Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μελίνα του Μηνιγγιτιδιόκοκκου δεν το κάνατε; Θα το κάνετε αργότερα;

οχι δεν το καναμε και δεν το εχουμε για τους επομενους δυο μηνες που εχουμε τα επαναληπτικα θα ρωτησω και θα σου πω,

κι εγω του πηρα απο το τζαμπο ειδικα για μεσα στο σπιτι τα πυτζαμακια ηταν μια χαρα εμενα τωρα φορα το 6 και ειμαστε οριακα γιατι ειναι μεχρι και 68 ποντους και ειμαστε ηδη 67 παντως κι εγω πιστευω οτι ειναι πολλα λεφτα 30? το φορμακι για 1 μηνα το πολυ που θα το βαλει και ποσα θελεις? σημερα που βγηκα για ψωνια ενα μαγαζι εδω στο μοσχατο εκλεινε εχει ρουχα της kitten τα ειχε 5 και 10 ? και του πηρα 4 φορμακι 30 ? συνολο ειχε και πολυ ωραια κοριτσιστικα τα ζηλεψα ειλικρινα δεν ξερω γιατι τα ρουχα για τα κοριτσακια ειναι υπεροχα σε μεγαλη ποικιλια ενω για τα αγορακια οχι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημέρα κούκλες. Βασιλική με γειά κορίτσι μου! Εγώ τα φανέλακια 3-6 τα πήρα tο καλοκαίρι από μαδερκερ 20 ευρώ την 7άδα τα είχε προσφορά. Βγήκαμε βόλτα. Έχει ήλιο αλλά λίγο κρύο. Όλοι με εβριζαν που έβγαλα tο παιδί χωρίς σκουφί αφού δεν tο θέλει λέμε. Είχα πόνο περιόδου 2μέρες περιμένω στις 12 αλλά σήμερα τίποτα. Σταμάτησαν και οι ενοχλήσεις στο στήθος.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλο μεσημέρι κοριτσάκια! Εμένα ξεκίνησε στραβα το σαββατοκυριακο. Εκει που πηγαίναμε στο αντροχωρι ένα κ@@@παιδακι με τζιπ επεσε πάνω μας. Ευτυχως δεν έπεσε δυνατα και το μωρο κοιμόταν. Ολοι μου λενε οκ εσεις ειστε καλα οι λαμαρινες φτιάχνονται. Το σοκ ηθελα να ξερα δεν μετραει. Και αν δεν ειχαμε κοντα καποιον να ερθει να μας παρει τι θα εκανα εγω με ενα μωρο στην αγκαλια? Και να εχεις και τον μπατσο να λεει επειδη ειχαμε ξεχασει την ασφαλεια στο σπιτι οτι θα θεωρησει το αυτοκινητο ανασφαλιστο. Τον πλακωνεις εκεινη την ωρα ή οχι? αλλα πάλι τον μπελα σου βρισκεις!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θα τα ντύσετε για τις Απόκριες?

μπα φετος θα βαλουμε ενα φορμακι που μας εφεραν απο την αμερικη κ ειναι σαν γατακι το παιδι του χρονου θα τοης παρω κανονικη στολη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημέρι κοριτσάκια! Εμένα ξεκίνησε στραβα το σαββατοκυριακο. Εκει που πηγαίναμε στο αντροχωρι ένα κ@@@παιδακι με τζιπ επεσε πάνω μας. Ευτυχως δεν έπεσε δυνατα και το μωρο κοιμόταν. Ολοι μου λενε οκ εσεις ειστε καλα οι λαμαρινες φτιάχνονται. Το σοκ ηθελα να ξερα δεν μετραει. Και αν δεν ειχαμε κοντα καποιον να ερθει να μας παρει τι θα εκανα εγω με ενα μωρο στην αγκαλια? Και να εχεις και τον μπατσο να λεει επειδη ειχαμε ξεχασει την ασφαλεια στο σπιτι οτι θα θεωρησει το αυτοκινητο ανασφαλιστο. Τον πλακωνεις εκεινη την ωρα ή οχι? αλλα πάλι τον μπελα σου βρισκεις!

να παρετε το ασφαληστηριο κ να το πατε στην τροχαια κ να το γραψουν επανω μην σας τρεχει

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Ακριβως για αυτούς τους λόγους και εγώ θα πάω στην κύπρο που είναι πιο οικονομικά και θα πάρω και μερικά ρουχαλάκια απο την κορη του ξαδελφου μου που τώρα είναι 4!μια χαρά είναι και τα μεταχειρισμένα ρουχαλάκια αφου είναι σαν καινούρια!αρκεί να έχεις κάποιον να στο προτείνει...δεν μπορεις να ζητάς δεξιά και αριστερα μήπως έχετε ρουχαλάκια????!!!αρα τυχερες όσες έχουν μεγαλύτερα παιδάκια στην οικογένεια!

