Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον,αν πραγματικά επιθυμεις να την στειρώσεις υπαρχει τρόπος.συνεννοήσου με τον συναδελφο πουθα σου κανει την επεμβαση.θα σου δώσε καποια χαπάκια που τα βαζεις στο φαι.τα χωνεις σε 1 κεφεδακι και σε μιση ωρα θα γίνει προβατακι το αγριογατακι σας.στα περισσοτερα γατια πιανει!

Βασιλική αυτό πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί. Θα συννενοηθώ με τον κτηνίατρο και θα το κάνω. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι τρώνε μαζί και τα 5. Πως να το κάνω να φάει πρώτα η μαμά Σωτήραινα?

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποσο γεννηθηκατε? εμεις 3300 και 49 εκ.κοντες και λεπτεπιλεπτες!

Αχαχαχα! Κι εμείς 49 εκ. και 2.750 γρ. Στην τελευταία επίσκεψη του παιδίατρου πριν 1 μήνα περίπου είμασταν 56 εκ. και αν βάλουμε και 12ποντη γόβα πιάνουμε τους 68 πόντους χεχεχεχεχε

pzPvp2.png

βρε βασσιλικη μου αυτο δεν ειναι επικινδυνο το φαι το τρωνε κ τ μωρα τα σωτηρακια απλα θελει πολυ υπομονη μου πηρε 6 μηνες να ημερωσω την θυλικια στην γειτονια καθομουν στο σκαλοπατακι την ωρα που της εβαζα φαι κ εβαζα το πιατο 2 παλαμες πιο εκει ερχοταν δειλα δειλα ετρωγε κ δεν κουνιομουν μονο οταν με κοιταζε στα ματια τα εκλεινα κ χαμηλωνα το κεφαλι κ ηρθε η μαγικη στιγμη μου ακουμπησε το χερι κ μου χαιδευτικε εκανα παρτυ την επιασα κ την στειρωσα μετα απο 6 μηνες αφου με ειχε εμπιστευθει εναν χρονο επιμονη καθημερινη επαφη καθισμενη στο σκαλοπατι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

βρε βασσιλικη μου αυτο δεν ειναι επικινδυνο το φαι το τρωνε κ τ μωρα τα σωτηρακια απλα θελει πολυ υπομονη μου πηρε 6 μηνες να ημερωσω την θυλικια στην γειτονια καθομουν στο σκαλοπατακι την ωρα που της εβαζα φαι κ εβαζα το πιατο 2 παλαμες πιο εκει ερχοταν δειλα δειλα ετρωγε κ δεν κουνιομουν μονο οταν με κοιταζε στα ματια τα εκλεινα κ χαμηλωνα το κεφαλι κ ηρθε η μαγικη στιγμη μου ακουμπησε το χερι κ μου χαιδευτικε εκανα παρτυ την επιασα κ την στειρωσα μετα απο 6 μηνες αφου με ειχε εμπιστευθει εναν χρονο επιμονη καθημερινη επαφη καθισμενη στο σκαλοπατι

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να καθίσω τόση ώρα στην αυλή, ειδικά τώρα με το μωρό. Αν ζεστάνει ο καιρός θα το προσπαθήσω και αυτό

pzPvp2.png

kala το καταλαβαινω αυτο σιγουρα με το μωρο δεν μπορεις να το κανεις ευτυχως εμενα εμαθε κ ανεβαινει κ στο μπαλκονι πλεον απο το δεντρο μολις την φωναξω κ ολα τα αδεσποτακια γατια που περναν για φαι ξερουν κ τσουπ τσουπ εμφανιζονται στο μπαλκονι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλά, είσαι απίθανη!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Βασιλική αυτό πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί. Θα συννενοηθώ με τον κτηνίατρο και θα το κάνω. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι τρώνε μαζί και τα 5. Πως να το κάνω να φάει πρώτα η μαμά Σωτήραινα?

αν σε φοβάται τότε βάλε στους υπόλοιπους να φάνε σε ενα πιατάκι πχ γάλα η καμια σούπα και βαλτο κοντά σου, καποια στιγμή αυτή θα πλησιάσει πιο μακρυα απο τα αλλα και πετα τον κεφτέ ή το τυράκι μπροστα της.καλυτερα τη πρωτη και τη δευτερη φορα να είναι χωρίς φάρμακο για να μην το πολυψάξει.θα είναι νυστκιά και ουτε που θα το καταλαβει!

Αχαχαχα! Κι εμείς 49 εκ. και 2.750 γρ. Στην τελευταία επίσκεψη του παιδίατρου πριν 1 μήνα περίπου είμασταν 56 εκ. και αν βάλουμε και 12ποντη γόβα πιάνουμε τους 68 πόντους χεχεχεχεχε

τέλειο!!!χα!χα!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

.........πέρασε ένα εξάμηνο σκληρό με καυγάδες, βρισιές και ξύλο.

Ρε συ Δήμητρα τι τον αποπήρες τον Γιαννάκη;;;;

Μια φορά την έδειρε. Μετά, για ένα εξάμηνο, μπορεί αυτός να έτρωγε ξύλο, όχι να έδινε...:mrgreen:

Πολύ με στεναχώρησες Μήτσεμ' με αυτά που έγραψες στο παιδί...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Κοριτσακια καλησπερα σας! Οχι, οχι μην ανησυχησετε παλι....Απλα παλι δεν εχουμε ιντρνετ, μας χαλασε το ρουτερ και θα μας το αντικαταστησουν την Τριτη μαλλον :evil: Δημητρα οντως εφτιαξε απο μονη της..Τρωει καθε 4 ωρες 150 μλ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ εχτες η κορη μου, για πρωτη φορα κοιμοταν απο τις 8,30 το βραδυ μεχρι τις 4.00 και μετα ξυπνησε στις 8 το πρωι!!!!!!!:P

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

ειδες βρε ελενιτσα φτιαχνει προγραμμα σιγα σιγα.σε κανενα μηνα δε ξυπναει καθολου το βραδυ θα δεις!ηταν ζορικη η κουκλα σου αλλα θα γινει αρνακι:tongue:

ΡΕΑ τι μου τον θυμησες τον βλακαααα!!!κατι τετοιους πως θελω να τους ειχα μπροστα μου εστω για 2 λεπτα να τους εχωνα 2 μπουφλες !:mad::x:x

η δικια μου πριν λιγο ξυπνησε εφαγε κ τωρα παλι μιλαει στο αστερακι της!σαν γατα που της πατανε την ουρα κανει!:rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...