Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

της αρεσε το κολπο που βρηκε να πιανει την πιπιλα της κ ολη την ωρα τη βγαζει με το χερι της κ δε μπορει να τη βαλει στο στομα.την βαζει στα ματια κ στη μυτη:tongue:κ μετα με φωναζει ΓΓΓΓΓΓΓΓ αουιιιιι γκεεεεεε γκουυυυυ μπβββββββ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

δε βγαινουν τωρα ποπακι θα κανουν κανενα 2μηνο.απο τωρα αρχιζουν οι ενοχλησεις.βασικα αν εκει που ειναι ηρεμο ξαφνηκα ουρλιαζει με πονο κ αφου λες οτι βαζει χερια μεσα πιο στανταρ τα δοντια εχω.αλλα να υπολογιζεις 2 μηνες στανταρ

Holy Diver

Διαφημίσεις

εχει κ σαλια?η δικια μου παντως βαζει πολυ χερια στο στομα κ τρεχουν κ τα σαλια της:rolleyes: αλλα δε κλαιει ευτυχως.κ τα αλλα 2 μου παιδια εβγαλαν πολυ ηρεμα τα δοντια τους.ουτε κιχ δεν εκαναν.ποτε πεταγοταν το δοντακι χαμπαρι δε περναμε.ο αλεξ το μονο που εκανε ηταν πριν απο καθε δοντι 2 μερες διαρροια 2-3 φορες τη μερα.αυτο.ουτε να γκρινιαζει ουτε τιποτα.η ραφαελα ουτε καν διαρροια.ουτε καν εξυναν τα ουλα τους:shock: πολυ τυχερη ημουν μακαρι κ η μικρη να τα βγαλει ετσι:tongue:

Holy Diver

Απο την ωρα που γυρισαμε είχαμε συνεχεια επισκεψεις! Επιτελους να χαλαρωσω και εγω!

Κοριτσακια καλησπερα σας! Οχι, οχι μην ανησυχησετε παλι....Απλα παλι δεν εχουμε ιντρνετ, μας χαλασε το ρουτερ και θα μας το αντικαταστησουν την Τριτη μαλλον :evil: Δημητρα οντως εφτιαξε απο μονη της..Τρωει καθε 4 ωρες 150 μλ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ εχτες η κορη μου, για πρωτη φορα κοιμοταν απο τις 8,30 το βραδυ μεχρι τις 4.00 και μετα ξυπνησε στις 8 το πρωι!!!!!!!:P

Ελενάκι μαλλον άρχισε να στρώνει.και μενα ετσι ξεκινησε και τελικα ενα βραδυ το πηγε σερι! Εγω προσπαθω τωρα να το αλλαξω να κοιμαται εστω 12 αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει. Μολις παει 2 τοτε κοιμαται μονος του!

ΝιKx αν έχεις ασφάλεια και απλώς την έχεις ξαχάσει το όχημα δεν θεωρείται αναφάλιστο. Μπορείς να προσκομίσεις αργότερα την ασφάλεια. Βέβαια μπορούν να κόψουν κλιση επειδή δεν έχεις τα χαρτία μαζί σου. Να λές ότι ήσασταν τυχεροί αφού είχατε και το μωρό μεσα και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε.

Joan ασε γιατι φαγαμε και προστιμο 500ευρω γιατι ειχαμε ξεχασει την ασφαλεια.Βεβαια τωρα μαθαμε οτι δεν ισχυει αυτο το προστιμο και οτι κανονικα πληρωνεις 15 ευρω.Αντε να δουμε την Δευτερα τι θα μας πουν!

Παντως καταληγεις και κερατας και γδαρμενος... :twisted:

Χριστίνα ευτυχώς που το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα!!! Για σκέψου εδώ εμείς που είμαστε μεγάλοι και παθαίνουμε ταραχή. Πολλή προσοχή κορίτσια στο δρόμο - βάλτε και το ταμπελάκι που προειδοποιεί ότι υπαρχει παιδί στο αυτοκίνητο (αν και πολύ λίγοι το προσέχουν).

Καλα μπουμπουκακι εννοειται οτι πανω απ'ολα μετραει που ειμαστε καλα και που ο μπεμπακος συνεχισε τον υπνο του ανετα. Ναι νομιζεις οτι το ταμπελακι το σεβεται κανενας! Σκασιλα εχουν.

Απλα σε ριχνουν τετοιες καταστασεις και ψυχολογικα πολυ! :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

χριστίνα πήγαινε tο ασφαλιστήριο αλλά και tο συμβόλαιο μαζί στην τροχαία. Δημητρούλι κι εμένα για 6 μηνών φοράει...πάλι εχω πόνο περιόδου αν και είναι νωρίς ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

δημητρα εχει και σαλια . βασικα απο σημερααλαξα το ωραριο για ν δουμε τι ωρα θ ξυπνησει το βραδυ .10 ξυπνησε σημερα 10.30 κοιμηθηκε τωρα γ ν δω αμα δεν μ βολεψει παλι στις 12 θ τ γυρισω για ν ξυπνα στις 8

ποπη το πιο πιθανο ειναι να σου ξυπνησει παλι στις 8 το πρωι...κιεγω προσπαθω για αλλαγη ωραριου να τρωει το τελευταιο στις 10.30 κ οχι στις 12.30 αλλα το παω λαου λαου.καθε μερα κοβω και μιση ωρα:tongue:

Holy Diver

δηλαδη χτες εδωσα το τελευταιο αντι για 12.30 στις 12.κ σημερα θα τις το δωσω στις 11.30 δηλαδη σε 10 λεπτα :rolleyes: αυριο στις 11 μεθαυριο 10.30..κοιμαται το μεσημερι 2-3 φορες απο καμια ωρα καθε φορα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...