Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αρε φροσω ουτε επιτηδες να στο κανανε να σου ζησει κια να σου ζησει

ελενη περαστηκουλια /πρεπει ν τη βγαζεις ΄λιγο εστω στο μπαλκονι να περνει αντισωματα τ παιδ .και το πολυ μεσα δεν κανε πολυ καλο . ευχομαι ολα να πανε καλα

δημητρα λυσε μου απορια η οποια αλλη κοπελα ξερει ο μικροσ στο κεφακιτου εχει μαζεψει κατι σαν πιτιριδα να τ πω το ετριψαλιγο μπροσταμπροστα εφυγαν αλλα το υπολοιπο οχι και τοσο .πως λεγοντε και με τι βγεςνουν

ειναι νινιδα και θελει να βαλεις ελαιολαδο η αμυγδαλελαιο να το αφησεις 5-6 ωρες(σαυτο το διαστημα βαλε αλλες 2 φορες) και μετα να το κανεις μπανιο.αν εχεις μικρο χτενακι με πυκνα δοντια πριν απο το μπανιο κ ενω ειναι με τα λαδια απομακρινε τα λεπια χτενιζοντας τα μαλλια.

αυτη τη διαδικασια θα πρεπει να την κανεις αρκετες φορες.δηλαδη λαδι χτενισμα μπανιο και θα παρει καποιες μερες αναλογα με το ποσο εχει προχωρησει.στη ραφαελλα μου πηρε 2 μηνες ενω στη μπεμπα 1 μηνα σχεδον.

παντως δεν ποναει το μωρο ουτε εχιε φαγουρα ουτε καμια ενοχληση

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλησπερα, καλησπερα, καλησπερα! Τι μου κανετε??? Σας ελειψα??? Ελπιζω να ειστε καλα, δεν προλαβα να διαβασω και πολλα απο τα νεα σας... Εμεις δεν ειμαστε και πολυ καλα...εχτες ξανα πηγαμε στο παιδων λογω μυξας-βηχα-πυρετου 38,4...:( Και ξανα βρογχιολιτιδα η μικρη!:evil: Ευτυχως που αυτη τη φορα δεν μας κρατησανε μεσα, μου ειπαν να κανω μασκες στο σπιτι και αυριο το πρωι θα την ξανα παω για επανεξεταση..Ναι, ναι, ναι...2η φορα μεσα σε ενα μηνα:evil: Μα δεν την βγαζω εξω γιαυτο τον λογο, μην αρρωστησει, την εβγαλα μονο την Κυριακη με το καροτσι αλλα ειχε πολυ καλη μερα! Εχω σταματησει και το καθημερινο μπανιο! Τι αλλο να κανω???? Ευτυχως σημερα ειναι αρκετα καλυτερα με τα φαρμακα!

αχ βρε ελενακι ειναι ατιμο πραγμα τα βρογχικα:? μη νομιζεις οτι θα ξεμπερδεψεις ευκολα με δαυτα:evil::evil: εναμισι χρονο τα παλευω με τη ραφαελα.μονιμως με μασκες απο σεπτεμβριο μεχρι απριλιο:evil: γινεται καλα και 15 μερες μετα παλι τα ιδια.μεχρι 7-8 χρονων ετσι θα παει μου ειπε ο γιατρος.ειναι πολυ σκατα η υποθεση!

Holy Diver

Διαφημίσεις

tο εμβόλιο ήταν τζάμπα τα έκανα στο ικα μου έγραψαν επιτόπου συνταγή και τα πήρα δωρεάν από tο φαρμακείο. Η μικρή σήμερα δράμα μέσα στην τσατιλα λόγω ουλων την ενοχλούν βάζω αλοιφη μοντιζαλ-κάτι κάνει.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...