Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δικια μου κοιμαται απο τις 8.ειχε γκρινια παλι σημερα λογω εμβολιου που εκανε χτες.πιστευω πως απο αυριο θα επανελθει!τι γκρινια ηταν αυτη χτες κ σημερα απαπαπααααα!!!κ τα 3 μου παιδια στα εμβολια ετσι αντιδρουν!εντωμεταξυ εκανα λαθος ρε σεις κ δεν ειχε εμβολιο η ραφαελα σημερα!του χρονου εχει!:shock: μπερδευτικααααααααα!!!εκανε μονο ενα γενικο ελεγχο!ουρα πιεση σφυγμους τεστ ορασης τεστ ακοης τεστ συγκεντρωσης τεστ παρατηρητικοτητας τα πηγε τελεια στα τεστακια! ειναι 110 κ 19 κιλα!ρε ελεος την περναω μονο 50 εκ!:shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

maxi γιατι ρωτασ ποσο κοιμομαστε ? δεν κοιμασαι καλα ?

ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΥΠΝΟΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.....ΚΛΑΨ....ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.....

κουκλες!εμενα η μικρη ξυπνησε 12,30-2,30-6.00 γιατι δνεξερω καλα το 2-7 εγινε 2-6 στανταρ....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

κουκλες!εμενα η μικρη ξυπνησε 12,30-2,30-6.00 γιατι δνεξερω καλα το 2-7 εγινε 2-6 στανταρ....

αχ και μενα μια απο τα ιδια...τώρα ξυπνάει καθε 2ωρο το πολύ.λέω οτι περνάνε αλμα αναπτυξης και μετα θα στρώσουν!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Βασιλική μου τι κουκλάκι που είναι το κοριτσάκι σου! Αλλά και εσύ δεν πας πίσω!

Δημητρούλα ο άντρας είχε απόλυτο δίκιο! Να του πεις να σου παρει κινητο για να μην ανησυχει άλλη φορά! ;)

Μου άρεσε το θέμα με τον ύπνο που πιάσατε! Εμείς κοιμόμαστε περίπου μια το βράδυ και ξυπνάμε 10.30-11! μες στη μέρα κοιμόμαστε καμια ωρίτσα κατα τις 12 (ακόμα να κοιμηθούμε) και 5-7 το απόγευμα! Και μετα τις 10 έχουμε γκρινίτσα!

Ρε κορίτσια εσάς τρώνε τα χεράκια τους? Εμένα έχει λατρεία! φτύνει την πιπιλα για να βάλει το χέρι του! Και μια μερα ειχε βαλει στη μια ακρη την πιπιλα και στην αλλη το χερι! Τρελος έρωτας! :twisted: :twisted:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ωχ με αυτα τα χερια! κ μενα τα μασουλαει με τετοια χαρα αλλο πραγμα! τωρα δυο τρεις μερες του φοραω φορμακι με γαντακι ενσωματωμενο κ μολις το χωνει αηδιαζει με το υφασμα κ το βγαζει.κ μετα απο λιγο παλι τα ιδια.:evil:

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

αχαχα !!!!εγωτης κραταω παιχνιδακια ειδικα για μασουλημα!!!αλλα σαν το χερι δνεεχει!μαλλον αλμα αναπτυξης ειναι αυτο με τον υπνο η τι να πω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μπραβο στην μπεμπουλα σου!να ναι παντα χαμογελαστη!! Δημητρα γελιο κανονικο, δηλ.χαχχα να ακουστει ποτε θα μας κανουν???

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

μπραβο στην μπεμπουλα σου!να ναι παντα χαμογελαστη!! Δημητρα γελιο κανονικο, δηλ.χαχχα να ακουστει ποτε θα μας κανουν???

5-6 μηνων.προς το παρων μονο σκετο γελιο χωρις φωνη αλλα που και που κανει και κανενα ''αααα'' οταν γελαει:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...