Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Έχετε βάλει βλαστοκυστη με προεμφυτευτικο να υποθέσω? Αν ναι, σημαίνει ότι το έμβρυο έχει ελεγχθεί για πολλά σύνδρομα. Θα σας πει ποσοστά στην αυχενική. Τι ηλικία έχεις? Επειδή εγώ ήμουν 36,5 και παρόλο που η αυχενική ήταν πολύ καλή, έστειλα και το αίμα για έλεγχο. Καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε μια χαρά! Να ευχαριστηθείς τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας!!! 

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Όταν λες ελεγμένη βλαστοκυστη εννοείς προεμφυτικο ? 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βασιλικη μου οντως πολυνωρις μπραβο στη ζουζουνα σου!εμενα απο πολυ νωρις μονο στηριζει το κεφαλι και στηλωνει ταποδια!!μπρουμυτα καθεται σαν τοξο και γυρναει μονο απο πλαι ανασκελα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χιχι!πολύ πλακα έχουνε τα ζουζούνια μας.δεν την πολυ-εβαζα μπρουμυτα γιατι δεν της αρεσει και έιχα πολύ καιρό να την βάλω.και μενα μου ήρθε πολυ ξαφνικό που γύρισε.αρχικά λεω μπα...τυχαιο θα ήταν.μετά όμως όποτε την εβαζα κατάφερνε να γυρίσει!πολύ πλακα σου λέω!

περιττο να σας πώ ακομα κοιμάται!εχω παθει σοκ!μήπως να την ξυπνησω?

οχι καλε μη την ξυπνας!αστο να κοιμηθει οσο θελει!

κισακι περαστικουλια με του ουλα σας μωρε!η δικια μου μονο δαχτυλα χωνει αλλα δε δειχνει να κλαιει(μακαρι να περασουμε ανωδυνα τα δοντια ΦΤΟΥΥΥΥ ΦΤΟΥ!)

εμεις εχουμε το 2ο εμβολιο στις 7 μαρτιου για

διφθεριτιδα-κοκκυτη-τετανος-πολυεμελιτιδα-αιμοφυλια-ηπατιτιδα Β-πνευμονιοκοκος

το ιδιο με το πρωτο δηλαδη.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαβάζω το Forum του Parents από τότε που έμαθα ότι περιμένω παιδί. Και βλέπω κατά καιρούς ότι μπαίνουν διάφορα μέλη και κάνουν ένα άκυρο post και μαζεύεται λαός και γίνεται τζέρτζελο. Αυτό μπορεί να είναι και κανα πιτσιρίκι 17χρονο που έκανε εγγραφή και διαβάζουνε τις απαντήσεις με τα φιλαράκια και λιώνουνε στο γέλιο. Ποτέ δεν ξέρεις!!!

pzPvp2.png

το αμυγδαλελαιο ειναι για ολα.για ξηροδερμια,για νινιδα,για ερεθισμο,για συγκαμα,για μασαζ μετα το μπανιο και γενικα για ολα.δεν εχω βαλει ποτε κρεμες στα παιδια (εκτος απο αντηλιακο).στη ραφαελα στην αρχη εβαζα σουντοκρεμ μετα απο καθε αλλαγη απο κακα.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.μονο λαδακι κοριτσια.ειναι το πιο αθωο για το αθωο δερματακι!

Όπως ακριβώς τα λέει η Δήμητρα είναι. Μιλάμε για εγγύηση.

Και εγώ στην αρχή έβαλα σουντοκρέμ, με απ/σμα να κοκκινήσει ο ποπός. Από τότε μόνο αμυγδαλέλαιο.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Από το φαρμακείο το παίρνεις το αμυγδαλέλαιο? Θέλω να της βάλω στο κεφαλάκι της γιατί είναι σαν να έχει σκάσει το δέρμα από ξηρότητα, σαν λέπια. Ο παιδίατρος μου είπε με το μπάνιο θα φύγει σιγά σιγά αλλά εγώ δεν βλέπω βελτίωση.

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοπέλες. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη. Ο λουκουμάς μου μετά από πολύ καιρό κοιμήθηκε μεσημέρι και βρήκα και εγώ την ευκαιρία και κοιμήθηκα 1,5 ολόκληρη ώρα:tongue:. Ξύπνησα λοιπόν και λεω κατσε να μπω να δω τι κάνουν οι κοπέλες. Και τελικά κατάφερα να συγχηστώ. Α, ρε ξύλο που θέλει ο κόσμος. Δεν ξέρω είμαι πολύ προοληπτική σε κάποιοα πραγματα. Δεν θέλω ούτε να ακούω τέτοια. Γερό πανω απ' όλα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...