καπνιζει :evil: στο μπαλκονι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !κανει περιπου 15-17 την ημερα.ευτυχως τις πιο πολλες ωρες ειναι στη δουλεια και εκει κανει τα 10-12.

ελενη αν καπνιζετε (που αν το κανετε στανταρ θα ειναι στο μπαλκονι πιστευω..) να φορατε αλλη μπλουζα για οταν πατε για τσιγαρο (γιατι η νικοτινη παει πανω στα ρουχα) και με το που τελειωνετε το τσιγαρο με τη μια γαργαρες με στοματικο διαλυμα και παστιλιες μεντας.πλυσιμο τα χερια πολυ καλα με σαπουνι. οχι οτι φευγει τελειως η νικοτινη γιατι μενει στο δερμα αλλα τουλαχιστον καλυτερα ειναι ετσι παρα μετα το τσιγαρο με τη μια στο μωρο.δε το λεω μονο για σενα γενικα το λεω.και στον αντρα μου του ειχα πριξει τα αυτια αλλα τωρα του εγιναν συνηθεια.αν μπορει ας κανει και αλλιως:twisted::twisted::twisted::twisted:

Holy Diver

φροσω πια ταν η πρωτη σου σκεψη οταν ειδες την μικρη οτιειναι κοριτσι?καισαρικη η φυσιολογικα γεννησες?

με καισσαρικκη κ μαλιστα με ολικη ναρκωση οταν την ειδα το πρωτο πραγμα που ειπα στον αντρα μου ηταν την κατσαμε την βαρκα φωτια στα μπατζακια μας ετοιμασου να την προσεχουμε σαν τα ματια μας γιατι εχει να καψει πολυ κοσμο αυτη εδω :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

kalhmerα κουκλες ,πολυ τσατιλα χτες ημικρη πρτη φορα,εβαζε τ απαντα στο αστομα με μανια....το βραδυ της εβαλα αλοιφηκαι καοιμηθηκε ξυπνησε χωρις γκρινια 4,30 κι 8,30!μια χαρα...σημερα ειναι πολυ καλυτερα.εσει ςτικανετε???ναι δημητρ απαιζει να ειναι απο εμβολιο αλλα την ενοχλουσε το στομα...προσπαθωνα μη βαζω μονο οταν εκνευριζεται παρα πολυ και γκρινιαζει,μπορει σημερα βεβαια να ειναι πολυ καλ ακι ευχομαι ναμη χρειαστει . αφου πηγαμε και βολτα χτε ςκαι στο μισαωρο σπαραξε στο κλαμα!μα με τιποτα δεν ηρεμουσε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα. Σας ευχαριστω πολυ ολες! Μολις γυρισαμε απ το παιδων, η μικρη ειναι πολυ καλυτερα, δεν εχει ακροαστηκα μου ειπε η γιατρος και να συνεχισω τις μασκες για 2 μερες ακομα, ενω μου μειωσε την ποσοτητα. Δημητρα το ξερω οτι δεν θα ξεμπερδεψω ευκολα...διστυχως! Βασιλικη μου καπνιζουμε και εγω καπνιζω αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ μεσα στο σπιτι. Ολοι βγαινουμε στο μπαλκονι. Φοραω αλλη ζακετα στο μπαλκονι που καπνιζω και πριν παω στο μωρο πλενω χερια-στομα. Αν και η βροχιολιτιδα δεν ειναι απαραιτητα απο το τσιγαρο.

MbGIp1.png

Παιδιά θα το ξαναπώ ακούτε τον Μήτσο είναι εγγύηση.

Το τσιγάρο κατηγορείται και ως επιβαρυντικός παραγοντας για το σύνδρ. αιφν.θανάτου (μακριά από εμάς)

http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/abstract/91/5/893

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

αρε κρατος σου λέει μετά!φυσικά πάλι εκαναν το θαυμα τους!αφού τρέχω να γραψω την μικρή στα ληξιαρχεία από τις 5 γενναρη παρακαλώ,ηρθε το πολυπόθητο χαρτι!!!πάω και εγώ να το πάρω απο τον δήμο και τι να δώ??? ονομα μητερας:χρηστος ,ονομα πατερα:βασιλική!μου αστραψε ο τοπος.μου ήρθε να παρω ενα αεροπλάνο και να κατεβώ αθήνα και να τα κάνω λαμπόγυαλο στο ληξιαρχείο!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! τα νευρα μου.αυτή τη στιγμή περιμένω να με πάρουν τηλ. να δούμε τι θα γίνει γιατί βλέπω να την χανω την προκύρυξη.θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!!!!!

