Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι πολυ σπαστικο αυτο που κανουν οι παππουδογιαγιαδες που θεωρουν το εγγονι τους κτημα τους κ εμας τις μανες ανικανες κ μας δεινουν 100 συμβουλες τη μερα λες κ εμεις δε ξερουμε.εδω εγω εχω το 3ο παιδι κ η μανα μου ακομα μου λεει ''να κανεις εκεινο να κανεις το αλλο '' λες κ δε τα ξερω!!!μαρεσει που μου λεει κ για τον θηλασμο ενω δεν εχει θηλασει ποτε της κ δεν εχει ενημερωθει κ ποτε της γιαυτο το θεμα!!!

Holy Diver

αχ αχ αμα αρχισω να γραφω δεν θα μου φτασειτο φορουμ με τπτ . εμενα η μαμα μου οταν μ λεει κατι μου το λεει μια φορα οταν τισ λεω το ξερω τελος δεν το ξανα λεει . εχω ομως και απο την μερια τουαντρα μου την γιαγια του . δισεγγονο αυτη ειναι αππαπαππαππαπαππαπα δεν θελεις να ξερεις. τα χερακια του μωρου να τα δενεις με μια πετσετα θα εχει προβλημα καιθα τρεχεται σε γιατρουσ . τα μπιμπερα του να τα βαλεις σε αλλο συρταρι τα ρουχα του δεν εινια εδω η θεση τουσ αλλα εδω .γιατι τον περνεισ αγκαλια θα επρεπε ν κοιμαται μονος του τον κακομαθαινεις πρεπει να το αφησεις να κλαψει αστο και 20 λεπτα να κλαψει να κανεισ τισ δουλειες σου αλλιωσ δεν θ μπορει σ ν κανεις τπτ . τισ δουλειες μ τισ κανω οταν κοιμαται . κρυω εχει να μην το βγαζεισ στο σαλονι καλα ειναι στο δωμ,ατιο του χαρα θεου εχει εξω και εγω πρεπει ν το εχω κλειδωμενο μεσα . και μην το κανεισ πολλα εμβολια το παιδι δεν κανει . μην το βγαζεισ εξω θα αρρωτησει . οταν δεν εχει κρυο εξω τονντυνω και τον βγαζω για μιση ωριτσα να παρει αντισωματα ολο το χειμωνα μεσα μετα το πασχα να βγει και αμα θα εχει καλο καιρο . κουραστηκα να γραφω .

Διαφημίσεις

τα χερια του πως να τα δενεις:confused: κ τι προβλημα θα εχει δηλαδη?εμας δε μας εδεναν τα χερια κ μια χαρα ειμαι:rolleyes: ουτε κ στα παιδια μου το εκανα ποτε!δε το καταλαβα αυτο...:cool:

Holy Diver

ναι τωρα συγα μην τρεχω να δενω τα χερακια του . εμεις δηλαδη που οι γονεις μασ δεν εδεναν τα χερια μας τι παθαμε τπτ μεγαλωσαμε με προβληματα και δεν το ξερω . συγα τωραοτι θελωεγω θα κανω και οτι πραττω εγω οτι ειναι σωστο για να γινει . αει σηκτηρ

δε καθονται στο δωματιο τα σκασμενα:evil: κοιτα αμα ειναι δυνατα η τηλεοραση η μιλαμε η εχουμε μουσικη κ σκουπα να βαλω κ πλυντηριο δε ξυπναει.αλλα αμα εκει που κοιμαται παει το αλλο κ ουρλιαξει πανω απο το κεφαλι της η πεταξει κανενα πιανακι στο πατωμα διπλα απο κει που κοιμαται το μωρο τοτε τρομαζει κ πεταγεται μεχρι επανω.τωρα σταματησαν τους εβαλα παιδικα.(τους περναω μυνηματα με φαλλους κ βυζια ?\):tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ειπαμε εχει σαλταρει τελειως ο κοσμος!σιγα μην εστελνα το παιδι μου ΜΟΝΟ σε αλλη χωρα!!εδω ουτε καν σε ελληνικο σχολειο δε το στελνω που ειναι στη διπλα πολη 20 λεπτα με το αυτοκινητο!!θα παει γερμανικο μεσα στο οποιο στεγαζονται ελληνικα μαθηματα 3 φορες τη βδομαδα ..γραμματικη ιστορια γεωγραφια

ακου εκει!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...