Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!! Κατ΄αρχήν να ευχηθώ στην οΚούλα για τη γιορτή μας!!! Είχα μια βδομάδα να μπω γιατί ήρθαμε στους Φούρνους και το αμέλησα!!

Κούλα μου χρονια μας πολλά και με το καλό οι κοριτσάρες μας!

Mikio εμένα η γιατρος μου μόνο για καμπύλη ζαχαρου μου έχει πει, 26-28 εβδομαδα, και μετά μια και καλή τέλη Σεπτέμβρη να πάω να με δει που θα γυρίσουμε Θεσσαλονίκη από το νησί...

Σας ακούω που ψωνίζετε και ζηλεύω. Εγώ μόνο ένα ζευγάρι παπουτσάκια πήρα και αυτά τα κρέμασα στον καθρέπτη του αυτοκινήτου. Δεν με αφησαν τίποτα άλλο...

Μια ερώτηση: Δύο κιλά σε δύο εβδομάδες είναι πάρα πολλά;; Στις 28 με ζύγισε η γιατρός μου και δεν είχα βάλει ούτε γραμμάριο και σήμερά είχα +2!!!

Έχω τον αντρούλη μου τον λιχούδη και με παρασέρνει!!! Μου τα λεγε η μαμά μου....

Α τέλος nikx... Νίκη είπαμε? Όλο ξεχνάω ρε γμτ με τα ονόματα... στη Β επιπέδου μπορείς να πάρεις όποιον θες ακόμα και τον κουμπάρο αλλά δε στο συνιστώ γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς! :lol: Kαλά αποτελέσματα σου εύχομαι! Πολύ τρυφερό να έρθει η γιαγιά δλδ η μαμά σου να υποθέσω. Κι εμένα είχε έρθει στο Γιώργο,τώρα δεν μπόρεσε γιατί πρόσεχε τον Γιώργο για να πάμε με τον μπαμπά μας! :lol:

Χαχαχαχαχα!καλά έριξα τρελό γέλιο όταν το διάβασα! ο κουμπάρος μένει μακριά οπότε και να τον παίρναμε μαζί μας δεν θα είχαμε θέμα. :wink:

Χριστίνα με λένε βρε Νεκταρία! Για το λάθος σου περιμένω παπουτσάκια! :tongue: Και για άλλη μια φορά θα σου πω ότι έχεις ένα κούκλο γιο.Είναι ήσυχο παιδάκι γενικώς?ξεκίνησε το περπάτημα?

kikitsa χρόνια σου πολλά αν και λίγο καθυστερημένα! Τελευταιες μέρες αισθάνομαι και εγώ ότι τα κιλά αυξάνονται γρηγορότερα....

Βασιλική μήπως πρέπει να σου βγάλουμε τα ερωτηματικά απο την λίστα?Αφού τελείωσες με την β'επιπέδου γίνεσαι και εσύ ροζ επίσημα. :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω πολύ καιρό να μπω γιατί είχε έρθει η κουμπάρα μου από Αμερική και ήμασταν έξω όλη μέρα και μετά φύγαμε 3 μέρες στο αντροχώρι!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις Β'Επιπέδου, χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και καλωσόρησαν οι νεοφερμένες!!!

Με το που μπήκα θαμπώθηκα από τα ροζουλιά!!! Καλέ που πήγαν όλοι οι γαμπροί; :wink: Με το τουφέκι θα τους ψάχνουμε!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Χαχαχαχαχα!καλά έριξα τρελό γέλιο όταν το διάβασα! ο κουμπάρος μένει μακριά οπότε και να τον παίρναμε μαζί μας δεν θα είχαμε θέμα. :wink:

Χριστίνα με λένε βρε Νεκταρία! Για το λάθος σου περιμένω παπουτσάκια! :tongue: Και για άλλη μια φορά θα σου πω ότι έχεις ένα κούκλο γιο.Είναι ήσυχο παιδάκι γενικώς?ξεκίνησε το περπάτημα?

kikitsa χρόνια σου πολλά αν και λίγο καθυστερημένα! Τελευταιες μέρες αισθάνομαι και εγώ ότι τα κιλά αυξάνονται γρηγορότερα....

Βασιλική μήπως πρέπει να σου βγάλουμε τα ερωτηματικά απο την λίστα?Αφού τελείωσες με την β'επιπέδου γίνεσαι και εσύ ροζ επίσημα. :wink:

Χριστινάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο! η μικρή Δημητρούλα καταφθάνει κατά τις 19 του νοέμβρη!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες!Διαβάζω τα ευχάριστα νέα που λέτε μία-μία..μπράβο σας και συγχαριτήρια για τις πετυχημένες εξετάσεις σας!!!;)Εγώ αν καθήσω ήρεμη στον καναπέ ανάσκελα θα δω την κοιλιά μου να κουνιέτε!έχει πολύ πλάκααν και μέσα δεν αισθάνομαι κάτι!!!