μπουμπουκι μια χαρα σας βρίσκω και εγώ που νόμιζα οτι είμαστε οι πιο μκρούλες του καφε!τελικά μάλλον είστε εσείς.εμείς φτασαμε τα 5 κιλα πριν 15 μερες!τώρα αρχίσαμε να πιανουμε πραγματακια.κυρίως την μπλούζα και τα μαλλια της μαμας την κουβερτα μας και το κουκλακι μας σιγα-σιγα.η κουδουνίστρα μας πέφτει μετα απο 3-4 δευτερόλεπτα...

ακομα δεν αποφασίσαμε τι θα ντυθούμε αλλά αν κάνει πολυ κρύο μας βλέπω να φοράμε το ολοσωμο μπουφαν(αρκουδακι)και να βάψουμε τα μουτράκια μας!

τζοαν οσο κιαν σου φαινεται περίεργο ετσι ακριβώς ήταν τα πραγματα.φοβάται τα ζώα(σκύλους γατες,αλογα αγελάδες!)οσο δεν πάει...εγινε κτηνιάτρος μονο και μονο για τα χρήματα...δυστυχώς.

χριστίνα μου πολύ ατυχία.σημμασία έχει που είστε ολοι καλά.το σόκ δεν περιγράφεται σε καταλαβαίνω.μονο και μόνο η ταραχή φτανει και περισσεβει...εννοείται οτι πρωτα βαζεις τις φωνες και μετα τον πλακώνεις,τον ηλίθιο!

ειχε και πολυ ωραια κοριτσιστικα τα ζηλεψα ειλικρινα δεν ξερω γιατι τα ρουχα για τα κοριτσακια ειναι υπεροχα σε μεγαλη ποικιλια ενω για τα αγορακια οχι

Δικιο έχεις. Εμάς τα αγοράκια μας έχουν στο φτύσιμο. Ξέρουν ότι ακόμη και απο μικρά τα κοριτσάκια είναι πιο κοκέτες και γι΄αυτό έχουν περισσότερα..

Μπουμπούκι εγώ έψαξα για στολή αλλά σε αγορίστικη και σε μικρό μεγεθος δεν βρήκα τίποτα. Έχω όμως ένα φορμάκι του σούπερμαν που είχα πάρει από τα Η&Μ. Δεν ήταν αποκριάτικο αλλά θα του φορέσω αυτό. Εχει πολύ πλάκα. Τώρα ειδικότερα που τεντώνει τις μπουνίτσες του είναι σαν να πετάει.

ΝιKx αν έχεις ασφάλεια και απλώς την έχεις ξαχάσει το όχημα δεν θεωρείται αναφάλιστο. Μπορείς να προσκομίσεις αργότερα την ασφάλεια. Βέβαια μπορούν να κόψουν κλιση επειδή δεν έχεις τα χαρτία μαζί σου. Να λές ότι ήσασταν τυχεροί αφού είχατε και το μωρό μεσα και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Χριστίνα ευτυχώς που το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα!!! Για σκέψου εδώ εμείς που είμαστε μεγάλοι και παθαίνουμε ταραχή. Πολλή προσοχή κορίτσια στο δρόμο - βάλτε και το ταμπελάκι που προειδοποιεί ότι υπαρχει παιδί στο αυτοκίνητο (αν και πολύ λίγοι το προσέχουν).

Βασιλική μάλλον είμαστε μινιόν, αλλά ο παιδίατρος δεν ανησυχεί, λέει είμαστε μια χαρούλα από βάρος.

Φρόσω αν δεν ντύσεις εσύ γατούλα τη μπουμπού σου, ποιός θα τη ντύσει? Ladycat όνομα και πράγμα!!!

Κι εμείς είμαστε γατόφιλοι και έχουμε μια γατοοικογένεια στην αυλή μας. Στην αρχή έιχε έρθει ενας μικρός γατούλης τιγρέ γκρίζος και τον βαφτίσαμε Σωτήρη. Ο Σωτήρης μεγάλωσε, (2 χρονών τώρα) και μας έφερε μια παρδαλή γάτα με φουντωτή ουρά, η οποία πήρε το όνομα Σωτήραινα, γέννησε η καλή μου και μας έκανε 3 Σωτηράκια. Τρίτεκνος ο Σωτήρης!!!!!!!!

pzPvp2.png

Χριστίνα ευτυχώς που το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα!!! Για σκέψου εδώ εμείς που είμαστε μεγάλοι και παθαίνουμε ταραχή. Πολλή προσοχή κορίτσια στο δρόμο - βάλτε και το ταμπελάκι που προειδοποιεί ότι υπαρχει παιδί στο αυτοκίνητο (αν και πολύ λίγοι το προσέχουν).

Βασιλική μάλλον είμαστε μινιόν, αλλά ο παιδίατρος δεν ανησυχεί, λέει είμαστε μια χαρούλα από βάρος.

