Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Φρόσω και Νεκταρία συγχαρητήρια κοριτσάρες μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη και ενώ όλες οι τιμές ήταν μια χαρά, η τελευταία ήταν ανεβασμένη. :evil:Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνω και δίαιτα για διαβητικούς γιατί ήδη έχω κόψει το αλάτι! :cry:Αέρα θα τρώω; :shock:Την Τρίτη που θα πάω στον γιατρό μου θα ξέρω.

Οι τιμές ήταν

0' 73

30' 123

60' 147

90' 107

120' 117

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Φρόσω και Νεκταρία συγχαρητήρια κοριτσάρες μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη και ενώ όλες οι τιμές ήταν μια χαρά, η τελευταία ήταν ανεβασμένη. :evil:Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνω και δίαιτα για διαβητικούς γιατί ήδη έχω κόψει το αλάτι! :cry:Αέρα θα τρώω; :shock:Την Τρίτη που θα πάω στον γιατρό μου θα ξέρω.

Οι τιμές ήταν

0' 73

30' 123

60' 147

90' 107

120' 117

μη στεναχωριέσαι μελινάκι!και στην περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις ειδική διατροφή σκέψου αργότερα οτι ενώ εμείς θα προσπαθούμε να χάσουμε τα περιττά κιλά μας εσύ θα είσαι ήδη πιο αδύνατη λόγω της διατροφής!μπορεί να σου βγεί σε καλό στο τέλος, μην απελπίζεσαι!η τρίτη δεν είναι μακριά.δες το από την καλή του την πλευρά!;)

Οι τιμές ήταν

0' 73

30' 123

60' 147

90' 107

120' 117

καλε μια χαρα νομιζω ειναι οι τιμες σου μεσα στα ορια γιατινα σε βαλει σε διαιτα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε ???

Εγώ σήμερα είμαι πίσω στην δουλειά :mad: Βαριέμαι αφόρητα και έχω και πολλή δουλειά επέιδή έλειπα :mad:

mikio το έντστικτο σου αυτή την φορά σε διέψευσε ;) Θα χαίρεσε όμως που έχεις κοριτσάκι ;):D Εγώ πάντως πετάω από χαρά :tongue::lol: Και ειδικά που θα κάνω 1+1 ;)

Πήγατε για ψώνια να πάρετε τίποτα για τα μωράκια σας ??? Εγώ πήγα MotherCare δεν είχε εκπτώσεις σε βρεφικά ρούχα μόνο σε σεντονάκια και τέτοια και για πιο μεγάλα μωρά είχε στα ρούχα όχι όμως για νεογέννητα. Πήρα μόνο σαλιάρες και κλιπ πιπίλας και 1 σετ εξωετερικά μακριμάνικα για 0-3 μηνών !!!

Το Marks&Spencer είχε πολύ πιο όμορφα πράγματα και σε καλύτερες τιμές !!!! ;) Πάλυ δεν είχαν έκτπωση αλλά οι τιμές ήταν πιο κάτω. Δηλαδή το σετ με τα 3 μακρυμάνικα τα είχε 19.50 ευρό ενώ το MotherCare 22 ευρό και δεν είχε ούτε όμορφα σχέδια. Πήρα και από εκεί 1 σετ με 7 εσωτερικα μακρυμανικα 0-3 μηνών και 1 σετ εξωτερικά μακρυμάνικα μέχρι ενός μήνα για μόλις γεννηθεί γιατί με τον γιο μου την είχα πάθει τα 0-3 μηνων ήταν μεγάλα του και ήταν και 3500. Τώρα που είναι και κορίτσι σίγουρα θα είναι μικρότερη είπα να πάρω μόνο 1 σετ 3 μέχρι ενός μήνα ;)

Αυτά για την μπέμπα που ακόμα δεν αποφάσισα τι θα την ονομάσω αλήθεια έχετε καμιά ιδέα κανένα όνομα προτότυπο και ασυνήθιστο να με βοηθήσετε ???? :rolleyes::tongue:

Ψώνισα και κάτι για εμένα 1 τσάντα και 1 ρολόι Guess. Είχαν εκπτώσεις η τσάντα 30% και το ρολόι 20% και είπα να το εκμεταλλευτώ !! ;)

Αλήθεια εσεις ψωνίσατε τίποτα ????

