Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω τα εκανα 22,5-25-27.5 και ο αντρας μου ηταν 23-25,5-28:rolleyes: θα βγαινουμε οικογενιακως στα κλαμπακια!:tongue:

ναι τωρα ειναι η ηλικια που αρχιζουν κ πιανουν!κ η δικια μου τραβαει τα ζωακια του γυμναστηριου κ τα μαλωνει:rolleyes: την πιπιλα ουτε αυτη μπορει να την ξαναβαλει στο στομα.ειναι νωρις ακομα.προς το παρων την βαζει στο ματι της:rolleyes: σε 2-3 μηνες θα το κανουν κ αυτο!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοιμαμαι κατα τις 1 κ κατι το βραδυ κ ξυπναω 7 κ κατι το πρωι γιατι ερχονται τα μεγαλα κ κυνηγιουνται διπλα στο αυτι μου.το Σαββατοκυριακο που μας περασε ηταν εφιαλτικο!ξυπνουσαν απο τις 6-6.30 το πρωι κ παιζανε κυνηγιτο!:shock: πεινουσαν διψουσαν κατουριοταν θελαν να χεσουν ....ολα μαζι!!!σαν βρυκολακας παραπατουσα!κ για να κοιμηθω μεσημερι ουτε λογος.1ον δε κοιμουνται αυτα και 2ον οσες φορες τα αφησα με τον μπαμπα τους κ την επεσα για μεσημερι μετα απο 10 λεπτα ηρθαν μεσα κ χοροπηδουσαν πανω μου:evil::evil::evil::evil: ειμαι καταδικασμενη!!

μητσομ θα ειχα πεθανει εαν δεν κλεισω 12ωρο στον υπνο ειμαι χαλια να φανταστειτε τον καιρο που δουλευα ειχα παντα απογευματινη βαρδια για να κομαμαι το πρωι μονο το σαββατο γυρναγα πρωι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

εισαι οντως γατα ρε φροσω:tongue: 12ωρο υπνος?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΤΡΩΓΕΤΑΙ???

αυτο ειναι ενα πραγμα που το κανουν ανθρωποι φυσιολογικοι σαν κ εμενα κ οχι σαν εσενα με 3 παιδια :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

αυτο ειναι ενα πραγμα που το κανουν ανθρωποι φυσιολογικοι σαν κ εμενα κ οχι σαν εσενα με 3 παιδια :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

φανταζεσαι να κοιμομουν 1 το βραδυ κ να ξυπνουσα 1 το μεσημερι?

τα αποτελεσματα αυτης της γουρουνιασης θα ηταν

λερωμενα παιδια

πεινασμενα παιδια

παιδια να κλαινε

σπιτι ανω κατω

μπεμπα χεσμενη

μπεμπα να ουρλιαζει απο πεινα

δε θα ειχα ετοιμασει το φαι

τα απλυτα ρουχα θα κανανε ουρα μπροστα στο πλυντηριο

Μαρή Δήμητρα ο Άρης είναι ντιπ μούφα, κρα κάνει από μακριά.

μαρη σους γιαυτο του μιλαω.ψαρευω να δω τι θα απαντησει.αν ειναι μουφα σε καποια στιγμη θα πεσει σε αντιφαση κ θα τον κανω τσακωτο:tongue:

Holy Diver

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

πριν καμια ωρα κοιμηθηκαν τα παιδια..ο μικρος ειχε βγαλει το τηλ απο την πριζα κ εγω δε το ειδα!!κ ακουω πριν λιγο τις σκαλες καποιος ανεβαινει με φορα ΠΑΤ ΠΑΤ ΠΑΤ τρεχοντας ...ηταν ο αντρας μου!ανοιγει με ορμη την πορτα μπαινει μεσα τρεχοντας κ με βλεπει στον καναπε να εχω μεινει ετσι:shock:

και αρχιζει!!

''ΠΑΣ ΚΑΛΑ??ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ Κ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΤΕ!!!'':shock::shock::shock:

τι λες ρε του λεω!!!δε χτυπησε κανενα τηλ!!!:evil::evil::evil: τελικα παει κοιταει κ βλεπει το καλωδιο εκτος πριζας!!!δε ξερω του λεω κανενας μικρος θα το εκανε(η ραφαελα δε κανει τετοιες χαζομαρες!!)

κ αρχισε να παραμιλαει ''δε παμε καλα εδω μεσα...εφυγα απο τη δουλεια τρεχοντας να δω τι επαθες και νομιζα οτι λυποθιμησες'':shock::shock::shock::shock:

ΜΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

εφυγε παλι στη δουλεια!!δε παει καλα!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλέ ανησύχησε ο άνθρωπος. Σου λέει κατι περίεργο συμβαίνει. Γιατί όμως να έχεις λυποθημήσει;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

επειδη εχω πονολαιμο κ μου πονανε τα κοκκαλα:shock: μαλλον ιωση ειναι...αλλα δεν ειναι λογος λυποθημιας!!!πως του κολλησε ξερω γω?δεν εχω λυποθημησει ποτε!!!ελεος πιααααααα

Holy Diver

χμ πωπωπω δημητρα δικιο εχει ο αντθρωπος . εγω τι να πω τισ προαλες επερνε ο αντρασ αλλα ηταν κληστο ελεγε αλλα ηταν ανηχτο δεν ειχε σημα το κινητο μου . εμφραγμα επαθε ο αντρασ μ μολισ ηρθε μες τα νευρα μες την ανησυχια και εγω νορμαλ επεζα με το μωρο πωππωπωπωπωπ

μα νευριασα γιατι μου την ειπε κιολας λες και ηξερα οτι ο μικρος το εβγαλε απο την πριζα!και λεει ΄''αλλη φορα καθε μια ωρα θα κοιτας το τηλ αμα ειναι στην πριζα:shock::shock::shock:

Holy Diver

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΡΕ καλα ο δικοσ μ εεμεις τον σκεπαζουμε αυτοσ ριχνει την κουβερτα . οπως ξερετε δεν κοιμωμαστε 12 η ωρα μαμ κακα κια νανι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...