Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμένα αυτή την κρέμα μου είπε για τα δόντια. Βέβαια λέει ότι μπορεί τώρα να τον τρώνε και το δόντι να σκάσει μετά από 2 με 3 μήνες.

Μάχη αν δεν έχεις κρέμα ή φοβάσαι για αλλεργία βάλτης λίγο γιαουρτάκι να πάρει την κοκκινίλα. ¨οσο για την αυριανή βόλτα δεν έχεις ομπρέλα στο καρότσι; Είναι πολύ μικρή ακόμα και νομίζω ότι δεν κάνει να της΄βάλεις αντηλιακό. Βέβαια οι απόψεις διίστανται αλλά κατω των 6 μηνών νομίζω ότι καλό είναι να αποφεύγεται. Ρώτα και τον παιδίατρο.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΠΡΕΛΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ... ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ JUMBO ΑΥΡΙΟ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα τζάμπο΄νομίζω ότι έχουν. Τις είχα δει κ εγώ και σκεφτόμουν να πάρω μια αλλά έκανε ακόμα κρύο. Τις τελεταίες μέρες όμως με τον ήλιο και ο δικός μου εκνευρίζεται. Τον τυφλώνει και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Δήμητρα επειδή συχνά λες για το αμυγδαλέλαιο ξέρεις αν κάνει και για την ξηρότητα του προσώπου; Ο μικρός επειδή τρίβεται συνέχεια στα ρούχα όταν τον θηλάζω έχει γίνει σκληρό το δερματάκι του. Πήρα μια κρέμα από το φαρμακείο αλλά δεν κάνει τίποτα. και δεν έχω όρεξη να δώσω αλλα 15 ευρώ και να πάρω κατι που πάλι μπορεί να μην κάτι κάτι.

το αμυγδαλελαιο ειναι για ολα.για ξηροδερμια,για νινιδα,για ερεθισμο,για συγκαμα,για μασαζ μετα το μπανιο και γενικα για ολα.δεν εχω βαλει ποτε κρεμες στα παιδια (εκτος απο αντηλιακο).στη ραφαελα στην αρχη εβαζα σουντοκρεμ μετα απο καθε αλλαγη απο κακα.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.μονο λαδακι κοριτσια.ειναι το πιο αθωο για το αθωο δερματακι!

δημητρα συγνωμη κοιμιζα τον μικρο . απλα ηθελανα σε ρωτησω γενικα για την γερμανια μηπωσ ερθουμε προσ τα εκει εδω δεν υπαρχει τπτ να κανουμε απο δουλειες

οκ ξαναμπαινω:tongue:

Holy Diver

Ευχαριστώ Δήμητρα. θα παω αύριο στο φαρμακείο να πάρω.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα! εμας τα μουτρα μας εχουν γεμισει γρατσουνιες παρολο που ειναι κομιμενα τα νυχακια μας..τριβεται οταν νυσταζει κ γιαυτο..

το θεμα υπνος ..κατα τη διαρκεια της ημερας που λειπουμε κοιμαται στο καροτσακι μετα απο μια βολτιτσα στην αυλη, το μεσημερι τον αφησα ξυπνιο στο παρκοκρεββατ ο κ κοιμηθηκε μονος του. το βραδυ μετα το βραδινο μας κοιμαται ενω τρωει ρευεται καμια φορα στον υπνο του κ τον βαζω στην κουνια.αν ξυπνησει πιπιλα χαιδευω τα λιγοστα μαλλακια μας κ κοιμαται.

σχετικα καλα παμε..κ σε κανενα ριλαξ την πεφτει κ φυσικα στα αυτοκινητα υπνος ξεγυρισμενος..

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Καλημέρα κι από εμάς. Είναι τρίτη μέρα που τρέχει η μύτη της μπουμπούκας και βαζουμε φυσιολογικό ορό.

Εμείς κοιμόμαστε κάτι μισαωράκια στο relax κατά τη διάρκεια της μέρας και από τις 9 το βράδυ και μετά κοιμόμαστε στην κούνια συνεχόμενα μέχρι το πρωί στις 7. Το τελευταίο γεύμα το κάνουμε κοιμισμένες γύρω στις 12

pzPvp2.png

kalhmera koyklew!pμε για εμβολιο σημερα τελικα!ανακουφιζεται με την κρεμα της εβαλα χτες τα ξημερωματα 4 το πρωι γιατι ρουφουσε χερια μεμανια ενω εκανε κακα και εφαγε...και τηλυπηθηκα που δενκοιμοταν,δενμπορει να φαει και ακαλα απο την ενοχληση....νομιζω κανει κατι!3 φορες τη μερα πρεπει....εννοω μεχρι 3!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα! ποιο εμβολιο κανετε? εμεις εχουμε κανει στο δευτερο μηνα το πενταπλο κ προχθες καναμε δυο..μηπως ειναι too much? καλη επιτυχια στη ζουζου!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

καλημερες!καλημερες!μολις γυρισαμε απο τον παιδίατρο και την βολτα στα μαγαζια(παν τα λεφτα του μπαμπάκα μας,καλύτερα να μένουμε σπίτι!)