Ααααααααα έχω πάρει και ένα τέλειοοοοοοο φόρεμα μάρεσε πολύ και το πήρα. Δεν είναι εγκυμοσύνης είναι για μετά και είναι για ειδικές περιπτώσεις όπως για ένα γάμο για βάφτιση και τέτοια. Αφού μάρεσε τόσο πολύ που λέω να το βάλω όταν με το καλό βαφτίσω την κόρη μου χεχεχε :lol: :lol: :lol:

Για πείτε εσεις ψωνίσετε τίποτα ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια!

Κούλλα καλή υπομονή με τη δουλειά! Την Παρασκευή πάω επιτέλους και εγώ να δω αν θα κάνω γαλάζια ή ροζ ψώνια! Ευτυχώς θα έχουν αρχίσει και οι εκπτώσεις οπότε μετά το ιασώ απ'ευθείας δίπλα για τα πρώτα ψώνια του μωρού! Ε κάτι θα πάρω και εγώ μη μείνω με το παράπονο! :wink:

Άρχισα να το νιώθω και περισσότερο απο χθες αν σκεφτείτε ότι δυο μέρες δεν ειχα καταλάβει τίποτα! Βλέπαμε και την κοιλιά που κουνιόταν.Πολύ πλάκα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

nikx προσπαθώ να κάνω υπομονή σήμερα είναι η πρώτη μέρα και είναι δυσκολότερο!! :rolleyes:

Αντε κόντεψες και εσύ να μάθουμε τα φύλο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά !!!

Εγώ στις 28 έχω ραντεβού για ανάλυση αιμοσφαιρίνης, διαβήτη και τοξόπλασμα. Και στις 28 θα είμαι με άδεια σίγουρα.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κούλλα λύσε μου κάποιες χαζές απορίες! Είναι αλήθεια ότι στην β'επιπέδου σου δίνουν dvd? τρισδιάστατες φωτο παίρνεις απο το μπεμπέ? Σκέφτεται και η γιαγιά να έρθει να δει το εγγόνι την παρασκευή.Λες να μου το επιτρεψει ο γιατρός ή να μην ρωτήσω καν? :roll:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κούλλα λύσε μου κάποιες χαζές απορίες! Είναι αλήθεια ότι στην β'επιπέδου σου δίνουν dvd? τρισδιάστατες φωτο παίρνεις απο το μπεμπέ? Σκέφτεται και η γιαγιά να έρθει να δει το εγγόνι την παρασκευή.Λες να μου το επιτρεψει ο γιατρός ή να μην ρωτήσω καν? :roll:

Δεν νομίζω να μην σου επιτρέπει ο γιατρος να πάρεις την γιαγιά σου νομίζω να την πάρεις και να μην τον ρωτήσεις καν!

Dvd πρέπει να πάρεις μαζί σου και να πεις του γιατρόυ να σου το γραψει όταν θα βλέπετε το μωρό και οι φωτο που σου δίνει ναι είναι τρισδιάστατες εφόσον τα μηχανήματα που έχουν είναι καινούργια. Εγω τώρα επειδή πάω στο δημόσιο δεν έχει τέτοια ουτε dvd ουτε τρισδιάστατα έγχρωμες φωτογραφίες :(

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Δεν νομίζω να μην σου επιτρέπει ο γιατρος να πάρεις την γιαγιά σου νομίζω να την πάρεις και να μην τον ρωτήσεις καν!