Φρόσω αν δεν ντύσεις εσύ γατούλα τη μπουμπού σου, ποιός θα τη ντύσει? Ladycat όνομα και πράγμα!!!

Κι εμείς είμαστε γατόφιλοι και έχουμε μια γατοοικογένεια στην αυλή μας. Στην αρχή έιχε έρθει ενας μικρός γατούλης τιγρέ γκρίζος και τον βαφτίσαμε Σωτήρη. Ο Σωτήρης μεγάλωσε, (2 χρονών τώρα) και μας έφερε μια παρδαλή γάτα με φουντωτή ουρά, η οποία πήρε το όνομα Σωτήραινα, γέννησε η καλή μου και μας έκανε 3 Σωτηράκια. Τρίτεκνος ο Σωτήρης!!!!!!!!

καλε γιατι τον βγαλατε Σωτηρη το γατι ακου εκει εφερε κ την γκομενα ττου τουλαχιστον για να ημην γεμισετε μωρα παρε την θυλικια κ στειρωσε την

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

γεια σαααααααας!πηγαμε για καφε κ βολτα κ ψωνια κ πριν λιγο ηρθαμε!

τωρα την εχω στο γυμναστηριο κ εχει μιση ωρα που μιλαει τα μπαρμπαδελια :tongue:

εχει καμια βδομαδα που πιανει αλλα οχι κ πολυ καλα.μετα απο λιγα δευτερολεπτα τις πεφτουν:rolleyes: εγω της φοραω για 6 μηνων κ της ειναι ισα ισα:shock: το επομενο νουμερο ειναι για 9 μηνων αλλα αυτα της ειναι μεγαλα.οποτε ειμαστε οτι να ναι.το 6 μηνων μικρο το 9 μηνων μεγαλο απορω τι θα φοραμε:tongue:

Holy Diver

kalhspera τι κανετε?nikx τρομαξα με αυτα που εγραψες δοξα τοο θεο δεν παθατε τπτ.εγω θα τον σκοτωνα στην θεση σου και τον μπατσο και τον αλλον τον βλακα που πεταχτηκε αντε μην πω σαν τι . πραγματικα δεν ξερω τι θα τον ντυσω το πολυ πολυ να βαψω τα μοουτρακια του

καλε γιατι τον βγαλατε Σωτηρη το γατι ακου εκει εφερε κ την γκομενα ττου τουλαχιστον για να ημην γεμισετε μωρα παρε την θυλικια κ στειρωσε την

Μια κουβέντα είναι να τη στειρώσω. Η Σωτήραινα δεν κάθεται να την πιάσεις με τίποτα, ούτε τα Σωτηράκια. Μόνο ο Σωτήρης χαιδολογιέται συνέχεια και έχουνε και κόλπο. Πρώτα έρχεται ο Σωτήρης κουνιστός, λυγιστός, νιαουρίζει και γύρω γύρω είναι τα άλλα σε απόσταση. Βάζουμε εμείς κροκέτες στο πιατάκι κι εκεί γίνεται πανηγύρι. Ο Σωτήρης κάνει στην άκρη, τρώνε τα άλλα και μετά τρώει αυτός. Έχει περάσει χρόνος από τότε που έφερε και τη θυληκιά, αλλά αυτή μάλλον φοβάται πολύ, δεν μπορούμε να την πιάσουμε με τίποτα!!!!!!!

pzPvp2.png

Μια κουβέντα είναι να τη στειρώσω. Η Σωτήραινα δεν κάθεται να την πιάσεις με τίποτα, ούτε τα Σωτηράκια. Μόνο ο Σωτήρης χαιδολογιέται συνέχεια και έχουνε και κόλπο. Πρώτα έρχεται ο Σωτήρης κουνιστός, λυγιστός, νιαουρίζει και γύρω γύρω είναι τα άλλα σε απόσταση. Βάζουμε εμείς κροκέτες στο πιατάκι κι εκεί γίνεται πανηγύρι. Ο Σωτήρης κάνει στην άκρη, τρώνε τα άλλα και μετά τρώει αυτός. Έχει περάσει χρόνος από τότε που έφερε και τη θυληκιά, αλλά αυτή μάλλον φοβάται πολύ, δεν μπορούμε να την πιάσουμε με τίποτα!!!!!!!

λοιπον,αν πραγματικά επιθυμεις να την στειρώσεις υπαρχει τρόπος.συνεννοήσου με τον συναδελφο πουθα σου κανει την επεμβαση.θα σου δώσε καποια χαπάκια που τα βαζεις στο φαι.τα χωνεις σε 1 κεφεδακι και σε μιση ωρα θα γίνει προβατακι το αγριογατακι σας.στα περισσοτερα γατια πιανει!

ποσο γεννηθηκατε? εμεις 3300 και 49 εκ.κοντες και λεπτεπιλεπτες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...