Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmera τι κανετε εμεις την νυχτα ξπνησαμε μετα απο 3 ωρες λογο οτι το ζουζουνι μου δεν μπορουσε να κοιμηθει κατι τον ενοχλουσε στον υπνο του . το ξεματιαξαμε ειχε ματι το καλο μου πηρα μεγαλη τρομαρα ετσι οπωσ εκανε στον υπνο του . τωρα τον εχω στο σαλονι και χαζευει εγω κανω φασολαδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ Βασιλική μου! Φυσιολογικό ορό κάθε πόση ώρα μπορώ να βάζω? Δεν δυσκολεύεται να αναπνεύσει απλά ακούω αυτο το χρρρρ χρρρρρρ στην ανάσα της. Εννοείς να βάλω μπωλάκι με νερό πάνω στο καλοριφέρ για την υγρασία?

όποτε θες βάζεις. πχ καθε φορα που θα αλλάζεις πάνα ,βάζε 1μλ σε κάθε ρουθούνι.μια χαρα είναι το μπωλάκι(μεταλικό για να περνά η ζεστη).μπορείς αν θέλεις να βάλεις μια κατσαρόλα στο ματι με νερό κι αστο να εξατμιστεί λίγο(χωρις απορροφητήρα)για πιο γρηγορα αποτελέσματα!

καλημερα εμενα με ξυπνησε σημερα στις εξι γιατι εκανε το εξης θεικο πηγε κ τραβηξε με τα χερια της την παντα της κουνιας κ την εβαλε στην μουρητης κ αρχισε κ τσιριζε απο τον τρομο της

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα εμενα με ξυπνησε σημερα στις εξι γιατι εκανε το εξης θεικο πηγε κ τραβηξε με τα χερια της την παντα της κουνιας κ την εβαλε στην μουρητης κ αρχισε κ τσιριζε απο τον τρομο της

βρε φρόσω μου δεν την έχεις δεμμένη πάνω στην κούνια της?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλες. Πώς πάτε; Εμείς σήμερα περάσαμε μια ανεπανάληπτη νύχτα. Κάθε μία ώρα περίπου ξύπναγε και ήθελε την πιπίλα του. ¨Ηταν από τις λίγες φορές που δεν ξύπνησε για φαγητό αλλά ξύπναγε για πιπίλα. Στο τέλος τον πήρα στο κρεββάτι γιατί είχα βαρεθεί να σηκώνομαι. Το πρωί πήγαμε βολτίτσα και τώρα ο κύριος κοιμάται του καλού καιρού. Εμ, αφού το βράδυ ήταν κουκουβάγια.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

oxi gia ejetash παω ποπακι,εμβολιο εχω 10 φεβρ....εμεν αρχισε να τρωει σε μεγαλυτερα διαστηματα,εχει 2 μερες καθεται 3-4 ωρες καιμετα τρωεοι κανονικα....κανει πολυ λιγοτερα και μεγαλυτερα γευματα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κοριτσια καναμε εμβολιο το πρωι.η μικρη μεσα στην γκρινια απο το εμβολιο.το ξερα οτι θα γινει ετσι:twisted: κοιμαται κ γκρινιαζει!κ αυριο ετσι θα παει.εκανε κ πυρετο 38.3 εχει τωρα.

ειμαστε 6680 και 68 εκ:-P!!!

λοιπον ρωτησα το γιατρο για το πρεβεναρ. παραδεχτηκε οτι οντως υπηρξε προβλημα στο πρεβεναρ παρτιδα δεκεμβριος 2010:evil: λεπτομεριες δε μου ειπε.ουτε ποσες παρτιδες ουτε τιποτε αλλο.μονο αυτο.απο τον ιανουαριο λεει ειναι ολα οκ. δε ξερω κοριτσια τι να πω:confused:

μονο μη μου την πειτε κ εσεις γιατι το ειπα κ σε ενα αλλο θεμα κ μου την επεσε μια κοπελα με στυλακι οτι εγω κατηγορω τους ελληνες γιατρους:rolleyes: εντωμεταξυ εγω το ειπα γιατι ειχανε ολες την απορια για το τι ισχυει τελικα κ επειδη πηρα μια γνωμη απο τον δικο μου γιατρο ειπα να τους ενημερωσω.μεχρι τωρα οποιες ειχαν ρωτησει στο ''δε γνωριζουμε'' ειχαν μεινει.τι να πω!φταιω κιολας!:confused:

μολις σταματησε η μικρη να κλαιει κ κοιμαται αλλα κανει μορφασμους γκρινιας:mad::-x:-x

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1894878&posted=1#post1894878

ο αλλος εντωμεταξυ μονος του μιλαει:shock::shock::shock::shock:

Holy Diver

καλα δε ξερω πως μου εχει κολλησει απο το πρωτο παιδι..αλλα η παντα της κουνιας κ εκεινο το σιδερο απο πανω που εχει το τουλι...ειναι οι μεγαλοι μου φοβοι για ενα μωρο...στην παντα φοβαμαι μη γινει αυτο που εγινε με τ δικια σου κ δε το ακουσω κ σκασει:confused:

κ με το σιδερο με το τουλι..φοβαμαι μη πεσει πανω στο κεφαλι του μωρου

γιαυτο δε τα εχω χρησημοποιησει ποτε αυτα τα 2

ειμαι καλα γιατρε μου???:shock::shock::shock:

Holy Diver

κοριτσια τι κανετε? βοηθηστεμε λιγο ο γιοκασ μου δεν κοιμαται καθολου δεν εχει υπνο ολοι μερα δεν γκρινιαζει δεν κλαιει ολα οκ. μολισ προσπαθω ν τον κοιμισω κοιμαται 10 λεπτα και τελος βοηθεια τι ν κανω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...