Dvd πρέπει να πάρεις μαζί σου και να πεις του γιατρόυ να σου το γραψει όταν θα βλέπετε το μωρό και οι φωτο που σου δίνει ναι είναι τρισδιάστατες εφόσον τα μηχανήματα που έχουν είναι καινούργια. Εγω τώρα επειδή πάω στο δημόσιο δεν έχει τέτοια ουτε dvd ουτε τρισδιάστατα έγχρωμες φωτογραφίες :(

Το μηχάνημα είναι φοβερό!μας έδειξαν το μπεμπέ τρισδιάστατα πριν κανα μήνα που είχα πάει απλά να με δει!μακάρι να μας κάνει τη χάρη και να μας το γράψει αν και φοβάμαι να του το ζητήσω γιατί είναι λίγο αυστηρός!:( όχι τη γιαγιά μου,τη υποψήφια γιαγιά του μωρού εννοούσα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Το μηχάνημα είναι φοβερό!μας έδειξαν το μπεμπέ τρισδιάστατα πριν κανα μήνα που είχα πάει απλά να με δει!μακάρι να μας κάνει τη χάρη και να μας το γράψει αν και φοβάμαι να του το ζητήσω γιατί είναι λίγο αυστηρός!:( όχι τη γιαγιά μου,τη υποψήφια γιαγιά του μωρού εννοούσα!

Α οκ σορρυ το διαβασα πολύ βιαστικά χεχε. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα εξαρτάται και πόσο αυστηρός και ιδιότροπος είναι όμως ! Αλλά πάλυ νομιζω οκ θα είναι δεν θα εχει μικρά μωρά να πειράζουν και να ενοχλούν ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!!! Γυρίζω συνέχεια λόγω καλοκαιριού και δε πολυμπαίνω! Το νου σας κοπελούδες να το χαρείτε κι εσείς το τελευταίο ξέγνοιαστο καλοκαιράκι σας! :lol: Mε ένα μωρό στην κοιλίτσα πας παντού με ένα μωρό από έξω από την κοιλίτσα λιγουλάκι περιορίζεσαι! :lol:

Kάτσε να σχολιάσω και τα υπόλοιπα... Κουλίτσα μου το ένστικτο δε με διέψευσε,έλεγα ότι όλοι πίστευαν ότι θα κάνω αγόρι και το 2ο αλλά εγώ από το τεστ ακόμα είχα ένστικτο ότι είναι κορίτσι.Μάλιστα πολύ καιρό τώρα της είχα πάρει κι ένα ζευγάρι ροζ καλτσάκια! Και βγήκα σωστή οπότε τα ροζ καλτσάκια θα τα αξιοποιήσω! Και φυσικά πετάω από χαρά! Έλεγα στον άντρα μου ότι θα κάνουμε παιδάκια μέχρι να κάνω κόρη οπότε το καλόπου του θέλω να είναι όντως κόρη όπως ένιωθα. :lol:

Bασιλική μου το κολπάκι για αγόρι είναι να μην αφήνεις μέρα να πάει χαμένη! :lol: Για κορίτσι θέλει πριν την ωορρηξία την επαφή,αλλά εγώ με κύκλο οβάλ δεν μπορούσα να υπολογίσω...οπότε απλά... ήμασταν χαλαροί κι αν κάτσει,έκατσε. Κι έκατσε! :lol:

Mελινάκι κι εγώ καλές τις βρίσκω τις τιμές στο σάκχαρο,δε νομίζω να περιορίσεις και πολλά! Μυστικό: Πίνε ένα ποτήρι γάλα πριν να πας για ύπνο,πολύ νερό και περπάτα όταν βρίσκεις ευκαιρία. Και όχι άγχος!!! Αυτά! ;)