MbGIp1.png

:lol::lol: Στο σχολείο να με δεις που ξεχνάω τα ονόματα καμιά φορά και ξαναβαφτίζω τα παιδάκια μου! :lol: Μέχρι να γεννήσουμε θα σας έχω μάθει πάντως! :lol:

Στείλε διεύθυνση να σου στείλω τα παπουτσάκια! :tongue:

Ο κούκλος γιος μέχρι 3 μηνών μου έδινε την αίσθηση ότι κλαίει παντού και για τα πάντα! Κολικοί, διαρκής γκρίνια ακόμα και στη βόλτα, λάθη μέχρι να τον μάθουμε και να μας μάθει, με αποτέλεσμα να κλαίω που έκανα ένα τόσο δυστυχισμένο μωρό και να μουγκρίζω στον άντρα μου να μη διανοηθεί να σκεφτεί να μου ζητήσει ποτέ να κάνουμε και 2ο! Και κάποτε πέρασαν οι κολικοί, μεγάλωσε το μικράκι, το μάθαμε και μας έμαθε και ξαφνικά μεταλλάχθηκε! Και 5μηνών βάλαμε μπρος για το 2ο! :lol: Tα γράφω αυτά για να μαθαίνουν οι νεότερες! ;) Μη σας πάρει από κάτω τον πρώτο καιρό που είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα κάποιες φορές.

Είναι γενικά απαιτητικό μωρό, θέλει διαρκώς νέα πράγματα,βαριέται εύκολα, δε συμβιβάζεται, δεν έκατσε ποτέ ήσυχος,είναι ένας μικρός επαναστάτης εξερευνητής αλλά μου αρέσει. Λιονταράκι με τα όλα του δλδ! Τα κάνει όλα νωρίς, εκτός από το να πει καμιά λεξούλα με νόημα αλλά έτσι κι αλλιώς νωρίς είναι ακόμα και ίσως μου καθυστερήσει το περπάτημα επειδή όπου θέλει να πάει μπουσουλάει και φτάνει σε χρόνο ρεκόρ ενώ με το να περπατουλίσει θα καθυστερούσε. Σηκώνεται όρθιος,μπορεί να σταθεί χωρίς να κρατιέται,περπατάει αν κρατιέται από κάπου ή αν τον κρατάμε από τα χεράκια αλλά μόνος του όχι ακόμα. Περιμένω να χρονίσει για να ανησυχήσω αν και πολλά περπατάνε και μετά τους 15μήνες. Αν ξεφύγει θα με βολέψει τώρα με το νέο μωρό φαντάζομαι.... Ίδωμεν!

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες!Διαβάζω τα ευχάριστα νέα που λέτε μία-μία..μπράβο σας και συγχαριτήρια για τις πετυχημένες εξετάσεις σας!!!;)Εγώ αν καθήσω ήρεμη στον καναπέ ανάσκελα θα δω την κοιλιά μου να κουνιέτε!έχει πολύ πλάκααν και μέσα δεν αισθάνομαι κάτι!!!

Σε λίγο καιρό που θα κουνιέσαι ολόκληρη να δεις πλάκα! :lol::lol:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω πολύ καιρό να μπω γιατί είχε έρθει η κουμπάρα μου από Αμερική και ήμασταν έξω όλη μέρα και μετά φύγαμε 3 μέρες στο αντροχώρι!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις Β'Επιπέδου, χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και καλωσόρησαν οι νεοφερμένες!!!

Με το που μπήκα θαμπώθηκα από τα ροζουλιά!!! Καλέ που πήγαν όλοι οι γαμπροί; :wink: Με το τουφέκι θα τους ψάχνουμε!

Καλώς το κορίτσι μας! Καλά κάνεις και καλοπερνάς! Είπαμε απολαύστε το καλοκαιράκι το ξέγνοιαστο γιατί δεν θα ξανάρθει! :tongue:

Όσο για τους γαμπρούς μην ανησυχείς και άλλα καφέ έχουν μπόλικους γαμπρούς! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Πολύ Χαίρομαι που βλέπω κινητικότητα στο φορουμ μας :D:lol:

Νεκταρία μου και εμείς τώρα 2 βδομάδες που είμασταν σπίτι γυρίζαμε και κάναμε πολλές πολλές βολτούλες! ;) Απολαμβάνουμε το καλοκαιράκι τώρα που μπορούμε περισσότερο γιατί μετά χειμωνιάζει και με 2 μωρά που να τρεχεις τον χειμώνα είναι πιο δύσκολο !!! Εγώ χαίρομαι επίσης που θα κάνουμε Χριστούγεννα με τα μωράκια μας και θα είμαστε και σπίτι ;):lol:

Μην ανησυχάς για το περπάτημα Ο γιος μου εμένα περπάτησε 13 μηνών ;) Είναι φοβερός όλα θέλει να τα μαθαίνει και απαιτά και πολλά πράγματα το άσχημο του είναι ότι ειναι πολύ πεισματάρης αν δεν του κάνεις κάτι που θέλει κλαίει συνέχεια για κανα 10λεπτο μέχρι να ξεχάσει :confused:

Συγνώμη νόμιζα ότι το ένστικτο σου γιο έλεγε. 'Αρα το έντστικτο της μητέρας δεν λανθάνεται ;):lol:

Κούκλος ο γιος σου και εσύ το ίδιο μια χαρά είναι και η κοιλίτσα σου !!!! ;)

kikitsa ευχαριστώ για τις ευχές και εσύ χρονια πολλά και ότι επιθυμείς !

Βασιλική θα τροποποιήσω την λίστα πολύ ευχάριστα τα νέα !! :lol: Βλέπω ότι τα παιδάκια Νοεμβρίου ρόζεψαν πολύ :lol: :lol: :lol: Φαίνεται είναι ο μήνας κοριτσιού χεχε :lol:

Εγώ έχω ψιλοαγχοθεί τώρα γιατί χθες συζητούσαμε με τον άντρα μου και είπαμε να αλλάξουμε δωμάτιο στον γιο μου για να έχουμε την κόρη στο διπλανό δωμάτιο και να μην την βάλουμε στο δικό μας δωμάτιο εξάλλου στο δωμάτιο που ήταν ο γιος μου τα εχει όλα έτσι δεν θα θέλω να βάζω τίποτα στο δικό μου δωμάτιο. Απλά πρέπει να μεταφέρω το κρεβάτι του (με τα κάγκελλα) στο άλλο δωμάτιο και να καθαρίσω το άλλο δωμάτιο γιατί εκεί μέσα σιδερώνω και το έχω και σαν αποθήκη. Να δούμε πως θα τα βολέψουμε τώρα. Εχω και κρεβάτι μεγάλο χωρίς κάγκελλα σε αυτό το δωμάτιο λέτε να το φύγω προς το παρόν και το ξαναστήνω μετά από 5 μήνες ??? :? Δεν θέλω να του αλλάξω δωμάτιο μόλις έρθει το μωρό για να μην του βαρυφανεί και είπα να του αλλάξω τον Αύγουστο για να συνιθίσει κιόλας και έχω ψιλοαγχωθεί πρέπει να γίνουν όλες οι αλλαγές να συνιθίσει και τέτοια :confused::rolleyes: Και λόγω του ότι σκέφομαι να τον στείλω και σχολείο τον Σεπτέμβριο σκέφτομαι μην του έρθουν οι αλλαγές πολλές και απότομες. Και Νοέμβριο το μωράκι :confused: Εσείς τί λέτε ??? Άδικα ανησυχώ??? :confused:

Από ότι βλέπω όλες βρήκατε ονόματα μόνο εγώ για την κορούλα μου δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Καμιά βοήθεια ???? :confused:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram ?????? ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. nikx ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 ???????? ΠΗΤ: 22/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Συγχαρητήρια Βασιλικούλα! Η μικροβιολόγος μου είπε πως η τελευταία τιμή είναι λίγο ανεβασμένη και ότι θα έπρεπε να είναι γύρω στο 90, γι' αυτό ανησυχώ. :?

Μόνη με αφήσατε βρε γαϊδουροεγκυούλες με τον μπουμπούλη μου! :cry:Νεκταρία μάκια στην κοιλίτσα και στον παίδαρο σου. :-D

Από ρούχα έχω πάρει φορμάκια, κορμάκια, 2 καλτσούλες, φόρμα εξόδου, κουβερτούλα αγκαλιάς (τι μαλακιά που είναι! Για μεγάλους δεν έχουν τέτοιες; Έχω μια ψύχωση με τις κουβέρτες) :roll:Κυρίως από mothercare και prenatal. Το prenatal έχει και έκπτωση 10% για όσους έχουν κάρτα ως το τέλος του χρόνου για επιπλάκια, καροτσάκια κτλ.

amela και εγώ σήμερα θυμήθηκα το prenatal ;) σε κάποια φάση θα πάω να δώ. Αν και νομίζω δεν θέλω και πολλά αλλά θα πάω ένα γύρο :D

Εγώ τα έχω τιμήσει δεόντως τα prenatal! Αφού άρχισε να με αναγνωρίζει η πωλήτρια. Την επόμενη φορά θα πιούμε και καφέ! αχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...