Διαφημίσεις

Παθητικό κάπνισμα ...εξ αποστάσεως!

Ακόμα και αν οι γονείς καπνίζουν έξω από το σπίτι, τα παιδιά συνεχίζουν να εκτίθενται στην νικοτίνη!!!

Οι κίνδυνοι του παθητικού καπνίσματος δεν εξαλείφονται για τα παιδιά ακόμα και όταν οι γονείς τους έχουν αποφασίσει να μην καπνίζουν μέσα στο σπίτι!!!

Η νικοτίνη, σημαντικό συστατικό του εκπνεόμενου καπνού, μπορεί να ανιχνευθεί στη σκόνη, αλλά και τον αέρα, μέσα στα σπίτια των καπνιστών, ακόμα και αν δεν καπνίζουν μέσα σε αυτά.

Όταν τα παιδιά κοιμούνται με τους γονείς ή όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες, παρατηρείται αύξηση της κοτινίνης στα ούρα των παιδιών των καπνιστών.Είναι γνωστό ότι ένας από τους παράγοντες που προάγουν το σύνδρομο του ξαφνικού ανεξήγητου θανάτου βρέφους, είναι το να κοιμάται ένα βρέφος στο ίδιο κρεβάτι με γονιό.

Ο καπνός ταξιδεύει μαζί σας όταν επιστρέφετε στο σπίτι!

Τα παιδιά σε σπίτια όπου υπάρχουν ίχνη νικοτίνης έχουν μέχρι και οκτώ φορές μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης στον οργανισμό τους από τα παιδιά των μη-καπνιστών.

τα αυξημένα επίπεδα της ουσίας στον οργανισμού μπορούν να προκαλέσουν και σχετικά προβλήματα, όπως το βρεφικό σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ή το βρογχικο άσθμα.

Αόρατη απειλή!!

Όσο προσεκτικοί και αν είναι οι γονείς, τα στοιχεία του καπνού «ταξιδεύουν» στα μαλλιά και τα ρούχα τους όταν εκείνοι επιστρέφουν στην «εστία»

Όσοι γονείς πιστεύουν ότι προστατεύουν πλήρως τα παιδιά τους όταν καπνίζουν έξω από το σπίτι μόνο, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν

http://news.pathfinder.gr/periscopio/harmful_outdoors_smoking.html

Holy Diver

καλησπερα κουκλες κι απο εμας,

μου λειψατε τοσες μερες που δεν ειχαμε ιντερνετ,

ελενη περαστικα στη μικρη σας,

βασιλικη σε καταλαβαινω κι εμεις ειχαμε ακριβως το ιδιο προβλημα ειχαν γραψει λαθος το ονομα μου αλλα λογω του οτι ειμαστε αθηνα μας το διορθωσαν την ιδια μερα,

κισακι υπομονη κι εμενα ο δικος μου ολο γκρινια ειναι βαζει και τα δυο χερακια στο στομα του και πολλες φορες κλαιει,

εχει υπεροχη μερα σημερα λεω να παμε καμια βολτα ο μπαμπας μας δουλευει κι εγω ειμαι λιγο down ποναει κι ολο το σωμα μου δεν εχω καλη διαθεση και δεν εχω μαγειρεψει ακομα σκεφτομαι μηπως καμια βολτα βοηθησει!!

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

kalhmeraaaaaaaaa

βασιλικη υπομονη δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου

ρεα ελα να παμε για κανενα καφε και οποια αλλη ειναι θεσσαλονικη . η κιsha αν δεν κανω λαθωσ

Αααα!!! Και ΄συ Σαλονικιά;;;; Καλά, θα σας κάνω όλες μάζωξη!!!:cool:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...