Αγορές με τις εκπτώσεις! Προς το παρόν έχω μόνο ροζ καλτσάκια και ροζ πιπίλα. Το mothercare δεν το πλησιάζω μου τη δίνει η εκμετάλλευση από τον Έλληνα αντιπρόσωπο. Επίσης δεν έχουν εκπτώσεις στα ρουχαλάκια που έχουν κατανάλωση όπως φορμάκια και ζιπουνάκια κι αυτό είναι μεγάλη κοροϊδία! Αν ποτέ λυθεί το θέμα με το αγγλικό θα ξαναψωνίσω αλλιώς τέλος. Και το πρόβλημα είναι ότι εδώ στα Χανιά δεν έχουμε καμιά άλλη αλυσίδα και τα συνοικιακά είναι φωτιά! Κρίμα να μην προλάβαινα να έπαιρνα και της μπέμπας κανά-δυο ρουχαλάκια από τότε που έκανα τις παραγγελίες... Τα έχω όλα unisex αλλά ήθελα και μερικά ροζάκια... Τι να κάνεις θα καταφύγω σε άλλες λύσεις.

Α τέλος nikx... Νίκη είπαμε? Όλο ξεχνάω ρε γμτ με τα ονόματα... στη Β επιπέδου μπορείς να πάρεις όποιον θες ακόμα και τον κουμπάρο αλλά δε στο συνιστώ γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς! :lol: Kαλά αποτελέσματα σου εύχομαι! Πολύ τρυφερό να έρθει η γιαγιά δλδ η μαμά σου να υποθέσω. Κι εμένα είχε έρθει στο Γιώργο,τώρα δεν μπόρεσε γιατί πρόσεχε τον Γιώργο για να πάμε με τον μπαμπά μας! :lol:

γεια σας κοριτσια ζεστη αντε να ερθει ο αυγουστος να παω στο νησι να κανω καμια βουτιτσα .Ασχετο τι αλλη εξεταση εχουμε να κουνουμε απο εδω κ περα??κ ποτε την κανουμε ξερετε? για να προετοιμαστω να μαζεψω τα λεφτα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

καλημέρα! καλή εβδομάδα σε όλες!!!

κούλλα μου από αγορές δεν πήραμε τίποτα ακόμα... μόνο βολτούλες στα μαγαζιά της πόλης.το μόνο που έχουμε πάρει είναι 1 καλάθι πολύ μεγάλο και ένα καρεκλάκι αυτοκινήτου(που έχει ενσωματομένες ρόδες και μετατρέπεται σε καροτσάκι)που μας τα έδωσε 1 γείτονας που τα είχαν τα εγγόνια του.α!και κάτι υπέροχες πετσέτες μπάνιου που έπλεξε την δαντέλα η μαμά μου.βασικά περιμένω να ερθει ο Αυγουστος που θα έρθει και ο συντροφός μου στην κύπρο για να πάμε μαζι. από τιμές τι λένε? αξίζουν οι εκπτώσεις τους?

νεκταριά πραγματικά η κοιλιά σου είναι τρομερή!!!μακάρι να είχα και εγώ τόσο όμορφη και στρογγυλή κοιλίτσα! εγώ για να καταλάβεις κοιμάμαι ακόμα μπρόμυτα, ενώ την κύριακή που βρέθηκα με τα αδέλφια του μπαμπά μου κλπ από τα 40 άτομα που με είδαν μόνο μια θεία μου με ρώτησε αν είμαι έγκυος.οι άλλοι χαμπάρι δεν πήραν!!!!σε ζηλεύω!!!!

λοιπόν σήμερα πήγα και εγώ για την β'επιπέδου!ολά καλά με το μωράκι μας!τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως αστεία...μετά απο 30' εξέτασης δεν έλεγε να γυρίσει να δούμε το προσωπό,γιατί ήταν μπρούμυτα.ότι κιαν έκανε ο γιατρός δεν γινόταν τίποτα!είχε πεισμώσει!!!(έμοιασε στη μαμά βλέπετε...)μετά από καμια ώρα αποφάσισε να γυρίσει!στο τέλος της εξέτασης και αφού είχαν πάει όλα καλά ήμουν πολύ χαρούμενη τότε άρχισε να κτυπάει τα χέρια της και να χειροκροτάει!!!γέλασαμε πολύ, τόσο εγώ όσο και ο γιατρός.θα μας μείνει αξέχαστο!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...