είμαστε αισίως 5370!και 59,5εκ!η παιδιατρος είπε καλα παμε απο βάρος!τελικά όπως μας εξήγησε μας πειράζουν τα γαλακτοκομικά που τρωει η μαμα για αυτο κλαιμε συνέχεια και ξυπνάμε κάθε 3 και λίγο το βραδυ.θα τα κόψω και αυτά για να δούμε!μακάρι να είναι αυτό και να σταματήσει.τώρα κοιμάται πολύ βαθιά!στις 8 την ταισα και ακόμα να ξαναπεινάσει:shock::shock::shock:!

ποπη οχι δεν ανησυχεις!της βασιλικης το εκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!απο 4 μηνων κ πανω το κανουν αυτο!παω φειςμπουκ!

αλήθεια λες,εγώ νομιζα οτι το κανουν όλα!στην αρχή το κατάφερνε μόνο απο την δεξια πλευρα άλλα το εκανε και μια απο τα αριστερά.βαζει τον αγκώνα κάτω απο το στήθος της και μετά πεφτει απο αυτη την πλευρα και στο τελος γυρίζει και τα πόδια!χα!χα!εχει πολύ πλάκα!

καλημερα! ποιο εμβολιο κανετε? εμεις εχουμε κανει στο δευτερο μηνα το πενταπλο κ προχθες καναμε δυο..μηπως ειναι too much? καλη επιτυχια στη ζουζου!

και εμεις καναμε τον 2ο το πενταπλό και τώρα τον 3ο θα κάνουμε τον μηνιγγιτιδοκοκκο(αν τα λέω σωστα)απλά θα το κάνουμε στην κύπρο!

Διαφημίσεις

βασιλικη πολυ νωρις κιολας εναμισι μηνα νωριτερα και να φανταστεις οτι μερικα μωρα το κανουν αυτο μετα τον 5ο μηνα!φτου φτου στη ζουζουνα σου πολυ δυνατη ειναι:P τη δικια μου τη βαζω μπρουμυτα και γλυστραει με τα γονατα της και σηκωνετε λιγο στους αγκωνες τεντωνει και το λαιμο και κοιταει δεξια αριστερα.μετα χωνει τα χερια στο στομα και αναγουλιαζει:tongue:

Holy Diver

βασιλικη πολυ νωρις κιολας εναμισι μηνα νωριτερα και να φανταστεις οτι μερικα μωρα το κανουν αυτο μετα τον 5ο μηνα!φτου φτου στη ζουζουνα σου πολυ δυνατη ειναι:P τη δικια μου τη βαζω μπρουμυτα και γλυστραει με τα γονατα της και σηκωνετε λιγο στους αγκωνες τεντωνει και το λαιμο και κοιταει δεξια αριστερα.μετα χωνει τα χερια στο στομα και αναγουλιαζει:tongue:

χιχι!πολύ πλακα έχουνε τα ζουζούνια μας.δεν την πολυ-εβαζα μπρουμυτα γιατι δεν της αρεσει και έιχα πολύ καιρό να την βάλω.και μενα μου ήρθε πολυ ξαφνικό που γύρισε.αρχικά λεω μπα...τυχαιο θα ήταν.μετά όμως όποτε την εβαζα κατάφερνε να γυρίσει!πολύ πλακα σου λέω!

περιττο να σας πώ ακομα κοιμάται!εχω παθει σοκ!μήπως να την ξυπνησω?

μολις γυρισαμε απο εμβολιο!πηγαμετο μωρο σε αλλη περιοχη.τουμπα συγκεκριμενα,με εστειλε με το μωρο ο παιδιατρος στο φαρμακειο ν απαω ν απαρω τα εμβολια και μου την ειπε γιατι στο ικα που πηγα την προηγουμενη φορα δενειχαν πενταπλο και μου εκαναν τετραπλο και τωρα γινεται μανουρα με τις επαναληψεις........ενω αυτοι ειναιμεγαλο ικ ακαι τα εχουν...αλλα μεεστειλε στο φαρμακειο ν ατα παρω!μου το ρημαξαν το μωρο....σπαραξε!μετα θυμωσε ηταν πολυ σοβαρξ και τωρα κοιμαται!!!και βρηκα ευκαιρι ανασα πω τα νεα!γιατι εχουμεκαι θεμα με ταουλα και τη βρηκαν ολα μαζι την κακομοιρα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ντερμυ μου εκαναν ενα που δε βγαζω τα γραμματα για μηνιγγιτιδοκοκκοκαι το πρεβεναρ 13

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...